bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAM: ROZNE OBLECENIE

Kategória: Ostatné

PREDAM: ROZNE OBLECENIE (bundy, tricka, rifle)
-          Panska bunda IRON AESTHETICS Black Skull, velkost XL, nosena 2x, takmer ako nova (CENA: 15 EUR)
-          Panske rifle DENIM, tmavomodre, velkost 33, nove, nenosene (CENA: 10 EUR)
-          Panske teplaky NIKE, modre, velkost L, nosene-zachovale (CENA: 1 EUR)
-          Panske teplaky NIKE, tmavomodre, velkost L nosene-zachovale (CENA: 1 EUR)

CENA: 1-15 EUR (vid popis)

ODBER: len osobne Bernolakovo alebo BA-Petrzalka (postou neposielam)
PREDAM: ROZNE OBLECENIE
Podobné inzeráty
Predám karnevalové oblečenie
Predám karnevalové oblečenie pre dievčatá podľa obrázkov-2x oblečenie /vhodné od 3-7 rokov-oranžové(15.-EUR) a žlté šaty(10,-EUR) /,arabská princezna/ružové šaty pre dievča 7-10rokov(15,-EUR) a 1x oblečenie čarodejka bordovo-čierne pre dievča,slečnu od 14-30 rokov(25,-EUR)-oblečená postava.
Oblecenie 56-74 po 1 dieťati za pár €
Predám rôzne oblecenie po 1 dieťatku , niektoré ako nové, tie sú fotené samostatne. V prípade záujmu piste o ceny, veľkosti, bližšie foto, je toho moc tak foto len takto. Každé oblecenie má inú cenu. Preferujem predaj oblečenia spolu na foto ako sú, ale vieme aj pokombinovať.
Dámske oblečenie S
Predám rôzne dámske oblečenie veľkosť 36/S. Niektoré majú známky nosenia. V prípade záujmu o všetko oblečenie je cena 6€. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms, v práci nemôžem dvíhať telefón. 1. Sivé tričko- cena 0,50€ 2. Žlté tričko - cena 1€ 3. Biele šaty - cena 2€ 4. Krémový sveter- cena 2€ 5. Tmavosivé tričko- cena 0,50€ 6. Sivá mikina - veľkosť S/M, cena 2€ 7. Červená károvaná košeľa - cena 4€ 8. Bordová blúzka- obchod Camieu, cena 1€ 9. Bledé nohavice - cena 2€ 10. Bordový sveter - cena 2€ 11. Športová podprsenka - cena 0,50€
Oblečenie
Predávam rôzne druhy dámskeho oblečenia (viď. na fotkách) za výhodné skvelé ceny. Oblečenie rôznych materiálov, strihov, štýlov, farieb, značiek, ako Tommy Hilfiger, Adidas, Orsay a ďalšie. Veľkosť S/M/L. Oblečenie je nosené, ale minimálne, je nepoškodené, čisté, niektoré kúsky úplne ako nové. Po kontakte sa vieme dohodnúť. Viem poslať aj detailnejšie fotografie. Cenová relácia sa líši. Každý kus stojí maximálne 5 eur.
Detské oblečenie
Darujem letné oblečenie pre dievčatko 56 až 62 a 2 tašky rôzne oblečenie pre chlapca 56 až 62 (skôr na donosenie).
rôzne detské oblečenie veľ. 74-98
Predám rôzne detské oblečenie po chlapcovi, veľkosti 74 až 98. Balík obsahuje body (18 ks), nohavice (12 ks), tepláky (7 ks), krátke nohavice (6 ks), mikiny (6 ks), deky (3 ks), bundu, vetrovku, čiapky, šatky, plavky a ponožky. Vecičky sú vo veľmi dobrom stave- nepoškodené, všetky opraté. Z balíka nie je možné vyberať kusy oblečenia jednotlivo, vecičky sa predávajú ako balík so všetkými vecami spolu za uvedenú cenu.