bazár, predaj, inzercia, predám

Predám puky z MS U20 Canada 1986 a 1999

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Ponúkam na predaj vzácne historické IIHF game puky z MS U20 v Kanade z rokov 1986 a 1999
Predám puky z MS U20 Canada 1986 a 1999
Podobné inzeráty
Poptávám hokejové puky
Dobrý den , jsem sběratel hokejových puků z K.Varu ..... Budu rád za každou nabídku hokejových puků ... Sbírám puky české extraligy ( oficiální hrací + sběratelské ) puky MS (Oficialni hrací + sběratelské ) , puky české reprezentace , ZOH , Spengler Cup , zahájení NHL v Evropě a puky s kovovou vložkou . Foto puků je pouze ilulstrační , NEJSOU NA PRODEJ . V pripade ze vlastnite nejake potiskle puky rad se na ne podivam a treba se spolu domluvime . Za nabidky dekuji . S pozdravem Tomas
Puky NHL a rozne
Predam puky NHL a rozne,len osobny odber v Bratislave - po zlej skusenosti so spekulantom zo Svidnika,ktory odmietol prevziat zasielku po objednani a zaslani. Cena za 12 ks pukov 24 eur.Samostatne puky NHL po 5 eur,ostatne s potlacou samostatne po 4eura. Puky MS 1990 predane!
Predám puk MS2021 U20 Kanada
Ponúkam na predak puk z MS 2021 juniory U20 - Edmonton - Red Deer
Predám tréningové puky Better Biscuit nové
Predám čisto nové veľmi kvalitné tréningové puky značky Better Biscuit. Je to ideálna hokejová tréningová pomôcka pre hru, ktorá sa dá použiť na rôznom povrchu či už na betóne, asfalte i dlažbe. Navrhnutý tak aby neskákal a nestával sa na hranu. Na predaj 2 druhy: ORIGINAL (bledozelený) určený na prihrávky alebo na hru. SNIPE (tmavozelený) určený na streľbu (vhodný na skladacie brány) Cena pukov je 9 eur/kus, pri kúpe viac kusov zľava. Ak by ste mali záujem, kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo mailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
PREDáM NOVé PUKY....
PREDáM NOVé PUKY CENA ZA KUS JE 3 EURá...Sú VšETKY SPOLU DOBRE ZABALENé...
Zberateľské puky
Predám zberateľské puky vid. foto. Predávam z dôvodu že mi zavadzajú v izbe. Cena:30€ Cenu vieme dohodnut.