bazár, predaj, inzercia, predám

Predám rastlinu - pilea

Kategória: Rastliny

Predám pileu z priestorových dôvodov, Výška 40 cm aj s kvetináčom, šírka 45 cm. Nenáročná na pestovanie.
Predám rastlinu - pilea
Podobné inzeráty
Pilea - Pilea peperomioides
Predám domáce výpestky - Pilea (Pilea peperomioides). Cena 2 eurá. Iba osobný odber v Trnave.
Pilea peperomioides - mládniky
Predám mladé izbové rastlinky Pilea peperomioides (peniažtek). Obľubujú slnečný parapet a znesú priemernú zálievku. Cena za kus 2 € plus poštovné. Posielam 1. triedou, zasadené v tégliku ako vidno na fotografii a bezpečne zabalené v škatuli. Kontaktujte ma prosím cez formulár tu vľavo dolu, NIE CEZ SMS. Ďakujem.
Predám tučnolist rastlinu štastia a priateľov, Bratislava
Predám tučnolist rastlinu štastia a priateľov Osobne / Bratislava Objavila som, že medzi rastlinami existuje jedna o ktorej sa verí, že prináša šťastie, výborné priateľstvá a materiálne bohatstvo. Tou rastlinou je Crasula ovata alebo po slovensky tučnolist. Známa je aj pod názvami ako nezbedná rastlina, rastlina šťastia, rastlina peňazí, ružové potešenie alebo dolárový strom. Osobne som si túto rastlinku veľmi obľúbila a to nielen kvôli jej kráse, ale aj odolnosti a jednoduchej starostlivosti. v ponuke aj menśie od 5 eur, do 10 cm od 10 eur, do 20 cm od 15eur az 20 eur, vacsie podla velkosti a mnoZstva koreňov niekde je jeden, niekde viac. možnost odberu s kochlíkom aj bez dohoda mozna mam ich asi 30ks kochlik cena extra
Predám ihličnatú rastlinu
Predám ihličnatú izbovú rastlinu, cena 30€, len osobný odber.
Predám liečivú rastlinu Ženšeň päťlistý - Jiaogulan.
Predám liečivú rastlinu Ženšeň päťlistý - Jiaogulan. Užíva sa na posilnenie, povzbudenie a zlepšenie fyzickej kondície, ale tiež každý večer na uvoľnenie a upokojenie. Bol označovaný ako elixír mladosti alebo tiež bylina nesmrteľnosti. Je považovaná za najzdravšiu a najliečivejšiu bylinku sveta. Ako u všetkých liečivých rastlín je vždy vhodné o užívaní sa poradiť s lekárom. Výška cca 15 cm. Cena 2 euro za ks.
Predám izbovú rastlinu Monster
Predám izbovú rastlinu Monster výška 160, šírka 1.2. Pekná.. nové výhonky.. zdravá