bazár, predaj, inzercia, predám

Predám senzori pohybu

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám viac senzorov pohybu. Značka Legrand.
Predám senzori pohybu
Podobné inzeráty
TYCOLIT Vonkajšie LED svetlo s detektorom pohybu - 30 W
Predám nové, nepoužité svetlo vonkajšie LED svetlo s detektorom pohybu, IP65, 30 W, farba svetla biela. ????【Inteligentný PIR pohybový senzor】: PIR detektor pohybu LED reflektora TYCOLIT možno použiť na snímanie pohybu ľudí, toto svetlo sa automaticky zapne v noci, keď je detekovaný pohyb. Dokáže prispôsobiť nastavenia, upraviť čas osvetlenia, vzdialenosť detekcie a citlivosť senzor. ????【Super jasný a úspora energie】: Naše LED čipy TYCOLIT najvyššej kvality pre jasné osvetlenie. Svietivosť je niekoľkonásobne vyššia ako u klasických žiaroviek, no môžete ušetriť až 80 % elektriny. Vyžarovací uhol je 120 stupňov a získava väčšiu vzdialenosť ožiarenia. ????【Vynikajúci odvod tepla】: Bezpečnostné záplavové svetlá TYCOLIT využívajú zosilnený tlakovo liaty hliník, ktorý nielenže zaisťuje silu záplavy svetla, ale aj konvekčný dizajn novej efektívnej tepelnej izolácie má vynikajúci odvod tepla a predlžuje životnosť žiaroviek. . Maska využíva supertvrdé vysoko priehľadné tvrdené sklo a vysoko čistý hliníkový reflexný film, priepustnosť svetla a odrazivosť sú vynikajúce. ????【IP65 Vodotesná a flexibilná inštalácia】: Tesnenie svetlometov je dokonalé. Vhodné pre vonkajšie osvetlenie, záhrady, námestia, billboardy, továrne, doky, štadióny a iné miesta, kde je potrebné osvetlenie. Upozorňujeme, že svetlomet nemožno použiť VO vode. LED reflektory sú dodávané s nastaviteľnou kovovou konzolou, môžu byť inštalované na strop, steny, zem a iné miesta nastavením rôznych uhlov. ????【Profesionálna certifikácia | Nákup bez rizika】: Vonkajšie svetlomety TYCOLIT LED majú certifikáciu CE a RoHS. Priniesť vám šťastie je naším hlavným cieľom, poskytujeme naň 2-ročnú záruku; ak máte nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať. Poskytneme vám uspokojivé riešenie do 24 hodín.
Predám úplne novú solárnu LED lampu aj na vonkajšie použitie
Predám úplne novú, nepoužitú solárnu LED lampu so 118led diódami rozložených na 3 stranách lampy pre čo najefektívnejšie osvetlenie exterieru alebo interieru. -Lampa má vstavaný akumulátor 1* 3.7V 2200mAH lithium bateria, ktorý je dobíjaný solarným panelom. -Má svetelný senzor tak že sa zapína automaticky po zotmení. -Vďaka ochrane IP65 môžte lampu použiť v exterieri, za daždža, prípadne prašnom prostredí -Prevádzková doba na jedno nabitie je cca. 8-10 hodín -Svietivosť 1500 lm -K lampe sú potrebné skrutky k namontovaniu na stenu Led lampa disponuje 3 rôznymi módmy používania. 1.) základný mód ktorý automaticky zapne ale vypne lampu v závislosti od svetelných podmienok 2.) počas tmy lampa svieti nepretržite s polovičným výkonom, ak detektor pohybu zaznamená pohyb, svietivosť lampy sa zapne na maximum. 3.)lampa je vypnutá aj počas noci, pokial detektor pohybu zaznamená pohyb, automaticky sa rozosvieti Detektor pohybu ma uhol záberu 120stupňov a dosah 6-8m. Cena za kus je 25€, preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+3,50€)
LED svetlo s pohybovým senzorom - čidlom pohybu s usb nabíja
Predám nočné LED svetlo s pohybovým senzorom - čidlom pohybu a s usb nabíjaním. Osvetlenie bez el. prúdu ! Široký rozsah snímania, vzdialenosť snímania 0-4 metre, keď okolo prejdú ľudia, svetlo sa automaticky rozsvieti a keď ľudia odídu, svetlá sa automaticky vypnú približne po 20 sekundách. Pokiaľ svetelný senzor detekuje dostatok svetla, svetlo sa nezapne, aj keď dôjde k pohybu ľudského tela. Možno zavesiť / prilepiť / držať / nosiť v ruke. Jednoduchá inštalácia. Vhodné na schodisko, zásuvku, skriňu, špajzu, spálňu, detské izby, kuchyňu, botník, knižnica, garáž, pivnicu, šatník, do dielne, na poličku, podkrovie, suterén, chodbu. Vstavaná dobíjacia batéria, nabíjaná cez USB, usb kábel v balení.
Ochranná mriežka senzora dymu/pohybu
Ochranná mriežka senzora dymu/pohybu - rozmery (LxAxB) 120x120x60mm - vyrobená zo siete s očkom 30x30mm, z drôtu Ø4mm, - vhodná na senzory dymu či pohybu - súčasťou setu sú montážne prvky 2ks. (M6x60mm)
Detektor pohybu

, pohybový senzor
Predam Steinel Detektor pohybu IS 180-2. V obi stojí momentálne 49e. Predam za 25€ prípade dohoda.
Solarna led lampa 250w
Predám led solarna lampa 250w - 3 režimy, ovládanie svetla + pohybový PIR senzor + diaľkové ovládanie (voliteľné). Diaľkové ovládanie ---- Režim 1: Rozsvieti sa, keď ľudia prídu, svetlá zhasnú, keď ľudia odídu Režim 2: Rozsvieti sa, keď ľudia prídu, a rozsvieti sa, keď ľudia odídu Režim 3: Automaticky sa rozsvieti pri zotmení - Vďaka technológii snímania mikrovlnného tela je energeticky úspornejšia, svetlo svieti pri snímaní pohybu, tlmené svetlo, keď necítite žiadny pohyb. - Polykryštalický solárny panel premieňa slnečnú energiu na elektrinu, šetrnejšie k životnému prostrediu. - Vysoká tvrdosť, utesnené a IP65 vodotesné, ľahko sa inštaluje a odolné. - Vysoko jasné solárne osvetlenie COB snímača pohybu pre - vonkajšie bezpečnostné použitie - Žiadne znečistenie, úspora energie a ochrana životného prostredia - Použitie: Vonkajšia stena alebo stĺp ,záhrade, nádvorí, ulici, chodníku. Farba svetla biela. Balenie: 1x lampa , konzola na upevnenie, dialkovy ovladač. Cena 15e/ks Mám viac kusov skladom. Pošlem aj na dobierku. O95O 861 O62 Len volaj nie SMS neodpisujem. Aktuaalne do zmazania.