bazár, predaj, inzercia, predám

Predam sadu latkovych plienok

Kategória: Kojenecké potreby

Predam latkove plienky roznych znaciek - malo pouzivane...
Predavam iba ako cely set - nie po kusoch.
Balenie obsahuje:
- 2ks plienok znacky "The pop-in" farby biela a tyrkysova (s dvoma vnutornymi vlozkami)
- 1ks zelenych nohaviciek znacky "Flip" (s jednou vlozkou)
- 2ks pasikavych plienok znacky "GroBaby" (s piatimi vlozkami a spolu s osmimi uzkymi vlozkami)
- 1ks nepouzivanej plienky znacky "ecoBu" - biela s motivom zirafiek (s vnutornou vlozkou)
- 2ks zltych plienok znacky "Ptitsdessous" (so styrmi vnutornymi vlozkami)
- 2ks bielych postoliek
- 3ks bielych zavinovacich rakuskych plienok na snurovanie - obdoba postoliek (kombinovatelne s klasickymi bielymi stvorcami - nie su zahrnute v baleni)
- 1ks modrej fleecovej plienky s motivom medveda (kombinovatelne s klasickymi bielymi stvorcami ci inymi vnutornymi vlozkami)
- k tomu darujem nacate balenie separacnych plienok plus jeden stipec na fixovanie latkovych plienok
Predam sadu latkovych plienok
Podobné inzeráty
Plienková torta Peťka
Obsahuje 70 ks jednorazových plienok Babylove, veľ. 3 (4-9 kg), Mickey deku, nepremokavú podložku, detské body 4 ks, macko Me to You. Stuha na obrázku c. 1 a c. 2 je ručne maľovaná. Možnosť rôzneho výberu stúh. Možnosť aj ručne maľovaného body alebo podbradníka podľa požiadaviek zákazníka (prosíme uviesť do poznámky). Možnosť výberu veľkosti plienok (prosíme uviesť do poznámky). Veľkosť plienok XS (do 3kg) Veľkosť plienok č.1 (2 - 5kg) Veľkosť plienok č.2 (3 - 6kg) Veľkosť plienok č.3 (4 - 9kg) Veľkosť plienok č.4 (8 - 14kg) Veľkosť plienok č.5 (10 - 16kg) Veľkosť plienok č.6 (15 - 20kg) Veľkosť: Výška: 50. Priemer: 32cm.
Balík látkových plienok
Predám balík málo používaných latkovych plienok vo výbornom stave. Balík obsahuje: 14x vrchné nepremokavé nohavičky rôznych značiek (Bobánek, T-tomi,  G mini), na suchý zips aj na gombíky 1x vrchné nohavičky s froté vnútrom a vkladaciou plienkou (modrá s opicami Bobánek) 1x extra savá ale in one plienka (bledomodrá s líškami, Bobánek) 24x viacvrstvová skladaná plienka XKKO (1 plienka je flakatá) 2x snappy sponka 1x neotvorené balenie separačných plienok Prosím kontaktovať ces sms. Iba osobný odber Bratislava
Detské plienky.
Detské plienky Baby Baby Soft sú vyrábané na Slovenku na jednej z najmodernejších výrobných technológií podľa aktuálnych trendov vo výrobe plienok v súčasnosti v Európe. Materiál používaný pri výrobe je vysoko kvalitný, pravidelne testovaný a zdravotne nezávadný, neobsahujú žiadny parfum. Suroviny použité pri výrobe plienok sú ohľaduplné k životnému prostrediu a sú bez latexu. Buničina, ktorá sa používa pri výrobe plienok pochádza z "trvalo udržateľného lesného hospodárstva". Detské plienky Baby Baby Soft Premium a Standard majú extra savé 3D jadro so zvýšenou absorpčnou schopnosťou pre pocit sucha a jemný povrch pre pohodlie, bezpečie a komfort Vášho dieťatka. Anatomicky tvarované flexibilné pásiky umožňujú voľný pohyb a zároveň zabraňujú úniku tekutiny v pohybových aktivitách dieťaťa zabezpečujú maximálnu slobodu a bezpečnosť. Vysoké požiadavky na pohodlie, kvalitu a komfort detských plienok aj počas spánku zabezpečujú elastické bočné manžety v Prémiovej rade, alebo neelastické, avšak pri upnutí dostatočne pevné v rade Standard. Obe rady sú s praktickým suchým zipsom, ktoré udržia plienku na správnom mieste cez deň aj v noci a zabezpečia komfort použitia výrobku i pri niekoľko násobnom zapnutí a odopnutí plienky. Cena za jedno balenie balenie= 7,00 € + doprava. Junior 12-25 kg 44 ks= 7,00 €. AKCIA pri dvoch baleniach plienok- 1 balenie- Vlhčené utierky zadarmo !!!
Balík látkových plienok mix
Balík látkových plienok od novorodenca až po väčšie dieťa. Niektoré sú nové a niektoré kupované z druhej ruky. Preferujem odber spolu ale pri serióznom záujme aj po kusoch viem predať. Na poslednom obrázku je rozpis čo všetko obsahuje balík. 250€ Plus Packeta. Platba vopred.
Predám plienky Babylove Premium Pants a Pampers Splashers
Predám plienky Babylove Premium Pants 6, Pampers Splashers (pants na plávanie), Lupilu plienky klasické + k tomu darujem jedno otvorené balenie klasických plienok Babylove Premium veľkosť 6+ (13ks). Plienky predávame z dôvodu úplného odpliekovania dieťatka. Všetky plienky na obrázku nás stali cca 37€. Celkovo je tam 18 ks plienok Babylove Premium Pants 6 (nové balenie), 13 ks klasických plienok Babylove Premium a Pampers Splashers Pants (na plávanie) 25ks + ešte som mala u maminy plienky Lupilu, ktoré sú síce otvorené ale chýba tam minimum plienok (viď fotka). Veľkosti sú uvedené na fotke. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na tel.čísle: . Uprednostňujem osobný odber v NR, príp. po dohode aj inak.
Separačná vložka/plienka
Prateľné separačné plienky od Petit lulu (kde tu jemné fľiačiky, pretože som prala len neparfumovanym jemnym eko prostriedkom) vydezinfikované A nedomíňaná rolka separačiek od xkko, tu je popis: Česká značka detského tovaru KIKKO od roku 2001 ponúka vysoko kvalitný, inovatívny a ekologický tovar pre deti – to nielen v Čechách. Separačné vložky sú: 100% biodegradabilné separačné vložky 100% prírodné 100% biologicky rozložiteľné 100% kompostovateľné Uľahčujú odstránenie hrubých nečistôt z látkových plienok a nohavičkových plienok Odvádzajú vlhkosť z pokožky dieťaťa do látkovej plienky, čím mu zaisťujú väčší pocit sucha Možnosť opakovaného použitia – pomočené separačné vložky môžete vyprať a opätovne použiť spolu asi 3–4× Vložky je možné používať aj ako jednorazové utierky na zadoček, ak ich namočíte do nechtíkového dojčenského oleja Vyrobené z vlákien Inge™ – prvých vlákien na svete, ktoré človek vyrobil z obnoviteľných zdrojov, v porovnaní s tradičnou výrobou plastov z ropy, je pri výrobe vložiek spotrebovaných o 68% menej fosílnych palív Neobsahujú: polyester, polypropylén, bavlnu, buničinu ani umelý hodváb. Separačné vložky vlastnia atesty podľa vyhlášky Ministerstva zdravotníctva SR 84/2001Sb, ktoré definuje požiadavky na výrobky pre deti do 3 rokov a akostnú značku Česká kvalita / Zaručená kvalita Rozmer vložky: 30×19 cm