bazár, predaj, inzercia, predám

Predám rohovú rozkladaciu súpravu hnedej farby

Kategória: Sedacie súpravy

Predám takmer novú rohovú rozkladaciu súpravu hnedej farby s úložným priestorom, rozmer 250x180cm. Veľkosť lôžka po rozložení 200x160cm.
Predám rohovú rozkladaciu súpravu hnedej farby
Podobné inzeráty
Predám nepoužívajú rozkladaciu rohovú sedaciu súpravu
Predám takmer nepoužívanú rozkladaciu rohovú sedaciu súpravu hnedej farby (nesedí nám rozmer). Pôvodná cena 479 €. Predám ju za 250 €. - Rohové sedenie pre menšiu domácnosť - Odnímateľné chrbtové a podrúčkové vankúše - Možno rozložiť na lôžko na občasné prespanie - Integrovaný úložný priestor Osobný odber - Petržalka
Predám pohodlnú rozkladaciu rohovú sedačku - ľavý roh
Predám veľmi zachovalú rozkladaciu rohovú sedačku s úložným priestorom v sivo-hnedej farbe a krémovou kožou na bočných stranách a zozadu. Rozmery: šírka: 310cm hĺbka: 180cm Nastaviteľný sklon hlavovej opierky. Ľavý roh. Sedačka je veľmi pohodlná s kvalitnou látkou (nešpiní sa). O sedačku bolo starané - niekoľko-krát aj preventívne tepovaná. Na jednej strane je vidieť trocha popraskanú kožu (viď. foto). Pôvodná cena: 1000€ Cena: 360€ + dohoda pri rýchlom jednaní. Odvoz si musíte zabezpečiť. Sme na prvom poschodí. Lokalita: Košice, ulica Jánošíkova (pri Steel aréne)
Predám rohovú koženú sedaciu súpravu
Predám rohovú koženú sedaciu súpravu hnedej farby. Rozmer 250x250 skladá sa z troch dielov.Nikde nie je mechanicky poškodená, poctivá hrubá koža, nová dovezená z Angicka.
Predám rozkladaciu sedaciu súpravu
Predám rohovú rozkladaciu sedaciu súpravu. Je zachovalá. Rozmer je 150x230 cm. Kreslo má šírku 90 cm. Cena je 250,- € plus dohoda.
Predám rohovú sedaciu súpravu
Predám takmer novú len 2 ročnú rozkladaciu rohovú sedaciu súpravu s úložným priestorom. Na sedačke je vidno presedené miesta (foto). Rozmer 160x259x87cm. Cena 99€, ponuky posielajte na email, sms, volať. Inzerát platný do zmazania.
Predam veľkú rohovú sedaciu súpravu
Predám veľkú rohovú rozkladaciu sedaciu súpravu cca 3,3x2,2m a kreslo k tomu. Súprava má cca 12 rokov, vhodná na chatu. Na jednom sedení je porušené šitie, inač je vcelku zachovalá, treba vidieť. Cena 195,-EUR+dohoda.