bazár, predaj, inzercia, predám

Predám PRILBU P2R DAPP (veľ. S)

Kategória: Ostatná cyklistika

AKTUÁLNE do zmazania.
Predám prilbu P2R DAPP ORANGE (veľ. S) raz použitá, ako NOVÁ.
Volajte kedykoľvek.
Iba osobne v BA.
Predám PRILBU P2R DAPP (veľ. S)
Podobné inzeráty
Nová prilba P2R PROTOWN
Veľkosť: L/XL (58-62cm) Farba: Midnight Black, matt Dôvod predaja: Prilbu som vyhral v tombole, je úplne nová a nepoužívaná. Predám osobne v BA – Staré mesto/Ružinov.
Brašňa
Predám kvalitnú brašňu P2R Trigo na rám bicykla. Je úplne nová . Cena 10 EUR
Retaze na bicykel
Ponukame bezpecnostne vysoko kvalitne zamky na bicykel zn. P2R AVENIR model 4, 5,6,8 (uroven bezpečnosti).• Testované v MTL (certifikované laboratórium výrobcu). Priemer oka 4, 5, 6,8 mm. Dĺžka 650 az 1100 mm. Material kalena manganova ocel. (Farby modra, ruzova, cervena, zlta) Uplny vypredaj skladovych zasob.
Downhill CELOTELOVÝ CHRÁNIČ a PRILBA
Predám celotelový chránič, chrániče kolien a holene, prilbu. Všetko od značky SIXSIXONE, málo používané, v dobrom stave, nepoškodené. Prilba SIXSIXONE STRIKE, veľ. 58 - 60 cm Chrániče kolien a holene veľ. dospelý S Celotelový chránič veľ. dospelý L Cena za komplet 135 € V prípade záujmu prilbu a chrániče samostatne
Predám prilbu ALPINA PANOMA 2.0, na obvod hlavy 57-59cm
Predám kvalitnú prilbu Made in Germany značky ALPINA. Tuhosť a bezpečnosť na 1. mieste, žiaden lidl čo nedrží a lieta na hlave. Pôvodná cena 69€. Nikdy nezažila náraz či buchnutie. Sú na nej nejaké známky používania (položenie na stôl, škrabanček po kríku), no nič zásadné, takmer neviditeľné. Veľmi zachovalá, menil som horné hlavové vnútorné polstrovanie. Je vydrhnutá, umytá, opraté textilné časti. Jej výhodou je nízke zadné zapínanie až pod temenom hlavy, čo zaručuje jej skvelé držanie na hlave pri páde. Má nastaviteľnú bočnú výšku vnútornej konštrukcie, patent pod krkom s uvoľnením 2cm bez nutnosti prilbu rozopnúť. Môj obvod hlavy je 59cm a mám malinkú vôľu. Možno bude sedieť aj 60cm-ovej hlave. Trochu menšia hlavička si ju bezpečne pritiahne. Ak máte otázky k veci, kľudne sa pýtajte. Poštou nezasielam, len s príplatkom 5€ a platbou vopred.
Predám cyklistickú prílbu dámskú
Predám cyklistickú prílbu Dámskú veľ. S-M 54-59 15€. prílby sú nové nepoužité Dámská má osvetlenie. KTM je predaný.