bazár, predaj, inzercia, predám

Predám retiazku

Kategória: Šperky

Predám zlatú retiazku 14 karátovú, punc 585 na karabínke, váha 99,8 gramov, dľžka 55,5cm. Retiazku neposielam iba osobný odber. Cena 5.300€. Dohoda možná.
Predám retiazku
Podobné inzeráty
925 Prívesok na retiazku s CZ diamantmi - Jesus Piece
Kvalitný prívesok osadený CZ diamantmi. Kamene nie sú nalepené lepidlom, ale sú profesionálne osadené, takže na 100% nevypadnú. Malý: váha 8g, veľkosť 1", zmestí sa na max 5mm retiazku, cena - 140€ Stredný: váha 22g, veľkosť 2", zmestí sa na max 8mm retiazku, cena - 215€ Veľký: váha 35g, veľkosť 3", zmestí sa na max 10mm retiazku, cena - 245€ Prívesok je na objednávku a je možné ho objednať aj pozlatený žltým alebo rúžovým zlatom.
Predám retiazku na krk vzor Rope, chirurgická oceľ
Predám retiazku na krk vzor Rope z chirurgickej ocele. Retiazku som nosil cca pár mesiacov a odvtedy ju už nenosím čo je aj dôvod predaja. Rozmery retiazky: Dĺžka: 61,3cm Hrúbka: 5mm Inzerát platí do zmazania. Po kliknutí na moje meno dole, sa zobrazia aj ďalšie moje inzeráty. Adresa: Trieda SNP 2298/61A Na SMS nereagujem.
Predám retiazku na krk s príveskom kríža, chirurgická oceľ
Predám retiazku na krk s príveskom kríža z chirurgickej ocele v čiastočne čiernom prevedení. Retiazku som nosil cca par mesiacov a odvtedy ju už nenosím. Čierna farba sa nedá ošúchať, je to takto vypálené. Predávam ako celý set. Rozmery retiazky: Dĺžka: 66,8cm Hrúbka: 6mm Rozmery kríža: 5,2cm x 3,7cm Inzerát platí do zmazania. Po kliknutí na moje meno dole, sa zobrazia aj ďalšie moje inzeráty. Adresa: Trieda SNP 2298/61A Na SMS nereagujem.
Predám striebornú retiazku na krk, 925Ag, 26g
Predám originálnu striebornú retiazku zo striebra 925, preverená v zlatníctve. Retiazku som dostal ako darček, ale nakoľko mám novú a krajšiu, tak túto už nenosím. Rozmery retiazky: Dĺžka: 52,3cm Hrúbka: 6mm Váha: 26g Inzerát platí do zmazania. Po kliknutí na moje meno dole, sa zobrazia aj ďalšie moje inzeráty. Adresa: Trieda SNP 2298/61A Na SMS nereagujem.
Predám strieborné retiazky na krk a ruku+prívesky Swarovski
Predám striebornú rietiazku na krk,plus privesok srdiečko Swarovski.pár krat nosené minimálne,bez poskodenia akurát na srdiečku hore na vrchu je trošku odštiepené,vidíte na foto..,ale ani to nieje veľmi vidieť.a striebornú retiazku na ruku srdiečka Swarovski.spolu za retiazku a privesok na krk 60€,retiazka na ruku 30€..všetko striebro 925,a srdiečka swarovski.kupované original v obchode.alebo všetko spolu predám ako set za 70€..klik.na meno a kukni ďalšie moje inzeraty.
Zlatá retiazka 4mm,43g,14k,60cm
Dobrý den , predám moju retiazku ide o 14 karátovú 4mm 42,7g , 60cm novú retiazku Retiazka je plná masívna , kupena vo frankfurte. Retiazka je opuncovaná lesklá a nenosená Povodna cena bola takmer dvojnásobná Predám za 2500 Iba osobny odber v Košiciach Info: Na bazári je veľa retiazok atypických tvarov , divných dutých nafúkutých ozrúd a podobne. Ak niekto hľadá serózny chain na celý život s rozumnými rozmermi a kvalitným spracovaním tak kľúdne môže zavolať , dohodneme si stretnutie a môžeme dohodnúť malú zľavu.