bazár, predaj, inzercia, predám

Predám schodolez a elektrický vozík v 1

Kategória: Zdravie a krása

Predám tento nový autonómny schodolez a elektrický invalidný vozík v jednom. Ovláda sa joystickom, ako klasický elektrický vozík. Jazda na schodisku je ovládaná užívateľom alebo sprievodnou osobou. Tá ovláda náklon schodolezu a smer jazdy. Pásy sú určené výhradne pre prekonávanie schodísk. Schodiskový elektrický invalidný vozík je vhodný pre imobilných klientov, ktorí majú problém s inštaláciou schodiskovej alebo vertikálnej zdvižnej plošiny v mieste svojho bydliska, zdravotníckeho zariadenia, školy alebo zamestnania.
Taktiež je vhodný pre aktívnejších klientov so širokým okruhom záujmov, ktorí predpokladajú, že nebudú na všetkých miestach, nainštalované zdvižné plošiny.
Je vybavený troma motormi, bezpečnostným pásom, protišmykovými pásmi a kolesami, sklopným operadlom a madlami pre lepší transport napr. v aute. Po vypnutí vozíka sa radenie vozíka prepne na manuálne ovládanie.

Technické parametre:
• Rozmery v cm po zložení: 93 x 68 x 59
• Nosnosť: 150 kg
• Rýchlosť jazdy: 10km / h
• Rýchlosť stúpania: 15 schodov za minútu
• Hmotnosť schodolezu: 55 kg
• Batérie: Li-Ion: 24 V

Pre viac informácií ma kľudne kontaktujte.
Predám schodolez a elektrický vozík v 1
Podobné inzeráty
Schodolez
Ponúkam na predaj nový schodolez na prevoz človeka s invalidným vozíkom. Ak máte preukaz ZŤP a 50% problém s pohybovým ústrojenstvom viem Vám pomôcť aj s vybavením príspevku na kúpu zdváhacieho zariadenia ( schodolez, plošina, stoličkový výťah ....) . Tým pádom ho viete mať pomôcku zadarmo... Na celom uzemí SR bezplatná odskúšanie a poradenstvo ... Pre viac info neváhajte ma kontaktovať...cena je na vyžiadanie....Hlavne nebudete mat problém so servisom a s náhradnými dielmy čo od súkromníka budete mať problém....
Predám prídavný elektrický pohon na invalidný vozík
Predám úplne nový prídavný pohon (handbike) na mechanický invalidný vozík, ktorý je vhodný aj na dlhšie trasy. Prekoná strmé cesty a kopce. Má adaptabilný stojan pre jednoduché zaobchádzanie. Tento pripojiteľný elektrický prídavný pohon premení váš invalidný vozík na vysoko výkonný stroj, ktorý môže zvýšiť vašu mobilitu. Jednoducho a rýchlo sa prichytí na váš invalidný vozík a vy môžete vyraziť až 28km/h rýchlosťou. Choďte trikrát rýchlejšie a trikrát viac ako elektrický invalidný vozík! Podrobnosti o produkte: Materiál rámu: Hliníkový zliatinový rám Motor: 36 V 500 W Batéria: 36 V 14 Ah, lítiová batéria značky Panasonic (Li-Ion) Nabíjačka: 42V 2A Pneumatika: 12½ * 2.4 Rýchlostný limit: vpred: 1 úroveň - 12 km/h; 2 úroveň - 20 km/h; 3 úroveň - 30 km/h, vzad: 6 km/h Brzda: dvojitá kotúčová brzda; ručná brzda Svetlo: Predné svetlo LED s klaksónom Displej: LCD displej/podsvietený Hmotnosť: 14 kg Invalidný vozík nie je súčasťou, tento pohon je možné pripevniť na takmer každý invalidný mechanický vozík.
Schodolez
Predám nový schodolez ešte nepoužitý
SCHODOLEZ
Predávame schodolez Vimec v dobrom stave, na prepravu osôb ZŤP, na invalidnom vozíku...
Schodolez
Ponukam k zapozicaniu, prenajmu pasovy schodolez na prekonanie architektonickych prekazok, schodov... Kontaktujte ma emailom, alebo telefonicky. Nie sms. Pozrite si aj moje ostatne inzeraty
Elektrický invalidný vozík
Predam elektricky invalidny vozik Optimus 2, vyroba MEYRA - NSR. Vozik je v dobrom stave. Rychlost 6km/hod. Na jedno nabitie mozno jazdit 2 az 3 hodiny. Prislusenstvo je originalna nabijacka. Vozik je len pre dopelych, nie pre deti! Vozík je určený pre požitie v exteriéri. Osobny odber je potrebny.Na splátky nepredávam. Kontaktovat poprosim mailom, dakujem. Cena: 900 euro *(nakupna cena noveho 4500 euro)