bazár, predaj, inzercia, predám

Predam sadu priborov pre 12 osob

Kategória: Ostatné

Predam sadu priborov pre 12 osob, celkom 76 kusov,
oznacenie AMZ 800 Italy so zobrazenim Koruna;
nikdy nepouzite;

kontakt emailom;

Vyzdvihnutie - Bratislava Stare mesto
Predam sadu priborov pre 12 osob
Podobné inzeráty
Luxusná sada pozlátených príborov pre 12 osôb Solingen
Predám kompletnú sadu príborov Solingen pre 12 osôb v pôvodnom kufríku aj certifikátmi pozlátená 24k zlatom. 100% tny stav. Vyzdvihnúť si ju môžete vo Vinosadoch a BA, alebo pošlem poštou a zásielkovňou. Nie na dobierku.
Predám sadu príborov
Predám sadu príborov zn.Nivella - Julia pre 4 osoby Sada obsahuje: 4x polievkova lyzica 4x vidlicka 4x noz 4x kavova lyzicka K dispozícii mám 2 sady, teda príbor pre 8 osôb Cena za jednu sadu 10 eur
24-dielná sada zlatých príborov
Súprava zlatých príborov, ktorá je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Odporúčané ručné umývanie. Umývanie príborov v umývačke riadu môže spôsobiť vyblednutie alebo opotrebovanie farby. Zlatý príbor - 24 dielna sada. Vhodné na špeciálne príležitosti, svadby, oslavy. Na predaj viac ks. Pri odbere viac ks zľava.
Luxusný set príborov Carl Schmidt Solingen 1829
Predám kompletnú 70ks sadu príborov pre 12 osôb značky Carl Schmidt Solingen 1829 Nemecko, originál Solingen. Príbor je v kompaktnom kufríku s dvoma organizérmi, ktoré je možné preložiť priamo do príborníka. Vzor tvrdo pozlátený zlatom s prímesou kobaltu, vhodný aj do umývačky riadu v kompaktnom kufríku. Kvalitný príbor je vyrobený s vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/8, dozdobený 23/24 karátovým zlatom, 40-50 ročná sada, kvalita preverená časom. Porcelánová obedová súprava zlatá s týmto príborom získa na luxuse. Vhodná aj ako darček. Na spôsobe dodania sa vieme dohodnúť.
Predám sadu príborov
Predám používanú sadu 18 príborov. Cena + poštovné. Pozrite si ostatné moje inzeráty.
Predám sadu príborov
Predám novú nepoužitú sadu príborov značky LUSOL zo série KNIGHT. Sada obsahuje 24 kusov. Viem doručiť na trase Prešov-Humenné