bazár, predaj, inzercia, predám

Predám reproduktory Logitech Multimedia Speakers Z200 čierne

Kategória: Repro sústavy

Reproduktory – aktívna, 2.0 výkonu 10W, 3,5 mm jack

Kontaktovať iba cez email alebo SMS!
Predám reproduktory Logitech Multimedia Speakers Z200 čierne
Podobné inzeráty
Reproduktory 2,1 k PC Logitech Z-3
Predam reproduktory repro 2.1 Logitech Z k PC Logitech 2.1 Z3 Zachovale plne funkcne, malo pouzivane. Užijte si styl domácího hi-fi a špičkový zvuk reproduktorového systému Logitech Z-3, jehož nápaditý design je inspirován domácími hi-fi systémy. Satelitní reproduktory s fázovými kalotami a technologie tlakového subwooferu produkují vysoce kvalitní zvuk, jaký od společnosti Logitech očekáváte. Satelitní reproduktory mají přední strany ze zdrsněného hliníku a snímatelné mřížky. Reproduktory2 Subwoofer Ano Vstup Analogový Výstup na sluchátka Ano Tel:
Logitech Notebook Reproduktory V-20 USB
Predám Logitech Notebook Speakers V-20 USB za 10€. Info: • Rozmery reprákov: šírka: 15.9 cm, výška: 3.8 cm, hĺbka: 16.4 cm • Obsah balenia: ✅V20 notebook speakers, Integrovaný USB kábel, Ochranné cestovné puzdro • Stav: veľmi dobrý (8,5/10) - používané, jedna nožička je zalepená páskou, audio a zvuk bez problému • Osobný odber: Bratislava • V prípade dobierky je cena +10EUR Môžte si pozrieť aj ďaľšie moje inzeráty. Kontaktujte ma cez: email: ondruskova.veronika2@
Q Acoustics 2020i Bookshelf Speakers - White
PREDANE Predam kvalitne hi-fi reproduktory Q Acoustics 2020i Bookshelf Speakers - Gloss White (QA2525). Ako nove. Osobny odbed BA I alebo podla dohody. Ak nezdviham, prosim napiste SMS/Whatsapp/Email.
YAMAHA NX-EE130 regálové reproduktory
Sivé: predané, Čierne: posledný pár, Predám dva menšie ale silné regálové reproduktory YAMAHA NX-E130 ideálne pre priestorový kinozvuk alebo bočný surround kanál. Meniče majú silné neodímiové magnety s tienením teda sú schopné práce aj so silnejšími zosilovačmi. Reproduktory sú v striebornom aj čiernom prevedení. Sú v plastovej ozvučnici s akustickou výplňou, zvukovo veľmi slušné na svoje kompaktné pomery. Použiteľné aj ako predné stolové stereo reproduktory pri PC, desktop, laptop pre menej nároćného poslucháča. Vždy lepšie ako Logitechy a podobné paródie na reproduktory. Mám v stiebornom aj čiernom prevedení. Cena za pár strieborných je 30 eur, a 25 eur za čierne. Všetko v perfektnom stave. Tá drobná trhlinka na textilnej látke jednej bedničky už bola opravená. Sivé reproduktory sú už predané, čierne ešte jeden pár YAMAHA
High end reproduktory XTZ 99.38 piano black
Predám tieto špičkové reproduktory švédskej firmy XTZ 99.38. Firma XTZ má filozofiu predávať za nekompromisnú cenu tak, aby mohli reproduktory konkurovať 2-krát drahším porovnateľným produktom. Pôvod XTZ je švédsky, severania sú v audio povestní kvalitou, v Škandinávii je zároveň jediná univerzita v odbore audio a akustika v Európe. Reporoduktory pozostávajú zo špičkových komponentov. Tieto reproduktory sú trojpásmové s externou výhybkou, čo zabezpečuje dodatočnú kvalitu, basový reproduktor je na bočnej strane, čo umožňuje optimálny elegantný tvar reproduktoru, reproduktor má 2 basreflexové otvory, na prednej strane je páskový výškový reproduktor a stredový reproduktor, všetko top komponenty SEAS. Reproduktor má veľmi vyvážený príjemný prejav, má veľmi dobré referencie, nahradil ho však lacnejší model XTZ 99.36. Má niekoľko vrstiev klavírneho laku, vyzerá veľmi elegantne a páči sa aj manželkám, ktoré obvykle k veľkým reproduktorom a ich dizajnu majú výhrady. Reproduktory sa hodia aj k filmom, bez potreby subwoofera, zahrá v pohode aj najhlbšie basy, čo asi nepochybujete pri veľkosti basového meniča 12 palcov. Reproduktory majú možnosť doladenia zvuku k miestnosti možnosťou manuálne doregulovať basy a výšky na externej výhybke v krokoch o +/-3db a tiež použitím mechanického uzatvorenia basreflexových otvorov dodanými molitanovými výplňami a tak doladiť od silných po rýchle basy. Pôvodná cena 2000€, iba pre vážych záujemcov, viem predviesť v Bratislave. Dôvod predaja: kúpa referenčného modelu od firmy KEF za rádovo vyššiu cenu. Samozrejme reproduktory sú dodávané v pôvodnych obaloch, sú bez akýchkoľvek poškodení, samozrejme po rozohraní hrajú lepšie ako nové. Viem si ich predstaviť v miestnosti 20m2 z utlmením basov na rýchle, ale ešte viac by im svedčali veľké miestnosti, kde si ich plný prejav môžete naplno vychutnať. Možnosť dokúpiť k reproduktorom aj zosilňovač XTZ triedy A s D/A prevodníkom a digitálnymi vstupmi a tiež CD prehrávačom XTZ. Viac informácií, špecifikácie a krajšie fotky ich slabších a lacnejších sestier (najvyššia rada sa už nevyrába) nájdete tu: celá XTZ zostava vrátane reprokáblov za 2.500 €, bez akýchkoľvek poškodení, rozohraná, vyvážená Hi-End zostava.
Reproduktory speaker system 5.1, 70W - Logitech X-540
Reproduktory speaker system 5.1, 70 W - Logitech X-540 Áno, inzerát je aktuálny. 100 % stav, pripojený k elektrickej sieti – svieti a hrá. Logitech X-540 Technológia Frequency Directed Dual Driver (FDD2) poskytuje jednotné zvukové pole kdekoľvek v miestnosti. Vďaka režimu Matrix je možné vytvoriť efekt priestorového zvuku 5.1 z dvojkanálových stereofónnych zdrojov. Reproduktor pre stredný kanál je možné pripojiť k väčšine monitorov LCD. Podstavce satelitných reproduktorov sa dajú otočiť a ľahko pripevniť k stene. Dynamický basový ekvalizér zvyšuje v reálnom čase kvalitu prenosu hlbokých tónov a znižuje skreslenie. Subwoofer s vysokým kmitočtovým zdvihom s basreflexovým otvorom a vyžarujúci do zeme, uvádza do pohybu viac vzduchu a poskytuje hlbšie basy. Ovládanie celkovej hlasitosti, ovládanie subwooferu a tlačidlo Matrix sú pohodlne prístupné na ovládacom centre. Po pripojení slúchatiek si môžete hudbu a hry užívať v úplnom súkromí Technické info: Konštrukcia - stredové Počet reprodebien 5+1 Aktívne - áno Výkon RMS - 70 W Áno, inzerát je aktuálny. Predajná cena 50,- Eur + poštovné. Priateľská informácia o spôsobe doručenia a platby: Vzhľadoch na zlé skúsenosti z minulosti byt som sa dobierke radšej vyhol – preferujem platbu na účet. Nevymieňam. Kúpu vám písomne potvrdím, zašlem všetky údaje na moju osobu, následne vám tovar pošlem cez Slovenskú poštu alebo budem rád za osobné stretnutie.