bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Roland Juno Di

Kategória: Klávesové nástroje

Predám Roland Juno Di v bezchybnom stave.
Keyboard 61 keys (with velocity)
Sound Generator Section
Maximum Polyphony 128 voices
Parts 16 parts
Wave Memory 64 M bytes (16-bit linear equivalent)
Preset Memory Patches: 1082 + 256 (GM2)
Rhythm Sets: 20 + 9 (GM2)
Performances: 64
User Memory Patches: 128
Rhythm Sets: 8
Performances: 64
Favorites: 100
Effects Multi-Effects: 3 systems, 79 types
Chorus: 3 types
Reverb: 5 types
Mic Input Reverb: 8 types
SMF/Audio File Player Sectioin
File Format Standard MIDI File: format-0/1
Audio File: WAV, AIFF, MP3
Others
Rhythm Pattern Preset: 24 groups x 6
Arpeggiator Preset: 128
Chord Memory Preset: 17
Controllers D Beam Controller
Pitch Bend/Modulation Lever
Sound Modify Knob x 5
Display 18 characters 1 line + 20 characters 2 lines custom LCD (with backlit)
External Storage Device USB Memory (supports USB 2.0 Hi-Speed Flash Memory)
Connectors Output Jacks (L/MONO, R): 1/4 inch phone type
Headphone Jack: Stereo 1/4 inch phone type
Mic Input Jack: 1/4 inch phone type
EXT INPUT Jack: Stereo miniature phone type
Hold Pedal Jack
MIDI Connectors (IN, OUT)
USB COMPUTER Connector (supports
Predám Roland Juno Di
Podobné inzeráty
Roland DJ Live jam zostava
Predam tuto unikatnu zostavu, v ktorej sa jednoducho kombinuje moznost ovladat Serato Dj softvare a zaroven byt zosychronizovany s dalsimi dvoma syntakmi. Vsetko s pouzitim 2 kablov. Tak podme si od zaciatku predstavit kazdy jeden nastroj. 1.Roland DJ-808 Kombinacia DJ 4 kanalovej konzoly a integrovaneho grooveboxu TR 808, 909 so sekvencerom, ktorym viete ovladat aj sample priamo zo Serata. Unikatna vec, ktoru by som ocenil aj na novsich kontroleroch je MIDI out na sparovanie dalsich masiniek, aby vsetko hralo v rovnakom tempe. Rozlisenie peknych 24bit/96kHz. Konzola automaticky odomyka Pro verziu Serata ako aj Pitch 'n Time DJ expanziu. Koznola je ako nova, ma na sebe ochrannu foliu na mieru, ktora ju chranila pred poskriabanim. Zaroven som pouzival decksaver a prenasal v case. Nechal som si aj original krabicu. Cena: 850 (decksaver zdarma), case za priplatok. 2.Roland TB-03 Potom slavneho TB-303 v kvaliton roland spracovani. Co viac dodat, funguje podobne ako stara, generuje pekne acid zvuky ma navyse jeden druh sekvenceru. Velmi ocenujem, ze je skladny a uhol natocenia plochy as da korigovat. Napajanie je na baterky, alebo cez usb kabel, ktorym sa zaroven da posielat zvuk do pocitaca, alebo nejakeho Roland mixera ako je DJ 808. Paradna kombinacia. Mint stav original krabica k dispozicii. Cena: 300 3.Roland System 1 Super syntak, nema sice display, ale ovladanie je velmi intuitivne, takze vzdy ked ho pouzivam, len krutim, co vidim a vysledky su velmi pekne. ???? Ma velmi zaujimavy arpeggiator s funkciou Scatter. Je celkom kompaktny a tiez sa vie zapojit do Roland mixpultu cez jeden usb kabel. Navyse v mode Plug-Out vie kontrolovat Roland pluginy v DAW. Deck saver v cene Original krabica k dispozicii. Cena 300 Vsetko spolu s decksavermi a casom z za 1300. P.S. Prosim nepiste mi maily a sms typu: “Ponukam 80% z ceny”, neviem ako nato reagovat, zvycajne to len ignorujem. Dohoda je vzdy mozna ak sa budeme vediet rozumne porozpravat.
AL kufor na Roland Juno DS76/ Roland FA-07
Predam Hlinikovo-plastovy Thon kufor na Roland Juno DS76 alebo Roland FA-07 rovnaké rozmery klávesov). Neposkodeny, s bocnou priehradkou na zdroj a pedal.
Roland Juno D + Equalizer Gemini EQX30 spolu 199,- Eur
Predám už nevyužitý syntetizátor Roland Juno D + Equalizer Gemini EQX30 vo výbornej kondícii, bez škrabancov, všetky tlačítka funkčné, display 100%, 700 zvukov organizovaných v skupinách, Split, Arpeggiator, D Beam controler, originál zdroj, 1. Majiteľ, v oktáve C2 nehrajú 3 klapky - oprava cca. 60,- Eur. Spolu s Equalizérom za 199,- Eur.
Roland Juno D - 160,- Eur
Predám už nevyužitý syntetizátor Roland Juno D bez škrabancov, všetky tlačítka funkčné, display 100%, 700 zvukov organizovaných v skupinách, Split, Arpeggiator, D Beam controler, originál zdroj, 1. Majiteľ, v oktáve C2 nehrajú 3 klapky - oprava cca. 60,- Eur. Cena 150,- Eur.
Roland Juno DS 88
Predam klaves Roland Juno DS 88 v super stave pouzivany obcasne v domacom studiu, nefajciarske prostredie.
Roland JUNO-D
Ponúkam na predaj Roland JUNO-D vo vynikajúcom stave. • 61 kláves s dynamikou úhozu • Polyfonie 64 hlasů • 16 partů • 16 MB wawe memory • 640 preset rejstříků, 20 bicích sad, 32 performances • 128 uživatelských rejstříků, 2 bicí sady, 8 performances • Efekty - multiefekty 47 typů, reverb 8 typů, chorus 8 typů • Phrase/Arpeggio - 342, uživatelských 8 • D-Beam kontroller • Pitch Band/modulační kolečko • 5 otočných knobů • Podsvícený LCD displej • Konektory - Line OUT (L/MONO,R), sluchátka, Midi IN/OUT, Hold pedal jask, control pedal jack • Napájení - adaptér 9V • Rozměry 1021 × 292 × 103 mm • Hmotnost 5 kg • Příslušenství - manuál, AC adaptér, CD-ROM (editor program pro PC/MAC) Klaves viem poslať poštou. Tel :