bazár, predaj, inzercia, predám

Predám radioprehravac

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám radioprehravac Panasonic RX-D21 s digitálnym tunerom, prehrávačom na kazety a CD
zapojenie do siete alebo aj na batérie. Doručím osobne do väčších miest…
Predám radioprehravac
Podobné inzeráty
Rádioprehrávač
Predám rádioprehrávač zn. Orava, prehráva CD aj magnetofonové pásky. Funkčný, vo veľmi dobrom stave. Mám k tomu aj nahraté CD, magnetofonové pásky - retro. Cena je aj s CD, magn. páskami.
Radioprehravac Thomson
Radioprehravac Thomson, radio je funkcne, CD nejde. V pripade zaujmu piste prosim cez formular.
Rádioprehrávač GPO Brooklyn strieborný
Predam Boombox GPO Brooklyn strieborny retro dizajn. Funkcie: Tape, Radio, CD, Zabudované Bluetooth-nahrava aj na kazetu, USB, Nabíjateľná lítiová batéria-zabudovana-funguje aj bez el. Radio manualne aj digitalne DAB, DAB+ a FM rádio, Basy, Vysky Skutocne ako novy nepouzivany. Preferujem osobny odber, pripadne vieme dohodnut miesto stretnutia. Kontakt mail, cislo je neplatne.
MP3 rádioprehrávač Philips AZ1316/00C
Ponúkam na predaj kompaktný, štýlový CD a MC prehrávač Philips AZ1316/00C. Dokáže prehrať všetky CD, vrátane MP3-CD. Farba strieborná, vrátane ovládača. Stav ako na foto (bez CD). Len vážny záujem. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom, telefón nezdvíham stále.
POPCORN C-200
kúpim dosku predám pokazenú dosku (ide z nej silný a skreslený zvuk) predám zdroj,predám 2,5 aj 3,5 disk, predám šasi,predám blu ray mexhaniku asus, alebo rozne kombinacie su mozne aj vymenou
Predam AudioQuest DragonFly Red, ZANOVNY, POVODNE BALENIE.
Predam AudioQuest DragonFly Red, povodnom baleni-zanovnom stave. Povodna cena DragonFly Red bola 240€, predam za 149€. AudioQuest Dragon Fly Červená Štýlový USB prevodník výrobcu Audioquest je vhodný ako slúchadlový zosilňovač, či prevodník k Hi-Fi systémom napr. na cestách. Prevodník je možné cez redukčný kábel USB pripojiť priamo k smartfónu iOS a Android. Ak chcete aj počas cestovania či pri práci počúvať zo svojho notebooku, alebo mobilu kvalitnú reprodukciu vašich hudobných súborov, je tento prevodník ideálnou voľbou. Vo svojom elegantnom a kompaktnom tele veľkosti USB flash-disku ukrýva vysoko kvalitný prevodník s výnimočne presnou digitálnou reguláciou hlasitosti a vzorkovacou frekvenciou až do 24 bit/96 kHz. Prevodník vyberie správnu hodnotu vášho hudobného súboru a potom prevedie do analógu, o prevod sa stará 32-bit ESS 9016 prevodník v asynchrónnym móde. Zmena farby štýlovej kontrolky v tvare vážky informuje o tom, v akej frekvencii zariadenie práve pracuje.