bazár, predaj, inzercia, predám

Predám sadu šálok s podšálkami

Kategória: Starožitnosti

Sada obsahuje 6 šálok a 5 podšálok čiže nie je kompletná, sú bez poškodenia, neobyte
Predám sadu šálok s podšálkami
Podobné inzeráty
Predám set pozlátených šálok s podšálkami 24k zlatom
Predám set Terracotta šálok a podšálok 6ks+6ks pozlátených 24k zlatom
KRÁSNA ZBIERKA ŠÁLOK S PODŠÁLKOU 5 ks
Predám krásnu a kvalitnú zbierku šálok s podšálkami - 5 ks: 3x značky AYNSLEY Made in England, žltá, modrá a červená podšálka, ručne maľované, ozdoby 24 k zlato. Šálku s podšálkou zn.YAMASEN zlatá kolekcia jemný japonský porcelán, vzor drobných ruží. Šálku s podšálkou anglického porcelánu zn.PORTMERION - Rose Bouquet, vzor ružové, červené, žlté, oranžové a biele ruže. Predám iba všetky šálky spolu ako zbierku 5 ks za 250 EUR. Pôvodná cena každej šálky bola vyššia. Zbierka je vhodná aj ako dar, prípadne finančná investícia. Osobný odber BA začiatok Petržalky, prípadne poštou + poštovné ako krehký balík.
Moka šáločky s podšálkami
Predám 4 milé moka šáločky s podšálkami. Na každej šáločke je zámerne iný hlavný kvietok. Značenie viď posledné foto.
Hutschenreuther cibulák bujónky s podšálkami
Predám bujónky s podšálkami Hutschenreuther vo vitrínovom stave, jedná sa o najlepšiu značku cibuľového porcelánu. Cena je za kus, mám viacej kusov. Aktuálna cena je 103€
Retro kávová súprava Eichwald
Starožitná retro kávová súprava Eichwald, 6 kusov šálok s podšálkami, bez poškodenia, len kovový okraj/ lem je niekde už zošúchaný. Prosím kontaktovať mailom.
sada porcelánových šálok Czechoslovakia
Predám sada 5ks porcelánových šálok s podšálkmi Made in Czechoslovakia. Osobne možnosť prevziať v Nitre alebo Bratislave.