bazár, predaj, inzercia, predám

predam prilbu suomy-stellar-apache

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

velkost M. pinlock, dost dobra slnecna clona, nosovy deflektor. kupovana minulu jesen, jazdena cca 2000km. prilba ako nova, bez poskodenia.
predam prilbu suomy-stellar-apache
Podobné inzeráty
Prilba SUOMY Stellar + TMAVE PLEXY / M
Predám prilbu SUOMY Stellar, veľkosť M, farba sivá/žltá krikľavá, obal na prilbu NEPOSKODENA !!! BEZ SKRABANCOV !!! AKO NOVA - MALO POUŽÍVANÁ !!! TMAVÉ PLEXY !!! ČÍRE PLEXY V CENE !!!
Nová dámska MOTO HELMA "Suomy Speedstar"
Predám novú dámsku MOTO HELMU zn. „Suomy Speedstar“ – kvalitná dámska motorkárska prilba zn. „Suomy Speedstar Zerofour“, veľkosť „S“, matná, bielo-čierno-oranžovej farby (cyklaménová oranžová krásne osvieži prilbu), krásny športový dizajn s kresbou znázorňujúcou kone (z jednej strany čierny, z druhej biely). Prilby je ľahká, vnútorný priestor je mäkký, veľmi pohodlný, odnímateľný s možnosťou prania v ruke. Vonkajšie priehľadné sklo je dvojité, vo vnúti sa nachádza slnečná clona, ktorá sa ľahko manipuluje z vonka pomocou páčky. Nastaviteľné vetráky v prednej časti čeľuste aj na vrchu prilby. Súčasťou prilby je látkový vak na prilbu. Prilba je nová, nikdy nebola nosená, dôvodom predaja je nevhodný (nikdy nevyužitý) darček. Bližší popis: • Škrupina Speedstar sa vyrába z TRICARBOCO patentovaného materiálu zloženého z Kevlaru, uhlíkových vlákien a živice • Vnútorný polystyrén vám zaistí komfort • Špeciálny tvar a konštrukcia s rôznou hustotou zvyšuje mechanickú odolnosť v prípade náhodného nárazu • Vnútorné kanály študované v aerodynamickom tuneli zaručujú dokonalé vetranie • Plexištít je tepelne tvarovaný z plochého termoplastu • Vnútorná slnečná clona sa jednoducho a ľahko ovláda aj v motorukaviciach z vonka pomocou posuvnej páčky na ľavej strane prilby. Clona je v optickej triede 1 a variabilnej hrúbke s Pinlock Max Vision zaisťuje najlepšiu viditeľnosť vo všetkých jazdných uhloch • Prietok vzduchu v hornej a prednej časti prilby môže byť regulovaný nastaviteľnými vetrákmi v prednej časti čeľuste a na vrchu prilby dvoma posuvnými deflektormi • Zadné vzduchové extraktory boli navrhnuté tak aby odvádzali teplý vzduch z prilby a zlepšovali ventiláciu vo vnútri prilby • Pevné prívody vzduchu na bokoch umožňujú odvádzanie vzduchu z vnútra prilby pomocou Venturiho efektu • Zvláštny tvar je tiež schopný znížiť turbulencie na minimum a obmedziť možnosť vibrovania prilby • Dvojitý spojler bol navrhnutý na zníženie vibrácií prilby vo vyšších rýchlostiach • Zapínanie prilby je pomocou najuznávanejšieho systému D-RING na popruhoch, ktoré je veľmi jednoducho používateľné aj v motorukaviciach • Ukončenie je plastovým tlačidlom, aby sa na konci popruhu vytvorila slučka ktorou je možné regulovať dotiahnutie popruhu na krku
Predám prilbu Suomy
Predám prilbu Suomy, veľkosť M
Nová MX prilba Suomy Alpha Pixel
Predám prilbu Suomy Alpha Pixel, úplne nová, komplet originálne balenie, vrecko na prilbu, náhradné skrutky na šilt, materiál carbon/kevlar, nízka váha, veľkosť S 55-56cm, cena 160€, možnosť zaslať aj na dobierku. - Interiér sa dá ľahko vybrať a umyť - Škrupina prilby vyrobená z uhlíkových vlákien a Kevlaru - zapínanie na D-krúžky - Hmotnosť: 1150 +/- 50 gramov Prilba je schválená podľa ECE 22-05 a DOT.
Prilba SMK- Stellar - XS a S,M,L NOVINKA
Predám úplne novú integrálnu prilbu značky SMK. Model prilby je STELLAR. Prilba je vyrobená z termoplastického materiálnu najnovšej generácie. Prilba ponúka plexi s ochrannou vrstvou proti poškriabaniu, odnímateľné a pratelné vnútro. Vhodná aj pre nositeľov dioptrických okuliarov. Spĺňa všetky normy EU homologizácie. V ponuke ja iné druhy prilieb. Stačí kliknúť na meno.
Prilba SMK Stellar - XS,S,M,L,XL - NOVA
Predám úplne novú integrálnu prilbu značky SMK. Model prilby je STELLAR. Prilba je vyrobená z termoplastického materiálnu najnovšej generácie. Prilba ponúka plexi s ochrannou vrstvou proti poškriabaniu, odnímateľné a pratelné vnútro. Vhodná aj pre nositeľov dioptrických okuliarov. Spĺňa všetky normy EU homologizácie.