bazár, predaj, inzercia, predám

predam: sada - nadoba a pohariky a tacocky na pohariky

Kategória: Zberateľstvo

Predam supravu,
stav vidiet na fotkach.

Suprava nie je kompletna.
Jeden z bielych poharikov, ktory je na fotke, je rozlomeny na 2 casti.
Jeden poharik je biely bez vzoru, 3 pohariky maju rovnaky vzor, ale jeden z nich je rozlomeny na polovicu.

Osobny odber: Kosice,
alebo poslem na dobierku cez Packetu.
predam: sada - nadoba a pohariky a tacocky na pohariky
Podobné inzeráty
Šľahačkové fľaše, sifónová hlavica. RETRO
Predám tieto šľahačkové fľaše: 1,Prepletaná . - UŽ PREDANÁ. 2, Ružová, kompletná, skoro nepoužívaná, s krabicou. UŽ PREDANÁ. 3, Zlatá na ND /chýba ihlala a držiak na bombičku /.Cena 10 €. 4, Hlavica na sifónovú fľašu, červená Cena 6 €. 5, Sifónové / šľahačkové bombičky /prázdne/ 4 €/sada. 6, Sifónová fľaša - kovová.Vhodná pre zberateľa.Cena 15 €. 7, Nádoba na ľad ú bez vrchnáka. Zlaté prevedenie.Cena 5 €. 8, Kovová nádoba /č.512/na šľahačkovú fľašu.Farba: slonová kosť.Cena 5 €. 9. Sklenená nádoba k sifónovej fľaši, ako ND.Cena 10 €. 10, Hlavica na šľahačkovú fľašu.Čierna.Cena 6 €. Platí do zmazania. Klikni na meno a pozri všetky moje inzeráty. Pošlem aj dobierkou. Ak neodpisujem tak volajte - nie vždy som na nete.
Euromince - pamatne dvojeurove mince NEMECKO
ponukam pamatne 2 eurove mince: NEMECKO 2022 - Thuringen - sada 5ks (ADFGJ) - 13,00,-/sada 2022 - Program Erasmus - sada 5ks (ADFGJ) - 13,00,-/sada 2021 - Sachsen-Anhalt - sada 5ks (ADFGJ) - 13,00,-/sada 2020 - Varšavské pokľaknutie - sada 5ks (ADFGJ) - 13,00,-/sada mince su v stave UNC (nepochadzaju z obehu), v ponuke aj slovenske a mnoho zahranicnych minci v dalsich inzeratoch - zobrazia sa kliknutim na meno
ciachovane pohariky na alkohol
ciachovane pohariky na alkohol v krabici nepouzite 6kusov cena spolu3e
pohariky s obrazkami
rozne pohariky s obrazkami
RED BULL
PREDAM MINI BAR RED BULL, MASÍVNA NEREZOVÁ NÁDOBA ZLOŽENÁ S 2 ČASTI (FORMA NA ĽAD , NEREZOVÁ NÁDOBA) SUPER VEC NA PARTY DO BARU A PODOBNE.DOVOZ USA. JEDINEČNÝ KUSOK. DOBIERKA MOZNA. KLIKNUTÍM NA PAWN-SHOP SA VÁM ZOBRAZÍ CELÁ MOJA PONUKA.
Prepravka Meva,dúchadlo ,nádoba.
Kovová prepravka na vajcia,Meva 3 na flaše mlieka,sieťovaná prepravka,dúchadlo ,stojan na noviny,kovová nádoba olej-petrolej.Stav dľa foto.Viac inzerátov.