bazár, predaj, inzercia, predám

Predám rohová sedačku s rozkladom a úložným priestorom

Kategória: Sedacie súpravy

Celočalúnená rozkladacia sedačka s úložným priestorom, ktorú možno umiestniť do obývacej izby. Spacia plocha má rozmery 230x133 cm. Jadro pohovky tvoria bonellové pružiny, ktoré poskytujú príjemné sedenie. Do úložného priestoru možno uložiť deky, vankúše či posteľné prádlo. Je čalúnená čiernou látkou v kombinácii s bielou kožou. Výška sedu je 40 cm a hĺbka sedu je 50/75 cm. V cene sedačky sú tiež 3 veľké oporné vankúše. Rozmery Šírka 280cm, hĺbka 155cm, výška 90cm
Predám rohová sedačku s rozkladom a úložným priestorom
Podobné inzeráty
Rohová zostavá s rozkladom a úložným priestorom
edacia súprava maximálne komfortná, s nastaviteľnými opierkami hlavy, rozkladom na spanie a úložným priestorom. Rozmer 245x296cm v sivej velvet látke.
Luxusná sedacia súprava s rozkladom
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú sedaciu súpravu s rozkladom. JE IHNEĎ K ODBERU. V cene je trojsedačka s rozkladom,dvojsedačka,kreslo a taburetka. CENA JE UVEDENÁ PO 20% ZĽAVE. POZRITE AJ NA OSTATNÉ MOJE INZERÁTY.
Luxusná sedacia súprava s rozkladom
Ponúkam na predaj úplne novú luxusnú sedaciu súpravu s rozkladom. JE IHNEĎ K ODBERU. V cena je trojsedačka s rozkladom,dvojsedačka a hojdacie,polohovateľné kreslo. CENA JE UVEDENÁ PO 20% ZĽAVE. POZRITE NA VŠETKY MOJE INZERÁTY.
Kožená rohová sedacia súprava HNEĎ
Rohová sedacia súprava s rozkladom na spanie a úložným priestorom vhodná aj na zariadenie menších priestorov. Krémová koža. Rozmer 235x175cm Pôvodne 1613,-eur
Rohová sedačka spanie aj úložný priestor
Moderná rohová sedacia súprava s možnosťou pravého alebo ľavého rohu. Tvar L rozmer 216x270cm alebo 270x216cm, s rozkladom na spanie a úložným priestorom, 2x opierka hlavy, relax roh, v látke s povrchovou úpravou.
Rozkladacia rohová sedacia súprava, 2x opierka hlavy
Rohová sedačka s rozkladom na spanie a priestranným úložným priestorom. Pre vyšší komfort sedenia dve výškovo nastaviteľné opierky hlavy. Šedá látka. Rozmer 255x185cm.