bazár, predaj, inzercia, predám

Predam Samson Meteor mikrofon

Kategória: Zvuková technika

Predam tento stylovy mikrofon zn. Samson Meteor, mam ho už dlhsiu dobu ale je v stave ako cisto novy. Mam k nemu aj krabicu.

Univerzálny veľkomembránový USB mikrofón určený na nahrávanie do počítača. Je ideálny pre domáce štúdia, alebo programy rozpoznávajúce ľudský hlas, ako Skype, iChat a podobne. Mikrofón má kardioidnú charakteristiku, frekvenčný rozsah 20Hz – 20kHz a rozlíšenie: CD kvalita, 16-bit, 44,1/48kHz. Nevyžaduje žiadne ovládače pre pripojenie do USB portu. Ďalej ponúka masívne chromované telo, okamžitý monitoring, 3,5mm stereo jack pre pripojenie slúchadiel, tlačidlo pre vypnutie mikrofónu a ovládač hlasitosti pre slúchadlá

Predam Samson Meteor mikrofon
Podobné inzeráty
Samson Meteor mic
Dobrý deň. Mám na predaj nový stolný mikrofón Samson Meteor Mic. V 100% stave, bez akéhokoľvek poškodenia. INFO: * Mikrofón stolný, pripojenie USB, dĺžka kábla 1.8 m, kondenzátorový, smerové snímanie, frekvencia od 20 Hz do 20000 Hz, impedancia 16 Ohm Iba osobný odber v BB. Kontakt cez mail, poprípade poskytnem telefónne číslo alebo aj fotky.
SAMSON Stage 55 Guitar System
PREDAM SAMSON Stage 55 Guitar System Samson Stage 55 je bezdrôtový systém Súčasťou balenia je prijímač, vysielač a prístrojový kábel GC5,mikrofon adaptér na napájanie prijímača.
Mikrofón s filtrom a držiakom Samson
Predám usb kondenzátorovy smerovy mikrofón s pop filtrom značka Samson. Mikrofón je s odpruženym držiakom. V prípade záujmu je na predaj aj stojan. Doporučujem osobný odber. Cena je pevná.V cene nie je poštovné.
Zosilňovače QSA 1200 a Samson SX 1200
Predám zosilňovač QSA 1200 180€ a zosilňovač Samson SX 1200 používané na skúšobni + pár koncertov 180€ Samson predaný
MOZOS MKIT-900PRO
V top stave, pár krát použitý(nevhodný darček). Stolový mikrofón MOZOS MKIT-900PRO pre domáce nahrávacie štúdio. Vlogujte, nahrávajte podcasty a hudobné produkcie, alebo sprevádzajte kvalitným zvukom online hry. Súprava obsahuje robustný teleskopický mikrofónový stojan z kvalitných materiálov, odpružený držiak na mikrofón a USB kondenzátorový mikrofón s funkciou Plug & Play. Vo výbave nájdete Pop filter absorbujúci okluzívne spoluhlásky. Kľúčové vlastnosti mikrofónu MOZOS MKIT-900PRO Univerzálny kondenzátorový mikrofón MOZOS MKIT-900PRO Perfektný na vlogy, podcasty, akustické produkcie a online hranie Robustný teleskopický stojan, odpružený držiak na mikrofón pop filter Krištáľovočistý zvuk bez ruchov a šumov Kardioidná smerová charakteristika Plug & Play pripojenie USB Kvalitné technické parametre mikrofónu MOZOS MKIT-900PRO Mikrofón MOZOS MKIT-900PRO s frekvenčným rozsahom 100 Hz – 18 kHz sa vyznačuje vysokým výstupným výkonom a krištáľovočistým zvukom bez ruchov a šumov. Kardioidná smerová charakteristika potláča príjem zvuku zo zadnej strany mikrofónu. Mikrofón je kompatibilný s operačnými systémami Windows 10 a iOS.
Kúpim Samson Go Mic
Kúpim mikrofón Samson Go Mic, plne funkčný.