bazár, predaj, inzercia, predám

Predám rádio s USB a SD SENCOR.

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám toto rádio SENCOR. Má USB aj slot na SD kartu z ktorých vie prehrávať MP3. Tiež má FM rádio s digitálnym ladením, naladenú stanicu si pamätá aj po odpojení z elektriky. Funguje ako nové.


Inzerát je aktuálny, na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám. Preferujem osobný odber, poštou posielam až týždeň od zverejnenia inzerátu a iba v prípade platby dopredu na účet, k cene sa pripočíta poštovné podľa aktuálneho cenníka slovenskej pošty. Pokiaľ nedvíham telefón tak zavolajte neskôr, na prezváňanie nereagujem.

Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty - kliknite na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Predám rádio s USB a SD SENCOR.
Podobné inzeráty
Rádia Sencor a Philips
Predám nasledujúce rádia na fotkách. Poprosím pozorne prečítať popis. Rádio Sencor - rádio funkčné, niečo v ňom hrká, CD mechanika nefunkčná, USB neskúšané, zlomená anténa, cena 2€ Rádio Philips Soundmachine AZ 1046 - rádio funkčné, CD mechanika nefukčná, zlomená anténa, USB neskúčané, cena 2€ Pre bližšie informácie poprosím kontaktovať výlučne MAILOM. -
Mini solárne STEREO rádio s bluetooth, mp3, usb....
Mini solárne stereo rádio ( 13,6 cm x 7,5 cm x 4,6 cm ) Šikovné solárne rádio do vrecka, prekvapí Vás svojím silným stereo zvukom. Rádio má tuner FM,usb port na prehravanie z usb kľúča,slot na micro sd, bluetooth na spárovanie s telefónom. Rádio sa dá nabiť cez solárny panel alebo cez priložený micro usb kábel.Doba hrania nabitého radia je 2,5 až 6 h.Na slnku hrá neobmedzene dlho. Dosah Bluetooth je 10 m. Rádio má aj vstavané led svetlo, čiže môže v núdzi poslúžiť ako baterka. V balení je priložený micro usb kábel a pútko na zápästie. Rádio je vhodné pre ľudí ktorí potrebujú šetriť miesto a váhu. Hmotnosť je 225g. Osobný odber Liptovský Trnovec alebo poštou.
Mini veža Sencor usb rádio cd MP3
Mini veža Sencor usb rádio cd MP3 len osobný odber.
Radio Sencor
Funkсne radio Sencor. CD a USB su fucnkne ale prehravaju sa rychlejsie ako treba, radio a AUX su funguju bez problemov. Prosím píšte email. Platí do zmazania.
Retro radio MEIER M-156B
Štýlové rádio MEIER M-156BT - Sive vás na prvý pohľad zaujme svojím nadčasovým retro dizajnom a postará sa o kvalitný prenos hudby vo vašej domácnosti. Špecifikom je klasické manuálne rádio FM/AM/SW s otočným kolieskom pre jednoduché nastavovanie staníc. Okrem toho však ponúka aj moderné možnosti prehrávania hudby a to prostredníctvom technológie Bluetooth (pre streamovanie hudby z mobilu či tabletu), Aux vstupu, USB vstupu či slotu pre SD karty. K dispozícii je aj diaľkový ovládač pre pohodlné ovládanie a praktická ergonomická rukoväť, ktorá uľahčí prenášanie. S určitosťou poteší aj zabudovaná batéria, ktorá zabezpečí dostatok energie pri počúvaní obľúbených tónov na výletoch či záhradných posedeniach. Štýlové nadčasové retro rádio spríjemní prostredie každej domácnosti a postará sa o kvalitný prenos hudby alebo pohodové počúvanie rádia. Rádio je vybavené klasickým manuálnym rádiom (FM, AM, SW) s jemným nastavovaním staníc pomocou otočného kolieska. Rovnako však disponuje moderným multimediálnym audio centrom pre pripojenie vášho mobilného zariadenia alebo multimédií cez Bluetooth, pamäťovú kartu, AUX vstupom alebo USB. Diaľkový ovládač slúži pre plnohodnotné ovládanie. Rádio je vybavené aj ergonomickou rukoväťou pre pohodlné prenášanie. Vstavaná batéria poteší pri prenášaní rádia alebo spríjemní vaše výlety, pikniky, záhradné párty alebo pobyt na chate. Kľúčové vlastnosti Elegantný retro dizajn Silný zvuk Multimediálna podpora: Bluetooth, USB, AUX, SD port USB port Podporované pásma FM, AM Celkový výkon 5 W Prvy kontakt cez formulár.
Sencor spt 5280
Predám zachovalé radio sencor plne funkčné usb bt radio ovládač 16w s pôvodným balenim