bazár, predaj, inzercia, predám

Predám rybársky čln

Kategória: Ostatné

Predám rybársky čln, používaný a plne funkčný + motorček a sonar spolu cena 300€
Predám rybársky čln
Podobné inzeráty
Nafukovací čln
NAFUKOVACÍ ČLN - CHALLENGER 2 - INTEX 68367 236 cm x 114 cm x 41 cm MODEL 2023!!! Nafukovací čln Intex Challenger pre 2 osoby Čerpadlo+veslá 68367 Čln Challenger 2 je ideálny na vodné výlety. Či už chytáte ryby, relaxujete alebo pádlujete na jazere – s nafukovacím člnom Intex bude vaše vodné dobrodružstvo vzrušujúce a zábavné. Bol vyrobený z pevného a odolného vinylového materiálu (PVC). Podlaha v pontóne je nafukovacia. Namontované držiaky na vesla zvyšujú komfort používania. Bezpečnostná šnúra pripevnená na boku nás robí bezpečnejšími. Preprava pontónu nie je problém ani po nafúknutí - rukoväte umožňujú jednoduché prenášanie. Pre väčšiu bezpečnosť používania je pontón vyrobený z troch nezávislých vzduchových komôr. Má Boston ventil , ktorý umožňuje rýchle nafúknutie a vyfúknutie člna. Bol vybavený dvoma plastovými veslami a piestovým čerpadlom. Okrem toho je súčasťou súpravy opravná záplata . Challenger 2 je perfektné športové vybavenie pre aktívny oddych. Vlastnosti produktu: Rukoväť na prenášanie Záchranné lano Držiaky na veslá Bostonský ventil Nafukovacia podlaha Pár veslových zámkov Vnútorná komora trupu Nafukovací čln Intex Challenger pre 2 osoby Čerpadlo + veslá 68367 Kód výrobcu 68367EP Nafukovací čln Intex Challenger pre 2 osoby Pumpa+veslá 68367 EAN (GTIN) Technické dáta: model: 68367 rozmery: 236 cm x 114 cm x 41 cm hmotnosť: 8 kg hrúbka vinylu: 0,45 mm materiál: PVC výtlak: 200 kg počet osôb: 2 Obsah súpravy: čln Challenger 2 dve veslá piestové čerpadlo opravná záplata Ďalšie informácie o vinylových produktoch: V zime, kvôli nízkym teplotám, by sa vinylové výrobky mali vybrať z krabice a nafúknuť najskôr 12 hodín po doručení kuriérom. Počas tejto doby sa musia skladovať pri izbovej teplote. Vinylové výrobky by mali byť nafúknuté na 80 %.
Morový čln Jachta Delfín 650
Predám motorový čln Jachta Delfín 650 so závesným motorom Merkury 115 za cenu 21.000 €, motorový čln aj motor boli málo používané, kupované nové, doteraz jediný majiteľ, využívané na Lipt. Mare, nikdy nie v slanej vode, motor má najazdených cca 100 motohodín, uvedené veci boli dlhodobo nepoužívané a uskladnené mimo vodnej plochy v zatvorenej hale, motorový čln je plne funkčný, má celé potrebné príslušenstvo v zmysle Zákona č 338/2000 Zb., kajutu na spanie pre 4 osoby a prekrytú druhú časť s dvoma kreslami a lavicou, v predajne cene je zahrnutý aj prívesný vozík na uvedený čln, motorový čln je registrovaný na odbore dopravy Žilina.
Čln
Predám nafukovací čln BOAT007 K290 KIB S VYSOKOTLAKOVOU PODLAHOU. Čln má dva roky použitý max 3x ročne na týždňovej výprave. Čln neni ani raz lepený, skladovaný v nafúknutom stave. Čln má nafukovací kýl a vysokotlakovú podlahu. Dĺžka člna je 290cm. Jediná chybyčka krásy je odlupnutá farba na čele, od sondy na sonar …viď na foto.
Nafukovací čln Zodiac Solid 310
Dobrý deň, mám na predaj nafukovací čln Zodiac Solid 310. Rok výroby 2013. Čln má pevnú skladaciu podlahu, dve veslá a jednu sedačku. Na zadnej časti člnu sú primontované kolieska pre ľahkú manipuláciu. Čln bol lepený na dvoch miestach, oprava prebehla v autorizovanom servise. Čln sme využívali na rekreáciu pri mori, preto má isté známky opotrebenia. Dokopy “bol vo vode” cca 80 dní. Cena 600€.
Nafukovací čln colibri 280t
Predam malo používaný čln colibri 280t. K člnu dám pevna laminatova podlaha + obyčajná podlaha,držiak na motor,2x vesla,2x lavička,prepravný vak na čln,prepravný vak na podlahu. Čln je v zachovalom stave nalepení.Skladovany nafúknuté stave.
Čln na vodu
Predam čln na vodu ...plus aj padla 2ks k nemu čln je dlhý asi 2M...čln je používaný kupovaný z druhej ruky...unas používaný asi cca dva roky na domasi...cena 500€ pri rýchlom jednaní možná dohoda. Prosím písať sms keďže je toho veľa čo sa týka podvodných telefonátov..alebo e-mail novickamiriama@ vopred ďakujem