bazár, predaj, inzercia, predám

Predam Ruzovo Zlaty set na 1.Narodeniny na oslavu a fotenie

Kategória: Sukničky a šatočky

Predám krásny Prvonarodeninový set body + suknička + čelenka na 1 narodeniny. Set je vhodný pre dievčatka od cca 9 mesiacov do 13 mesiacov. V prípade záujmu ma kontaktujte SMS alebo emailom. Poštovne pri prevode 2,50Eura a lebo na dobierku 3,50Eur.
Predam Ruzovo Zlaty set na 1.Narodeniny na oslavu a fotenie
Podobné inzeráty
Detske slavnostne sviatocne prilezitostne šaty krst svadba
Na predaj detske sviatocne slavnostne prilezitostne šaty pre deti vhodne na rozne prilezitosti: krst svadba pre druzicky fotenie narodeniny prve svate prijimanie birmovka oslava. Rozne farby modely a velkosti skladom. Kontaktujte ma. Poslem postou aj na dobierku po dohode mozny osobny odber aj skuska siat Bratislava. Saty su NOVE nenosene SKLADOM! Popis siat: Vrch z jemnej čipky, podsitej latkou v tvare srdiecka. Sukňa tutu princeznovska nazberkana je viacvrstvová tylova so satenovou spodnickou na ktorej je nasity tvrdsi tyl, aby drzali tvar. Pre zvacsenie objemu mam v ponuke aj spodnicku s kruhom, cena 16euro ale mozu byt aj bez nej. Maju 5 vrstiev - 2 tylove, 2 satenove, 1 tvrdsi tyl, aby drzali tvar. Vzadu je zips na jednoduché obliekanie a v páse stuha na viazanie na mašlu (cim sa daju na pase stiahnut). Šaty sa nosia skoro ku kotníkom. Doplnky: 1. kruh pre zvacsenie objemu 16e 2. svetrik 15e 3. bolerko ku satam 15 4. bizuteria set 16 Pred objednanim premerajte: Dostupne velkosti skladom: 120 - celkova dlzka siat 93cm po spodnicku , šírka cez hrud (od pazusky k pazuske) 30cmx2, sirka pas 29x2 130 - celkova dlzka siat 95cm, šírka 32x2, sirka pas 30x2 160 - celkova dlzka siat 110cm, šírka 36x2, sirka pas 35x2 170 - celkova dlzka siat 115cm, šírka 38x2, sirka pas 37x2 + postovne POZRITE CELU MOJU PONUKU Rozne sukne a saty v ponuke. Sukienky tutu dolly rozne farby a velkosti skladom aj viac ks PRE DETI babatka dievcatka teenegerky aj DOSPELE. Rozne dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenia, tanec, vianocny firemny vecierok, pre druzicky na svadbu, svadba, ples krst, ale aj na bezne nosenie do prace skoly skolky do kancelarie i do mesta. Vhodne aj ako darcek pod stromcek, na Vianoce narodeniny, meniny, fotenie. Aj viac ks pre skoly a kruzky na vystupenie na zaver skolskeho roka alebo pre mamicky ku dnu matiek, den deti, karneval, maskarny, kostym. Hladate to spravne oblecenie pre vas? Nevahajte ma kontaktovat.
Komplet kostym Mickey Minnie Mause saty celenka
Predam kraaasne nove myska Minnie Mause tutu saty ku nim celenka s uskami. Vhodne na hranie, bezne nosenie, na karneval, fotenie na maskarny, do skolky ci skoly. V cervenom alebo ruzovom prevedeni, ak kostym Anna a Elza v ponuke + doplnky. Tutu sukna aj dolly styl. Kontaktujte ma. Poslem postou, aj na dobierku, po dohode mozny osobny odber Bratislava. Popis: Sukienka bohatoriasena tutu cervena zdobena bielymi bodkami je bohatoriasena tutu sukňa nazberkana so spodnickou, krasne sa toci, nepresvita. Vrch je cierny s kratkym rukavom. Ku satockam krasne ladi celenka s Minnie uskami cierna uska su cervene s bielymi bodkami. V pase stuha, ktoru mozete pekne zaviazat na malsicku. Kvalitny kostym, šaty, na hranie ci do skolky ale aj na bezne nosenie na oslavu, fotenie. Mam aj ine v ponuke - tutu sukna dolly pre deti aj dospele. Pred objednanim premerajte Dostupne velkosti a rozmery: 1. 90 0-2 roky dlzka 50, po spodnicku 42 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 23x2, pas 23x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 2. 100 2-4 roky dlzka 55, po spodnicku 47 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 25x2, pas 25x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 3. 110 4-5 roky dlzka 56, po spodnicku 48 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 26x2, pas 26x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 4. 120 5-7 roky dlzka 57, po spodnicku 49 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 28x2, pas 28x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. + Postovne: Posielam aj na dobierku: 4€ Platba vopred na ucet celej sumy LACNEJSIE POSTOVNE: obyc. 1,70€ , doporucene 2,7€ Aj ine saty a sukne tutu dolly v ponuke pre deti aj dospele, babatka, teenegerky, rozne farby a velkosti, rozne dlzky, sukňa a šaty na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenie pre skoly a skolky, tanec, vianocny firemny vecierok, ale aj na bezne nosenie. Nova zabalena vhodne aj ako darcek pod stromcek, na Vianoce meniny ci narodeniny, na detsku party.
komplet ŠATY čelenka Minnie tutu dolly kostym
Predam kraaasne nove myska Minnie Mause tutu saty ku nim celenka s uskami. Vhodne na hranie, bezne nosenie, na karneval, fotenie na maskarny, do skolky ci skoly. V cervenom alebo ruzovom prevedeni, aj kostym Anna a Elza a Wednesday v ponuke + doplnky. Tutu sukna aj dolly styl. Kontaktujte ma. Poslem postou, aj na dobierku, po dohode mozny osobny odber Bratislava. Popis: Sukienka bohatoriasena tutu cervena zdobena bielymi bodkami je bohatoriasena tutu sukňa nazberkana so spodnickou, krasne sa toci, nepresvita. Vrch je cierny s kratkym rukavom. Ku satockam krasne ladi celenka s Minnie uskami cierna uska su cervene s bielymi bodkami. V pase stuha, ktoru mozete pekne zaviazat na malsicku. Kvalitny kostym, šaty, na hranie ci do skolky ale aj na bezne nosenie na oslavu, fotenie. Mam aj ine v ponuke - tutu sukna dolly pre deti aj dospele. Pred objednanim premerajte Dostupne velkosti a rozmery: 1. 90 0-2 roky dlzka 50, po spodnicku 42 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 23x2, pas 23x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 2. 100 2-4 roky dlzka 55, po spodnicku 47 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 25x2, pas 25x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 3. 110 4-5 roky dlzka 56, po spodnicku 48 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 26x2, pas 26x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. 4. 120 5-7 roky dlzka 57, po spodnicku 49 + 8 tyl (tyl sa da lubovolne skratit) cez prsia 28x2, pas 28x2 (cez prsia a pas este povoli, material je elasticky) a da sa stiahnut maslou. + Postovne: Posielam aj na dobierku: 4€ Platba vopred na ucet celej sumy LACNEJSIE POSTOVNE: obyc. 1,70€ , doporucene 2,7€ Aj ine saty a sukne tutu dolly v ponuke pre deti aj dospele, babatka, teenegerky, rozne farby a velkosti, rozne dlzky, sukňa a šaty na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenie pre skoly a skolky, tanec, vianocny firemny vecierok, ale aj na bezne nosenie. Nova zabalena vhodne aj ako darcek pod stromcek, na Vianoce meniny ci narodeniny, na detsku party.
Kostym Frozen Ladove kralovstvo Elza Anna saty  aj doplnky
Kostým z obľúbenej rozprávky Frozen Ľadové kráľovstvo obsahuje krásne šaty aké mala oblečené Anna, detsky pre dievcata cca od 2 do 10 rokov, novy. Rozne velkosti skladom. V ponuke mam aj doplnky Anna/Elza korunku rukavicky žezlo nausnice a nahrdelnik, Elza cop. Mam aj kostym Elza, Wednestady, Minnie Mause, Unicorn jednorozec. Poslem postou, po dohode mozny osobny odber. Popis šaty: Vrchný diel sametový, ozdobený rukávikmi a potlačou, je elastický, pekne prispôsobí a sadne na každú postavu. Sukňa je dvojvrstvová, vrchná vrstva je bohato riasená. Ľahučko sa obliekaju, otvor na hlavku poskytuje komfort a pohodlne oblecenie. Pred objednanim premerajte, dostupne velkosti a rozmery: 100 od 1,5 - 3 roky (92, 98, 104) dlzka 67 sirka cez prsia 25 obvod x2 sirka pas 24 obvod x 2 este povoli vrch je elasticky 110 od 4 - 5 rokov (104, 110) dlzka 68 sirka cez prsia 27 obvod x2 sirka pas 26 obvod x 2 este povoli vrch je elasticky 120 od 5 - 6 rokov (116, 122) dlzka 69 sirka cez prsia 28 obvod x2 sirka pas 27 obvod x 2 este povoli vrch je elasticky 130 od 6- 8rokov (128, 134) dlzka 75 sirka cez prsia 30 obvod x2 sirka pas 29 obvod x 2 este povoli vrch je elasticky 140 od 8 - 9 rokov ( 140) dlzka 82 sirka cez prsia 31 obvod x2 sirka pas 30 obvod x 2 este povoli vrch je elasticky 150 od 9 - 11 rokov ( 146, 152) dlzka 86 sirka cez prsia 32 obvod x2 sirka pas 31 obvod x 2 este povoli vrch je elasticky Cena za Šaty je 20€ Možnosť objednať doplnky : Set Elza korunka rukavice zezlo cop so sponkou 10€ Set Elza korunka rukavice zezlo cop so sponkou nausnice prsten 12€ Set Anna korunka rukavice zezlo nausnice nahrdelnik prsten 10€ Samostatne doplnky: korunka 3€ zezlo 3€ rukavice 3€ cop so sponkou 3€ nahrdelnik 2,5€ naucnice 2,5€ prsten 2,5€ čelenka modrá alebo zelená s kvetom 3€ + Postovne: Posielam aj na dobierku: 4€ Platba vopred na ucet celej sumy LACNEJSIE POSTOVNE: obyc. 1,70€ , doporucene 2,7€ Aj ine saty a sukne tutu dolly v ponuke pre deti aj dospele, babatka, teenegerky, rozne farby a velkosti, rozne dlzky, sukňa a šaty na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenie pre skoly a skolky, tanec, vianocny firemny vecierok, ale aj na bezne nosenie. Nova zabalena vhodne aj ako darcek pod stromcek, na Vianoce meniny ci narodeniny, na detsku party.
Tutu dolly sukna s popon gulockami krasne farby
Bohatoriasena 5 vrstvova tutu dolly sukna so spodnickou s farebnymi POPON gulockami v pase na gumu. nadherne farebne prevedenie pre male i velke paradnice. Popis tutu sukna: Viac vrstiev nadýchaného a mäkkého tylu robi túto očarujúcu tutu dollysukňu jedinečnou! Elastický pás poskytuje dodatočnú flexibilitu a pohodlie. Rozne farby skladom. Nova, nenosena. Doplnky: celenka 3€ kravata pre chlapcov 3€ Rozne velkosti skladom: S 0 - 2 roky: dlzka 22, pas v klude 22x2 povoli 35x2 M 3 - 5 rokov: dlzka 27, pas v klude 23x2, povoli 38x2 L 5 - 10 rokov: dlzka 30, pas v klude 25x2, povoli 40x2 Dostupne farby, ihned k odberu: bledo ruzova, sytoruzova, kralovska modra, tyrkysova (ladove kralovstvo Elsa), mentolova, zlta, cierna, biela, tmavsia fialova, levandulova - bledsia fialova, marhulkova, coral, cervena, seda, siva. + postovne POZRITE CELU MOJU PONUKU Rozne sukne a saty v ponuke. Sukienky tutu dolly rozne farby a velkosti skladom aj viac ks PRE DETI babatka dievcatka teenegerky aj DOSPELE. Rozne dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery, pre druzicku sestricky, mama a dcera, na fotenie, narodeniny, oslavu, meniny, na den matiek, vystupenia, tanec, vianocny firemny vecierok, pre druzicky na svadbu, svadba, ples krst, ale aj na bezne nosenie do prace skoly skolky do kancelarie i do mesta. Vhodne aj ako darcek pod stromcek, na Vianoce narodeniny, meniny, fotenie. Aj viac ks pre skoly a kruzky na vystupenie na zaver skolskeho roka alebo pre mamicky ku dnu matiek, den deti, karneval, maskarny, kostym. Hladate to spravne oblecenie pre vas? Nevahajte ma kontaktovat.
Dievcenske slavnostne sviatocne šaty krst svadba
Predam krasne bohatoriasene saty NOVE honosne, prilezitostne, sviatocne, slavnostne, vhodne na rozne udalosti: prve svate prijimanie birmovka svadba pre druzicku na oslavu ci fotenie. Rozne velkosti a modely v ponuke, po dohode mozny osobny odber Bratislava aj so skuskou siat. Alebo poslem postou aj na dobierku (po uhrade postovneho vopred). K satam mam aj doplnky - bolerko svetrik bizuteriu spodnicku kruh pre zvacenie objemu hreben ozdobny do vlaskov alebo celenku. Popis siat: Bohatoriasena sukna pekne strihana ozdobena kvetmi, vrch jemna cipka ozdobeny kvietkami v pase sa daju stiahnut maslou, zapinanie vzadu na zips. Krasne drzia tvar pre zvacsenie objemu odporucam dokupit kruhovu spodnicku. Dostupne velkosti 130 celkova dlzka siat 107, hrudnik od pazusky k pazuske 32x2, pas 30x2 da sa stiahnut maslou 140 celkova dlzka siat 111, hrudnik od pazusky k pazuske 33x2, pas 31x2 da sa stiahnut maslou 150 celkova dlzka siat 117, hrudnik od pazusky k pazuske 34x2, pas 32x2 da sa stiahnut maslou + postovne DOPLNKY: 1. bolerko slavnostne 15 € 2. slavnostny sveter 15 € 3. kruhova spodnicka na zvacsenie objemu rozne dlzky 16 € 4. bizuteria set korunka nahrdelnik nausnice stras perlicky 17 € 5. ozdobny hreben do vlasov ucesu 7 € Kontaktujte ma. Aj ine saty a sukne v ponuke rozne farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti Aj ine sukne v ponuke rozne farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkova, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, vianoce, velka noc, oslava, karneval, kostym, vystupenie, tanecnu, narodeniny, meniny, maskarny, fotenie novorodenca babatka, do divadla, kina, na rande, do mesta, veceru, vecierok pracovny, aj do opery, divadla ale aj na bezne nosenie do prace skoly skolky, na hranie ci fotenie, narodeninovu party a oslavu.