bazár, predaj, inzercia, predám

Predám prenosnú ohradu/výbeh

Kategória: Chovateľské potreby

Predám kovovú prenosnú ohradu / výbeh na umiestnenie zvierat.
Použitie : korytnačky, psy, mačky, kačky, husi, kuriatka atd.
Ohrada je prenosná a pevná rozmer 150x150cm
Predám prenosnú ohradu/výbeh
Podobné inzeráty
Ohrada/výbeh pre králiky a drobné hlodavce
Ponúkam na predaj krátko používanú ohradu/výbeh pre králiky a drobné hlodavce. Vonkajšie rohy klietky sú zaistené plastovými lištami, vyrobené zo zdravie neohrozujúcich komponentov, plastová základňa pre jednoduché čistenie, otváranie z bočnej strany pre jednoduché čistenie, plne otvárateľná vrchná časť pre dobrý prístup do klietky.
Výbeh pre malé zvieratá
Predávame ručne robený výbeh, pôvodne pre hlodavce. Materiál je plexisklo a drevo. Celkové rozmery ako na fotkách: 300 x 125 x 50 cm. Jednotlivé diely sa dajú odoberať a rôzne skladať. Je možnosť dorobiť ešte jedno poschodie z plexiskla. V prípade záujmu prosím píšte SMS. Iba osobný odber Bratislava - Rača.
Predam prenosnu tasku pre male plemeno psa
Predam prenosnu tasku pre male plemeno psa
Predam prenosnu klietku Trixie Gulliver 5
Predam prenosnu klietku Trixie Gulliver 5, nepouzivana. 58 x 79 x 60 cm
predám elektrický oplotok ,ohradník
Predám elektrický ohradník,oplotok mám ich viac typov na batériu na 230 V,alebo duálne.Mám aj komplet príslušenstvo : lanka ,pásky,izolátory,plastové stĺpiky,bránky,uzemňovacie tyče,vysokonapätové káble,spojky,bleskové poistky,solárne panely,skúšačky,siete pre ovce,hydinu.. atd´.Všetko je nové a v záruke,všetky zdroje sú kvalitné, atestované a schválené źiadna domáca výroba.Nie všetky zdroje sú vhodné pre všetky druhy zvierat.Ohradu treba správne vyskladať aby dobre fungovala.V prípade záujmu rad poradím a pošlem dobierkou.cena zdrojov od 60 eur.Viac info po tel.
elektrické ohradníky,oplotky
Predám elektricky ohradník,oplotok mám ich viac typov na 6,9,12V - batérie,12/230V duálne aj na 230V od 0,4 J po 10 J .Mám aj komplet príslušenstvo:lanká,pásky,izolátory,bránky,uzemnovacie tyče,siete pre ovce-hydinu,plastové stĺpiky,vysokonapätové káble,solárne panely,bleskové poistky,skúšačky atd.všetko je nové a v záruke,ide o kvalitné zdroje ktore su atestované a schválené źiadna domaca výroba.V prípade zaujímu rád poradím a pošlem dobierkou.Nie všetky zdroje sú vhodné pre všetky druhy zvierat.Ohradu treba dobre vyskladať aby správne fungovala.Viac info po TELEFÓNE na fotkách nie sú všetky zdroje čo mám.Ceny zdrojov od 60 eur záleží aký silný potrebujete