bazár, predaj, inzercia, predám

Predam rohovu schodislovu listu

Kategória: Stavebný materiál

Ponukam na predaj rohovu schodiskovu listu s protismykom. Mam 7ks dlhych 90cm. Ak by sa niekomu hodila urcite sa dohodneme.
Predam rohovu schodislovu listu
Podobné inzeráty
Predám Lištu rohovú jemnú PZ-LP/2500
Predám lištu rohovú jemnú PZ-LP/2500 1ks - 2,7eur Mám 38ks. Viem priviesť po trase RA-RV-KE-PO
Predám lištu z nepriznanou okapničkou
Predám lišty LTU 2500 / vertex so skrytou okapovou hranou od firmy Likov dĺžka 2,5m / ks LTU lišta s nepriznanou okapnicou (podomietkovou) a sklovláknitou výstužnou tkaninou pre začistenie omietky a zaistenie zvodu vody na hornom ostení stavebných otvorov v kontaktnom zatepľovacom systéme - ETICS Lišta býva označovaná aj ako balkónový lišta. Je možné ju použiť i na ochranu rohov a odvod vody z balkónu alebo terás. Môže nahradiť i zakladacie lištu na spodnej hrane systému, pokiaľ zakladací lišta nie je v systéme na založenie izolantu použitý (pri nízkoenergetických alebo pasívnych domov). Materiál: PVC odolné alkalickému prostrediu, sklovláknitá výstužná tkanina vyhovujúci ETAG-004 Návod k použití: Lištu s tkaninou vkládáme zásadně do předem natažené stěrkové malty na povrchu izolantu. Lištu přiložíme na roh izolantu, zatlačíme do stěrkové malty a srovnáme vodováhou. Potom zatlačíme do malty i tkaninu po stranách lišty. Maltu, které se nám vytlačí přes tkaninu, stáhneme a srovnáme zednickým ocelovým hladítkem do roviny. Tkaninu lišty takto postupně zastěrkujeme. Cena za kus 2,5m = 2,15€ (0,86€/bm) Doveziem aj osobne KE od 5€ - okolie po dohode, Predám rohové, odkvapové a APU lišty,XPS Profily pre SDK a OSB dosky. Mobil Ponúkam na predaj fasádne omietky ale aj všetky produkty od nemeckej firmy CAPAROL.
Predám lištu rohovú pvc
Predám lišty LK PVC / vertex od firmy Likov dĺžka 2,5m LK PVC lišta rohová čiže lišta kombinovaná so sklovláknitou výstužnou tkaninou pre spevnenie a ochranu všetkých rohov, hrán a ostenie okien alebo dverí v kontaktnom zatepľovacom systéme – ETICS Materiál: PVC odolné alkalickému prostrediu, sklovláknitá výstužná tkanina vyhovujúci ETAG-004 Cena za kus 2,5m = 1,1€ (0,44€/bm) Doveziem aj osobne KE od 5€ - okolie po dohode, Predám rohové, odkvapové a APU lišty,XPS Profily pre SDK a OSB dosky. Mobil Ponúkam na predaj fasádne omietky ale aj všetky produkty od nemeckej firmy CAPAROL.
Rohová eloxovaná lišta 42x65x1800
Predám nepoužitú rohovú schodiskovú lištu, originálne zabalenú. Rozmery 42x65mm, dĺžka 1800mm, 1ks. Materiál: hliník elox, farba strieborná, uchytenie skrutkami. Ide o tento tovar: Pozri aj iné moje inzeráty.
predam klipy na soklovu listu
predam klipy na soklovu listu znacky Kaindl, nepouzite - zostatok po montazi podlahy. (plavajuca podlaha, lista, sokel)
Predám ukoncovaciu listu
Predám ukoncovaciu lištu,11mm x2500mm mam 2ks ,zabalené zostatok zo stavby.Kupovane Siko Košice.Cena za ks,8eur.Najlepsie oba kusy na predaj.