bazár, predaj, inzercia, predám

Predám rôzne veci na fotenie...

Kategória: Objektívy

Predám rôzne veci na fotenie... Macro sánky, nd filtre prechodové filtre, redukcie M42 na 3/4 snímač vhodné na olympus omd, macro krúžky s prenosom tiež na olympus,redukciu z minolty na sony a-mount.
Predám rôzne veci na fotenie...
Podobné inzeráty
Nikkor 70 - 300 AF-P s VR stabilizaciou - zoom tele nikon
Predam bombový tele objektiv nikkor 70 - 300 mm s rychlim a tichym zaostrovanim AF-P - na nikon vhodny na fotenie sportov, auto moto , zvery , jedla , vystupenia , oslavy , pamiatky .. prakticky hocico v dialke dokazete odfotit ako z 1 metra.. da sa urobit krasny detail objektu.. je to uplne ine fotenie ako pri malych rozsahoch - vyhoda ze je relativne maly, lahky, spratný ale vykonny .. autofokus funguje len na telach ktore podporuju af-p ( napr. D5300 d 5500 5600 d3300 d3400 d3500 7100 a ine) na telach ktore nepodporuju af-s bude fungovat ale len s manualnym zaostrovanim .. Je vo velmi zachovalom stave, je ako novy, vsetko funkcne .. stabilizacia funguje citelne a tichucko, ostrenie ide perfektne a tiez tichucko.. oproti objektivom af-s je to velky rozdiel k lepsiemu v rychlosti zaostrovania.. Ma perfektny zoom a VR stabilizaciu, toto vsetko zabezpeci ostru fotku aj ked je objekt v pohybe aj pri foteni z ruky.. Viac info telefonicky V pripade seriozneho zaujmu mozem zaslat postou alebo zasielkovnou kvalitne a bezpecne zabalene. Je to podobne ako 55 - 200 , nikkor tamron 18 - 270 , 70-300 55-300 18-300
CANON EF 100-300mm 1:5.6 L
Ponúkam na predaj túto raritnú optiku s bajonetom Canon EF na systémy EOS EF a samozrejme EOS M a EOS R. Výroba tohto staršieho pána začala v roku 1987, takže fotil už staré embéčky a napr. Mercedes W124 ešte v autosalóne. Majstri z Canonu boli na neho právom pyšný, pretože získal status prvého L-kového objektívu pre modely EOS s autofokusom a hľa, kde sa až L-ka dostali. Je to telezoom s ohniskom 100-300 mm s posúvacím - nie otočným zoomom. Pevná svetelnosť 5.6 v minime, 58 mm optika. O zvyšok sa samozrejme postará L označenie, čiže kvalita spracovania a dokonalý optický výstup pri fotení. Fotenie s týmto objektívom je úplne iný level, dokonalá ostrosť, farby, priblíženie, celkovo iné pôsobenie ako dnešné L-ka a pod drahé objektívy. Tento objektív má svoje čaro a myslím že prekvapí každého. Ideálny pre niekoho, kto ocení jeho vlastnosti alebo doplní ku ostatným objektívom, samozrejme aj na fotenie. Stav: ako nový, maximálne zachovalý, nepoškodený, na optike nasadený filter. Používaný sporadicky, viac odložený v zbierke. V prípade otázok ma kontaktujte, inzerát platný do zmazania. CENA DOHODOU.
Teleobjektív Carl Zeiss Jena Sonnar 300mm f/4
Ponúkam tento ojedinelý 300 mm teleobjektív v nálezovom stave na analógové fotenie (cez redukciu aj na digitálne fotenie), príp. do zbierky. Parametre: - ohnisková vzdialenosť 300 mm - rozsah clony: od f/4,0 do f/45 - optické prvky: 6 prvkov v 4 skupinách - ostrenie: manuálne - počet lamiel clony: 7 - min. zaostrovacia vzdialenosť: 4 m - priemer filtra: 86 mm - bajonet: závit, vyzerá byť m42 (priemer zadného závitu tomu zodpovedá) - roky výroby: 1952 až 1981 - dĺžka: 23 cm - hmotnosť: 2,1 kg (kusisko železa a skla) Objektív má minimálne známky používania (pár škrabancov na tele), optika je čistá, bez prachu a plesní, na prednom a zadnom skle minimálne škrabance a jeden nápadnejší na kraji predného člena (viď foto), ktorý by ale nemal mať vplyv na fotku. Zaostrovací prstenec ide hladko, clona sa otvára/zatvára hladko, nemám možnosť inak objektív vyskúšať - môže byť potrebný servis. S objektívom som nefotil (mal som ho v zbierke ešte od čias strednej školy). Cena je pevná. Osobný odber v Piešťanoch, v prípade vážneho záujmu zaslanie na dobierku (poštovné vopred). Súčasťou je aj slnečná clona a čalúnené puzdro. Rozpredávam aj iné retro objektívy (viď ostatné inzeráty).
predám Samyang 85mm f1,4 ASPHERICAL IF
Predám objektív Samyang 85mm f1,4 ASPHERICAL IF Canon vhodný na fotenie portrétov ohniskova vzdialenosť 85mm priemer filtra 72mm počet lamiel clony 8 zorný uhol 28,3 stupňa clona F1,4-F22 minimálna zaostrovania vzdialenosť 1m na telo (fotak) Canon jedna bodka na skle (dohoda) ako na foto. aktuálne do zmazania
predám teleobjektív sigma 70-300mm
predám teleobjektív sigma 70-300mm f 4-5,6, prepínanie na makro. krytka, slnečná clona, pevný obal. bajonet canon ef. všetko funkčne, bez škrabancov a znečistenia. prechod na mft, Olympus, panasonic. osobne prevzatie s možnosťou vyskúšania. kontakt cez formulár nižšie. cena 80€, alebo dohodou. možno aj výmena za Apple produkty alebo Peak design. Starostlivo vyrobený teleobjektív, známej japonskej firmy Sigma, je konštruovaný ako univerzálny zoom. Hodí sa najmä pre fotenie športu a portrétu, uplatní sa ale aj v mnohých ďalších kategóriách fotografie. V tele sa nachádza optická stabilizácia, ktorá znižuje vplyv otrasov fotoaparátu na ostrosť snímky. Pre automatické ostrenie využíva ultrazvukový mikromotor, ktorý je typický vysokou rýchlosťou a presnosťou, je tiež veľmi tichý. Objektív má premenlivú ohniskovú vzdialenosťod 70 do 300 mm a svetelnosť f/4-5, 6. Určený je pre digitálne aj klasické zrkadlovky s kompatibilným bajonetom.
Canon FD 1:5.6/300mm
Predám kvalitný teleobjektív Canon FD 5.6/300mm. Sklá sú čisté, zaostrovanie ide ľahko. Na tele bežné známky od používania. Ideálny na fotenie prírody, plachých zvierat, alebo športových akcií. Objektív má bajonet Canon FD, s redukciou použiteľný na vetšinu digi fotoaparátov. V cene sú obe krytky, uv filter a zdarma pridám konvertor 2x s ktorým bude ohnisko 600mm.