bazár, predaj, inzercia, predám

predam repro

Kategória: Autorádiá

predam repro do auta nové 45e
predam repro
Podobné inzeráty
Repro z Passat B5,5
Predam funkcne repro Blaupunkt: - 2x stredobas (priemer 165mm) - 4x vyskove repro (povodne namontovane v prednych aj zadnych dverach) Repro bolo instalovane v Passate B5,5, vsetko plne funkcne.
3 pasmive kompa..PHD 6,3 kit repro+ 3pasmove+ vyhybky
Predam phd repro sustavu do auta16.5cm woofer,10cm stred,3,5 cm vyšky....vyhybka pasivna 3 pasmova......len volať,na email neodpovedam....Súprava FB 6.3 Trojpásmový systém s dvoma 1.1 výškovými reproduktormi, dvomi výhybkami, dvomi stredovými/basovými FB 3.1 a dvomi FB 6.1 stredovými/basovými 1" hodvábnym kupolovým neodymovým výškovým reproduktorom 3" sklolaminátovým kužeľovým stredným reproduktorom s vysoko tesným vláknovým košom 6,5" sklolaminátovým stredným/basovým kužeľom Menič s vysoko tesným vláknovým košom 12 dB Dvojcestná pasívna výhybka Spracovanie výkonu RMS/MAX: 
80/160 wattov Citlivosť (SPL@1W): 
89dB Frekvenčná odozva: 
40Hz – 20Khz
Predam
Predám multimediálne rádio vhodné wv,Seat,skoda 9 palce.obrazovka ,sucinne s ovládaním na volante,naviga vifí blut.telefonovanie cez Repro v aute..všetky potrebné káble,anténa k Navi,2x zas usb
Predám NOVE Repro Carpower
Predám tieto slim reproduktory
Autoradio BMW Professional s bluetooth a USB
Predam nove radio BMW Professional so zabudovanym bluetooth pre handsfree telefonovanie a moznostou pripojenia USB pre prehravanie hudby format MP3/WMA. Jedna sa o original BMW OEM radio pre neskorsie modely BMW E90/E84, Z4, s prehravacom CD/MP3 a kvalitnym tunerom, umoznuje ovladanie nezavislej ventilacie, nezavisleho kurenia (ak je nim vozidlo vybavene), zobrazenie dat z palubneho pocitaca.... Da sa namontovat do kazdeho rocnika 3er E90/E91/E9X, 1er E87, E89 Z4, pripadne 1er cabrio (vyzaduje dokupit odlisny mikrofon ktory sa montuje pod volant) - idealne ako vymena za zakladne radio Business, resp. za starsie Radio Professional s rozsypanym displejom - alebo v pripade dorabky bluetooth/usb. Ma ovela kvalitnejsi zvuk a aj tuner ako Radio Business, umoznuje sparovanie s vasim telefonom, vratane zobrazenia telefonneho zoznamu na displeji radia, a plne ovladanie telefonnych funkcii z multifunkcneho volantu vozidla, ak je nim vybavene, vratane hlasoveho ovladania (v ENG/DE jazyku). Dalsou moznostou je pripojenie USB a prehravanie hudby vo formate MP3. Idealne pre ludi ktori chcu zachovat povodny stav vozidla. Radio je nove, nepouzivane a dodava sa s komplet potrebnym prislusenstvom: - samotne radio - bmw mikrofon (montuje sa do stresneho panelu s osvetlenim, kde je pre neho miesto, len sa nacvakne) - kabel pre prepojenie mikrofonu s radiom (s prislusnymi konektormi, ktore sa len zapoja do povodneho konektoru radia na urcene piny - panel s USB/AUX konektorom (vymeni povodny panel s AUX) - prepajaci kabel z USB/AUX panelu do radia Pred odoslanim radio nakodujem pre vase vozidlo, aby bolo vsetko funkcne ako ma byt. V pripade upgrade reproduktorov ci uz fabrickym systemom alebo od inych vyrobcov je moznost pre lepsi zvuk radio nakodovat pre vybavu HIFI (SA676). Pre starsie vozidla s vystraznym gongom produkovanym cez budiky, novy styl vystrazneho gongu cez repro, je vsak nutne prepisat jeden kodovaci parameter v budikoch programom NCS. POZNAMKA: bluetooth je len pre funkcu telefonovania, prehravanie hudby cez bluetooth nie je podporovane. Radio nie je kompatibilne so systemom TOP-HIFI (SA677), ani s OEM CD menicom (nema opticky vystup). V pripade zaujmu alebo otazok, prosim piste email. Uvedte prosim VIN vozidla. Opdoviem co najskor ako to bude mozne. Kvoli praci v hlucnom prostredi nemozem cez den velmi telefonovat. Pripadne poslite spravu cez whatssap/viber. Skladom mam aj radia s optickym vystupom, bez BT/USB, pripadne aj zgeneralkovane radia professional starsej generacie (ALPINE CD73).
Repro Crunch
Predam nepouzite (nove, zabalene v krabici) trojpasmove ovalne reproduktory do auta Crunch GTR 693i.