bazár, predaj, inzercia, predám

Predám ručne dokrmeného alexandra modrého

Kategória: Vtáctvo

Predám ručne dokrmenú samičku alexandra modrého cca 4 mesiace odber možný ihneď. Volať len vo vážnom záujme. Nezajednávam iba v prípade zálohy kto príde prv ten berie. Cena dohodou. Volať na tel.
Predám ručne dokrmeného alexandra modrého
Podobné inzeráty
Alexander čínsky - ručne dokŕmený samec na skrotenie
Predám ručne dokŕmeného, krásneho, tohtoročného samca Alexandra čínskeho. V prípade dohody aj priveziem po trase kam chodievam
Alexander maly
Predám Alexandra malého ručne dokrmeneho bledo modrej farby aj do chovu (mutácia modrá tyrkys palid). Pre viac info email.
Alexander malý
Predám mladého alexandra malého ručne dokŕmeného narodeného 20 februára 2023.Má pevný krúžok a dna s certifikátom.Dôvod predaja je že nemám čas sa mu venovať a preto je momentálne polokrotký ale dá sa s ním popracovať aby si znovu úplne zvykol.Bol naučený na traky. Vôbec nekúše/neštípe len si musí zvyknúť na nového majiteľa.
Predám ručne dokrmených vtákov
Predám ručne dokrmenú samičku alexandra modrého cca 4 mesiace odber možný ihneď. Volať len vo vážnom záujme. Nezajednávam iba v prípade zálohy kto príde prv ten berie. Cena dohodou Volať na tel.
ručne dokrmeny papagáj patagónsky
Predám ručne dokŕmeneho papagája patagónskeho. Je to samček s DNA. Je úplne krotučký a zvyknutý na ľudí. Vôbec nekuše a je zvyknutý na chod domácnosti aj iných papagájov. Má dva mesiace. Cena je 140€+možná dohoda.
Ručne dokŕmený papagáj horský
Ponúkam vám na predaj ručne dokŕmeného papagája horského,ktorá má 5 týždňov. Viac info po tel.