bazár, predaj, inzercia, predám

Predám rádio, gramofon

Kategória: Ostatné drobné

staré gramofon rádio, aj s retro skrinkou cena spolu 100€
predavam ak odekoraciu neskušal som...
Predám rádio, gramofon
Podobné inzeráty
Sony gramofon na predaj.
Predám plne funkčný Sony gramofon. Cena 50e. Posielam dobierkou po vopred úhrade poštovného na účet, podľa cenníka pošty. Osobne - Lučenec. T: Pozrite si aj moje iné inzeráty kliknutím na meno.
Ramienko na starý gramofón Supraphon
Predám ramienko na starý gramofón Supraphon, kufríkový skrinkový. bez otočnej koncovky na prenosku aj bez kĺbu a držiaka. 100% stav, nepoužitá. Cena 10€ + poštovné.
Gramofón Supralion
Predám starý kufríkový gramofón Supralion model GP 02 v nálezovom stave. Zlomená nejaká kovová platnička, kým sa nám nezlomila hral. Inak všetko v poriadku. Na opravu, prípadne na dekoráciu. Cena 90 euro. Dohoda možná.
Gramofón
Predám málo používaný gramofón retro štýle, osobný odber
Budík Epok BigBen RR90 čierny
Predám budík EPOK BigBen RR90 čierny. Nepoužívaný. Osobný odber možný v Liptovskom Mikuláši, inak pošta. Jedinečný štýl EPOK® rádiobudíka BigBen RR90 EPOK prináša moderné technológie v retro dizajne. Jeho okrúhly kovový plášť obklopuje LED displej s nastaviteľnou intenzitou jasu. Diskrétne umiestnené tlačidlá na zadnej strane zariadenia umožňujú prístup ku všetkým základným funkciám. Obsahuje FM rádio s predvoľbami a displejom na zobrazenie frekvencie stanice, budenie cez rádio, bzučiak alebo kovové zvončeky. Napájanie je cez sieťový adaptér, na zálohovanie času a predvolieb staníc pri výpadku prúdu slúžia dve batérie LR03 AAA (nie sú súčasťou balenia). Kľúčové vlastnosti Kovový obal FM rádio s LED displejom Automatické ladenie a možnosť uloženia staníc až do 20 predvolieb Prebudenie cez rádio, bzučiak alebo zvončeky Funkcia Nap - zvonenie zaznie po zvolenom čase. Možnosti časovača: 120, 90, 60, 30, 15, 10 a 5 minút Funkcia Sleep - časovač režimu spánku, vypnutie rádia po 120, 90, 60, 30, 15, 10 alebo 5 minútach Funkcia Snooze - zastaví budík alebo rádio, ale alarm alebo rádio sa opäť aktivuje každých 9 minút až do vypnutia Nastavenie intenzity jasu LED displeja Vstavaný reproduktor 0,5 W Napájanie 230 V AC Ochrana proti výpadku prúdu batériami 2x LR03 AAA (nie sú súčasťou balenia)
Predám staré retro gramo rádio
rádio gramofon iba osobný odber nespuštal som predavam ako dekoraciu