bazár, predaj, inzercia, predám

Predám puškohľad Zeiss 4x32 + montáž

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám starší, plne funkčný puškohľad zn. Zeiss 4x32, spolu s násuvnou montážou na zbrane ZKB 680 - fox, ZKW 465 hornet, rybina zhodná aj s ZKM 451 a 452 - mod. 1 - 16 mm, na montáži je ozub pre zabránenie posunu po rybine, ale na ZKM nieje vyfrézovaná drážka pre zub, spolu s " harmonikou" a pôvodnou krabicou. Puškohľad resp. predná rybina bola upravovaná pre klapkovú montáž, v tejto montáži drží pevne a pevná je aj cena, Je ošúchaný používaním. Viac foto v prípade záujmu môžem zaslať.
Predám puškohľad Zeiss 4x32 + montáž
Podobné inzeráty
PUŠKOHĽAD VALIANT THEMYS II 3-12X42
Predám puškohlad Valiant Themys II 3-12x42 + montážne krúžky 30mm Venox + clonu na puškohlad + puzdro na puškohlad. Puškohlad je nový zakúpený jún/2023. Zámerný kríž je HFT, Rektifikačný krok je 1/10 MRAD (jeden klik posunie kríž o 1cm na 100 m). Puškohlad má nastaviteľnú parelaxiu od 10m do nekonečna. Puškohlad je určený do kalibru cal.50 .( Puškohlad je na ostrú zbraň ) Puškohlad má dva roky záruku, doklady sú priložené k puškohladu. Dôvod predaja : nepasuje mi na zbraň. Nedostatok : na puškohlade je odtlačok z montažneho kružka. Predám celý komplet. Cena: 360€ + poštovné Cena je pevná vzhľadom že puškohlad nebol ešte ani použitý.
Termovizny puskohlad ATN Mars 4 384x288 4,5_18x
Predám tento puskohlad malo používaný. Doklad už nemám obsah balenia ochranný návlek puskohlad krabica. Termovízny zameriavací puškohľad ATN MARS 4 (THOR) je svojimi vlastnosťami a možnosťami určený na použitie v náročných klimatických podmienkach a obmedzenej viditeľnosti. Či už v úplnej tme, v dyme, hmle, za hustého dažďa alebo sneženia. Puškohľady ATN spĺňajú najprísnejšie kritériá kvality a výkonu, vďaka čomu sa radia medzi absolútnu svetovú špičku. Patria medzi najvyhľadávanejšie termovízne zariadenia či už medzi poľovníkmi, armádnymi zložkami alebo IZS. Termovízny puškohľad Mars 4 je vybavený veľkým množstvom funkcií, všetky parametre sa môžu v reálnom čase meniť priamo na displeji - od zámerných osnov, cez možnosť výberu typu zbrane, kalibru, munície, balistických kriviek, až po farebné schémy. Ďalej umožňuje výber 3 užívateľských profilov (biela - teplá) (čierna - teplá) ( farebný režim teplej). Zariadenie disponuje vstavanou 4 GB pamäťou a možnosťou zaznamenávania videí a snímok. Pamäť možno rozšíriť SD kartu až do veľkosti 64gb. Puškohľad Mars 4 je vybavený nastaviteľným senzorom prítomnosti, ktorý automaticky vypína displej v prípade, že nemáte puškohľad v blízkosti tváre. Užívateľov určite poteší možnosť výberu inverzného zobrazenia zámernej osnovy - pre rýchlu a presnú streľbu. Termovízny puškohľad je vybavený 3D gyroskopom, Barometrom, E-kompasom a ďalšími špičkovými technológiami. Ovládacie tlačidlá sú umiestnené tak, aby nemohlo dôjsť k ich nechcenému stlačeniu. Puškohľad je napájaný internou lithiovou batériu s výdržou až 18 hodín.
CZ 550 EXCLUSIVE EBONY EDITION 30-06 sprg.
Dávam do povedomia plánovaný predaj guľovnice CZ 550 Exclusive Ebony Edition + puškohľad Zeiss Diatal D 4x32, z dôvodu kúpy novej guľovnice. Plánovaný predaj od augusta 2023, v prípade seriózneho záujmu viem rezervovať zbraň. Guľovnica je vybavená kompaktným spúšťovým mechanizmom s francúzskym napínačikom. Spúšť má možnosť regulácie odporu a dĺžku chodu. Napínáčik možno jednoduchým spôsobom vymontovať bez vplyvu na nastavenie spúšťového mechanizmu pre priame spustenie. Guľovnica CZ 550 je vybavené dvojpolohovou poistkou odisťovanou v smere streľby.Guľovnica je bez mieridiel, pripravená pre montáž zameriavacích ďalekohľadov. Guľovnica CZ 550 má puzdro záveru s klasickým hranatým mostíkom s rybinou pre pripevnenie optiky o šírke 19 mm, vyfrézovanou priamo do puzdra záveru. Systém je v prevedení vo vysokom lesku. Povrch hlavne skrutkovitého tvaru získaný kovaním za studena zaručuje vysokú presnosť a dlhú životnosť zbrane. Pažba a pištoľová rukoväť z výberového orecha je zakončená ebenovým drevom. • Jednoduchá montáž zameriavacieho ďalekohľadu • Ľahko ovládateľné a dobre prístupné ovládače • Kompletne nastaviteľný spúšťový mechanizmus (s napínačikom alebo bez napínáčika) • Signalizácia napnutia bicieho mechanizmu • Jednoduchá demontáž pre čistenie a bežnú údržbu • Dlhý zúbkovaný vyťahovač štýlu Mauser • Hranatý mostík púzdra záveru • Kovaná hlaveň • Vysoká presnosť, spoľahlivosť a životnosť Kaliber: 30-06 sprg. Kapacita zásobníka: 5 Podávacie zariadenie: schránka Pažba: orechová Funkcia spúšťového mechanizmu: jednospúšť s napínáčikom Mieridlá: bez mieridiel Lícnica: áno Celková dĺžka: 1025 mm Dĺžka hlavne: 600 mm Výška zbrane: 190 mm Šírka zbrane: 54 mm Hmotnosť: 3,3 kg Hlaveň: kovaná za studena Z guľovnice bolo vystrelené max. 400 nábojov výhradne od výrobcu RWS. Guľovnicu predávam spolu so 60 ks nábojov RWS HIT Green 10,7g/165gr (3 balenia, nové, neotvorené), súčasťou zbrane je puškohľad Zeiss Diatal D 4x32 Súčasťou pažby na guľovnici sú oceľové pútka na remeň od nemeckého výrobcu RECKNAGEL, je možné pripevniť bipod na tento typ pútiek. Zbraň predávam s remeňom na zbraň Artipel BR07/P/2 s vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny s nekĺzavou úpravou s neoprénom, nastaviteľnosť dĺžky až 115 cm. Ručne prišité pútka s prackou + 2x rýchloupínacie oceľové pútka na remeň (RECKNAGEL) Na závere je guma od Nordik Bold Knob • Precízna švédska kvalita • Špeciálne určená pre záver zbrane • Z extra odolného materiálu • Určená na rýchle prebíjanie Potrebný zbrojný preukaz, pre kategóriu D alebo E, prepis zbrane na OR PZ Brezno.
Puškohľad EG
Predám puškohľad 11 mm. montážou, podsvietenie EG : zelene, červene puškohľad: Boshile 4X20mm za 7eur puškohľad: Boshile 3-9x32 za 25eur puškohľad: Boshile 3-9x40 za 27eur puškohľad: Boshile 3-9x32EG za 27eur puškohľad: Boshile 3-9x40EG za 30eur puškohľad: Boshile 3-9x56EG za 35eur Volať na Všetko je nové a nepoužívané, originálne zabalené.
puškohľad Zeiss Jena 4x32
Predám puškohľad Zeiss Jena 4x32 s montážou
Vzuchovka Hämmerli Hunter + Puškohľad Nikko Stirling
Vzduchovka disponuje svetlovodnými mieridlami Tru-Glo. Hľadáčik možno nastaviť vertikálne i horizontálne. obsahuje automatickú poistku pri natiahnutí zbrane. Lícnice sú v tvare Monte Carlo. Lišta 11mm pre montáž optiky. + Puškohľad Nikko Stirling MountMast 4 x 32 AO kvalitný osvetlený puškohľad NIKKO STIRLING Mount Master 4x32 AO, - pevná dvojdielna montáž so zaisťovacou skrutkou na drážky 11 mm (3/8"), - vhodný pre vzduchovky a malorážky, - plnený dusíkom, - odolný voči vode, hmle a otrasom, - menší štvorramenný kríž v strede, ktorý ústi do nitky, - priehľadné krytky spojené gumičkami, - 5 stupňov červeného a 5 stupňov zeleného prisvietenia, - tubus 1", - priemer tubusu 25,4mm, - priblíženie 4x, - priemer objektívu 32mm, - rozlíšenie 4x32, - zámerná osnova HDM, - hmotnosť len 281g, - zameriavaci kríž Mil Dot, - nastavenie paralaxy. Len Vážny záujem !! platné do zmazania ! len sms!!