bazár, predaj, inzercia, predám

Predám rybárske brodiace nohavice - nové, nepoužité 39

Kategória: Rybolov

Dobrý deň na predaj kvalitné rybárske broďáky/prsačky. Veľkosť 39. Značka Morebeauty. Nové, ani raz neboli použité.

Veľkosť v obrázku č.4
Predám rybárske brodiace nohavice - nové, nepoužité 39
Podobné inzeráty
rybárske veci
Veľmi lacno predám a vo veľmi dobrom stave moje použité rybárske trojdielne udice,rybárske dvojdielne prúty,rybárske teleskopické udice - udice-kaprové,udice na dravce,prívlačové udice,plaváčkové udice,bičíky,rybársky podberák,rybárske navijaky a iné rybárske veci ---- Tieto rybárske potreby sú vhodné ako rybárska výbava na rybolov.Cena je 10Eur,15Eur,20Eur za kus.Podla toho čo si vyberiete,plus dohoda ------ Navijaky predávam len spolu s udicami ------ Cena za 3ks rybárskych udíc + 3ks rybárskych navijakov je 110Eur ------ Len osobný odber po telefonickej dohode ------ Inzerát je platný do zmazania/okres Nové Zámky/ N.č. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
rybárske potreby
Veľmi lacno predám a vo veľmi dobrom stave moje použité rybárske dvojdielne prúty,rybárske teleskopické udice - udice-kaprové,udice na dravce,prívlačové udice,plaváčkové udice,bičíky,rybárske navijaky a iné rybárske veci ---- Tieto rybárske potreby sú vhodné ako rybárska výbava na rybolov.Cena je 10Eur,15Eur,20Eur za kus.Podla toho čo si vyberiete,plus dohoda ------ Navijaky predávam len spolu s udicami ------ Len osobný odber po telefonickej dohode ------ Inzerát je platný do zmazania/okres Nové Zámky/ N.č.t Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Brodiace topánky PROS vel. 44
Brodiace topánky PROS veľkosť 44. Vodotesné brodiace topánky z veľmi ľahkej a pevnej tkaniny Plavitex. používané, nelepené • vyrobené z polyesterovej tkaniny potiahnutej PVC • výrobok je vhodný pre lov a rybolov • farba tmavo zelená Cena: 30,- Eur /pôvodne 65/ Bratislava
Simms g4 pro brodiace nohavice
Predam simms g4 brodiace nohavice predosly model.Su vymenene nove nepouzite neoprenove ponozky v Agama firme a po tlakovych skuskach s polrocnou zarukou.Nohavice su teda vo vybornom stave.Velkost LK je idealna pre 90-110kg cca 170-190cm vysku.Inzerat do zmazania platny.
Predám rybárske brodiace čižmy (prsačky)
Predám rybárske prsačky č. EU 42/43 Viem doviesť do LC alebo BA. Mám na predaj aj iné rybárske vybavenie pozri moje ostatné inzeráty.
Brodiace nohavice SIMMS Frestone veľkost XLS
Predám nové brodiace nohavice SIMMS Frestone veľkost XLS