bazár, predaj, inzercia, predám

Predám šaty

Kategória: Tehotenské oblečenie

Predám šaty zn. bonprix, nosila som ich ako tehotenské. Veľkosť píšu: eur:38/40 gb/us: S f/b - 38/40 - reálne je to väčšie M-ko.
Píšte e-mail. č. vymyslené.
Predám šaty
Podobné inzeráty
Tehotenské šaty
Predám elegantné materské a dojčiace šaty Holly New, veľkosť L, farba: atrancit. Osobný odber alebo úhrada poštovného. Volať alebo písat e-mail, na SMS neodpovedám. Len vážny záujem. Tehotenské šaty, spoločenské tehotenske saty, materské šaty, letné šaty
Tehotenské oblečenie na veľkosť XS
Všetko kupované nové. Sivé na ramienka veľ. XS , veľmi dobrý stav, Anna Field, 8 € Čierne na ramienka veľ. XS len opraté, Anna Field, 10 € Župan s nočnou košeľou veľ. XS/S, Vienetta, veľmi dobrý nosený stav. 12 € Hraskovožltá košeľa veľ. XS , veľmi dobrý stav, 5 € H&M mama členkové tehu rifle, veľ. 36, ale sedí na 34. 15 € Zn. Mamalicious tehu a dojčiace pruhované šaty. Len opraté. Písaná veľkosť XS. Mamalicious tenší fialový top na dojčenie veľkosť XS. Len opratý. 9 € Značkové šaty s kvietkami. Boli 2 x oblečené. Zn. Missguided maternity. 13 € Esmara bielo-modré kockované šaty tehotenské aj na dojčenie, veľ. 36,ale sedí skôr na 34. Pekný nosený stav. 5 € Zelené úpletové tehu a dojčiace šaty Mamalicious, veľ. XS, pekný nosený stav. 15 € GATE kvietkované šaty na dojčenie, veľ. XS, len opraté. 10 € Bledomodré Mamalicious tehu a dojčiace šaty, veľ. XS, len opraté. 15 € 2 x H&M dojčiace podprsenky. Veľkosť písaná 36,ale skôr 34,takže nosené max týždeň. Čo nie je v popise, už je predané.
Predam dlhe spolocenske saty saty  vel.40-42
Predam dlhe spolocenske saty saty vel.40-42, saty su vo vybornom stave raz oblecene z kvalitneho padaveho materialu.Super sedia na zenesprsiami a zakryju i mensie brusko. Dlzka 120 cm,Obvod pod prsiami 88 cm-.Osobne alebo za 9.- EUR+dobierka Zasielkovna,Posta..
Predam tehotenske riflove saty, suknu a teplaky
Predam tehotenske riflove saty,suknu, teplaky a dojcensku podprsenku vo velmi dobrom stave Riflove saty a sukna znacka C&A Teplaky kupovane v Lidli Riflove saty velkost S 17e Sukna velkost 38 15e Teplaky velkost 40/42 5e Podprsenka 80B 3€
Tehotenské spoločenské šaty H&M MAMA, veľ. S
Ďakujem, že dávate veciam druhú šancu :) Dobrý deň. Posúvam ďalej moje tehotenské šaty z ľahkého šifónu. Šaty majú spodničku, čiže nič nepresvitá. Oblečené len príležitostne, veľmi pekný stav. Majú jedno zatiahnutie (viď foto), ale nie je ľahko bádateľné. Opasok sa veľmi pekne trbliece alebo môžete saty nosiť aj bez neho. Farba je petrolejová, foto ju presne nezachytila. Ja som bola s nimi veľmi spokojná. Dĺžka šiat 97 cm. Cena je pevná. Osobný odber Prešov Sekčov alebo pošlem poštou. Poštovné si hradí kupujúci. Platba za tovar vopred na účet. Recenzie mám. Posielam aj na dobierku, poštovné za dobierku vopred na účet. Prosím, kontaktujte ma e-mailom. Ďakujem. Prajem pekný deň :)
Tehotenské šaty/šaty na dojčenie
Pár krát oblečené Materské šaty/šaty na dojčenie Veľkosť 40/42 Značka bonprix Osobný odber BA alebo pošta