bazár, predaj, inzercia, predám

Predám profesionálnu vysielačku Motorola

Kategória: Vysielačky

Dobrý,ponúkam na predaj zvyšnú a nevyužitu vysielačku Motorola dp4600e,použitá Max 6x,ako nová.
Bez nabíjacej stanice,ktorú som omylom predal z ostatnými.
Predám profesionálnu vysielačku Motorola
Podobné inzeráty
Motorola DM3601 UHF
Mobilná digitálna rádiostanica Motorola DM3601 UHF s možnosťou využitia až 160 kanálových pozícií pre prevádzku v pásme UHF (403 - 470 MHz) a so vstavaným GPS prijímačom. Profesionálnu mobilnú digitálnu vysielačku Motorola DM 3601 systému Motorola MOTOTRBO ™ je možné používať ako pre štandardný analógovú tak i pre plne digitálnu prevádzku. V digitálnej prevádzke možno vďaka a ponukám Menu na displeji a funkčným tlačidlám (alebo diely voliteľnému Smart tlačidlovému mikrofónu) využívať maximum funkcií, ktoré systém Motorola MOTOTRBO ™ ponúka a ďalej vďaka GPS prijímaču je možné zo stanice Motorola DM3601 posielať informáciu o pozíciu na dispečerskú stanicu vybavenú softvérom pre sledovanie a vyhodnocovanie pozície. Výhodou digitálnej komunikácie prostredníctvom mobilných rádiostaníc (vysielačiek) Motorola DM3601 systému Motorola MOTOTRBO ™ je aj eliminácia možného odpočúvania komunikácie prostredníctvom obyčajných prehľadových prijímačov, tak ako je to možné u bežných analógových rádiostaníc.
Microfon MOTOROLA ( MDRMN 4025 D )
Predám úplne nový microfon MOTOROLA MDRMN 4025D pre radiostnice (vysielačky) Motorola CM a GM profesionálnej rady je kompatibilný s mobilnými radiostanicami Motorola kde patria radiostnice Motorola CMx;GMx;M10;M100;M120;M208;M216; Mikrofón podporuje funkciu zavesenia mikrofónu.Zaves mikrofónu HNL 9073B je súčasťou balenia.
Vysielačka Baofeng UV-82 8w + záruka 2r
Predám úplne nové vysielačky Baofeng UV-82 vo výkonnejšej 8 wattovej verzii. Dvojročná záruka na vysielačky je samozrejmosťou. Výkonnejšie 8 wattové verzie sa niekedy označujú, aj ako UV-82HP (High Power) alebo aj UV-82TP (Triple Power) Taktiež sa predávajú aj pod názvom Specna Arms Shortie-82 Väčšina Slovenských obchodov predáva 5wattové verzie. Oproti iným verziám vysielačiek, ktoré máme tiež v ponuke(pozri ďalšie inzeráty) majú výhodu v tom, že disponujú dvoma PTT (Push-To-Talk) tlačidlami a nie jedným ako väčšina bežných vysielačiek. Rozdiel je v tom, že pokiaľ na iných vysielačkách chcete vysielať na inej ako hlavnej frekvencii, musíte bežnú vysielačku vybrať z puzdra(batohu), odblokovať klávesnicu a zmeniť frekvenciu. Pri týchto máte ovládanie hneď po ruke aj na vysielačke, aj na handsfree(keď si dokúpite). Využijú to najmä Airsoftový velitelia, alebo organizátori ktorý majú pod sebou viacerých hráčov a potrebujú promptne reagovať. Taktiež hráči, ktorý chcú komunikovať na veliteľskej frekvencii a zároveň aj na frekvencii v rámci jednotky. Uplatnenie dual-ptt funkcie tiež nájdu organizátori Rallye alebo Autocross podujatí či stavbyvedúci, ktorý majú na príjme viacero nezávislých skupín. Rozdiel medzi UV-5R a UV-82: Obe vysielačky majú na 99% rovnaký softvér aj hardvér a podobné ovládanie aj špecifikácie. Ani jedna z nich nie je lepšia alebo horšia. Je len na vás či potrebujete a využijete dual-PTT funkciu, alebo vám to bude skôr na obtiaž a uprednostníte kompaktnejšiu vysielačku Najvyšší nameraný výkon bol 10 wattov(pri 8w verzii), ale štandardne sa výkon pohybuje v rozmedzí 7,5 až 8,5 watt pri najviac používaných frekvenciách. Výkon si ale viete znížiť v nastaveniach a tým predĺžiť výdrž batérie Pri vysielačke budete mať pribalený aj odkaz, skadiaľ si budete môcť stiahnuť český návod s podrobným vysvetlením jednotlivých funkcií. Pokiaľ by ste potrebovali k vysielačke aj handsfree sadu do ucha, ceny začínajú piatich eurách za headset. CENA: 36 eur + poštovné BALENIE OBSAHUJE: - JEDNU Vysielačku Baofeng UV-82 s JEDNOU 2800mAh Li-ion batériou - nabíjačku - odnímateľnú anténu - dual-ptt handsfree - návod (viem poslať aj český) - putko na ruku - klip na opasok Cenník pri platbe na dobierku (Vyberte si spôsob doručenia): 4 € - Zásielkovňa / Packeta (napíšte výdajné miesto) 7 € - kuriér na adresu (napíšte vašu adresu) X € - Slovenská Pošta - NEODPORÚČAME ! Balíky odosielame každý pracovný deň (aj do čiech). Doručenie 1-3 pracovné dni. Osobný odber možný aj na predajni v Revúcej Máme aj iné modely vysielačiek ( UV-5R BF-888 UV-9R ) Pozrite moje ďalšie inzeráty. Stačí zadať do vyhľadávania číslo: alebo kliknúť na moje meno POZOR: Pri použití vysielačky je nutné dbať na dodržanie telekomunikačného zákona!
Predam kvalitne UHF DMR vysielacky motorola DP3400
Predam kvalitne profi UHF vysielacky Motorola DP3400 MOTOTRBO DIGITAL/ANALOG + nabijacka (IMPRES) + antena + bateria (IMPRES) v super stave plne funkcne. Vysielacky maju tieto funkcie: x Dosah: 5 - 200km (podla prostredia) x Frekvencny rozsah: UHF 403 - 470mhz x Kanalova roztec 12,5 kHz/ 25 kHz x Vykon vysielania: UHF 4W HI/ 1W LOW x Vysielanie: Digital TIER 2 a ANALOG x Pamat: 32 digitalnych a analogovych frekvencii x Funkcie: Scan, Prioritny kanal, VOX, DMR ID, GroupCall, PrivateCall, Sifrovanie 40bit MOTOTRBO, Programovatelne tlacidla, SQUELCH level, Monitor mod atd x Dopl funkcie: W/N band, SOS, Killradio, Man Down, Remote Monitor, Radio Check, Posielanie sprav, vydrz -30 az + 60 stupnov x Vodotestnost: IP57 x Bateria: IMPRES original 1450mAh x Programovanie: ZDARMA naprogramujem na poziadanie x Komplet balenie: (bateria, antena, spona, krytka, nabijacka vsetko original motorola) pekny stav # Naprogramovanych 16 analog PMR kanalov + 16 digitalnych PMR kanalov # Jedna sa o vysielacky s klasickym superhetom ktore maju lepsiu odolnost voci zaruseniu # Silna hlasna modulacia motorola ziadna lacna cinska hracka # Cena za kus 100e pri odbere 4 kusov zlava 10% # Len seriozne po dohode viem poslat aj postou +4e.
Motorola DP2400 UHF
Predam pouzivanu vysielacku Motorola DP2400 UHF model MDH02RDC9JA2AN
Vysielačka Motorola GM 950
Predám vysielačku Motorola GM 950 s mikrofónom, držiakom do auta, magnetická anténa, naladená na 83,500MHz... možnosť preladiť na iné osemdesiatkové pásmo