bazár, predaj, inzercia, predám

Predám sadu modranskej keramiky

Kategória: Sklo, keramika

Predám sadu modranskej keramiky, iba spolu komplet sada, nie jednotlivo,osobný odber Bratislava Rača alebo Petržalka
Predám sadu modranskej keramiky
Podobné inzeráty
Zmes keramiky
Predám zmes keramiky - Modranská, Pozdišovská, Chodská,... Je to viac ako 70ks. Nepoškodené, dobre uskladnené. Taniere (hlboké aj plytké) je možné zavesiť na stenu. K Modranskej keramike je aj katalóg. Malo to byť v gazdovskej izbe, ale zámer sa nepodarilo uskutočniť. Cena: Na fotkách. Pri kúpe všetkého - dohoda. Preferujem osobný odber pre kontrolu keramiky. V prípade potreby pošlem viac fotiek a rozmer jednotlivých kusov. Poprosím kontakt na e-mail. Platí do zmazania. Pozrite aj môj inzerát s ďalšou ponukou keramiky. Pri kúpe všetkej ponúkanej keramiky cena dohodou. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Modranska keramika, kristalove vazy, nadobky, pohare
Dobry den, predam nasledovne predmety: Dzbany z Modranskej keramiky - 25€/kus, pri odbere viac kusov 20€/kus alebo vsetko naraz 15€/kus Kristalove vazy - 25€/kus, pri odbere viac kusov cena dohodou Modra vaza Bohemia Crystal - 45€ Pohariky z Modranskej keramiky - 15€ cele Sklenene pohare na vino 6ks - 20€ Cajnik - 15€ Cajove sety - 6 ks salka, 6ks podsalka - 25€/set Pri vaznom zaujme a rychlom jednani sa vieme dohodnut na cene. Iba osobny odber Bernolakovo a okolie.
Váza z modranskej keramiky
Predám vázu z modranskej keramiky, je z jednej strany lepená (viď tretí obrázok), ale nie je to veľmi vidno. Drží pevne. Výška 34 cm. Cena 10 eur. Osobný odber.
Popolník a svietnik z modranskej keramiky
Predám popolník a svietnik vysoký 11 cm z modranskej keramiky, cena je spolu za obidva kusy .
Váza s modranskej keramiky   17,5 cm
Predám vázu z modranskej keramiky vhodná dekorácia na chatu alebo chalupu. Výšky 17,5 cm, jemne poškodená na vrchnom hrdle (malý odlup) viď. foto,inak nie je nepoškodená. Cena 5 €. Pre bližšie info kontaktujte mailom.
Čutora z modranskej keramiky
Predám nepoškodenú čutoru z modranskej keramiky