bazár, predaj, inzercia, predám

Predám sériu kníh škola noci + 4 novely k sérii

Kategória: Sci-fi, Fantasy

KNIHY PREDÁVAM SPOLU
autor: P. C. Cast
- 1 Označená
- 2 Zradená
- 3 Vyvolená
- 4 Neskrotená
- 5 Prenasledovaná
- 6 Pokúšaná
- 7 Vyhorená
- 8 Prebudená
- 9 Predurčená
- 10 Ukrytá
- 11 Odhalená
- 12 Vykúpená
- Drakova prísaha (CZ)
- Lenobiin slib (CZ)
- Neferetino prokleti (CZ)
- Kalonuv pád (CZ)

Všetky knihy boli kúpené na bazoši. Hlavná séria knihy sú skoro ako nové iba obaly na niektorých malých miestach vyzerajú opotrebované. 4 novely vyzerajú úplne ako nové.
Preferujem osobný odber alebo potom cena + poštovné.
V prípade záujmu prosím kontaktujte ma na email. Ďakujem.
Predám sériu kníh škola noci + 4 novely k sérii
Podobné inzeráty
Škola noci 1-3 SK (pevná väzba)
Predám prvé tri časti (dnes už v kníhkupectvách vypredanej) knižnej série s názvom Škola noci. Knihy sú s prebalom a sú v dobrom stave. Sú NEČÍTANÉ, keďže to nie je môj štýl a v priebehu rokov sa na ne jednoducho zabudlo. Stáli iba uložené v knižnici. 1) Škola noci: Označená 2) Škola noci: Zradená 3) Škola noci: Vyvolená Predávam ideálne ako komplet, no v prípade záujmu by sme sa mohli dohodnúť aj na jednotlivom predaji. Cena za komplet je 25€ VRÁTANE POŠTOVNÉHO (asi 3-4€, takže jedna kniha cca za 7,30€). Cena je pevná, takže žiadne ďalšie poplatky navyše neúčtujem. Posielam cez Packetu/Zasilkovnu, takže balík by ste mali dostať do 2-3 pracovných dní od môjho odoslania. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte na email cez formulár pod inzerátom, číslo je kvôli špekulantom vymyslené. Pokus o podvod posúvam polícii! INZERÁT PLATNÝ DO ZMAZANIA.
Škola noci
Predám sériu škola noci spolu 1-9. Cena 5€/ks. Spolu 40€ +pošta
Predám novely k sérii Labyrint
KNIHY PREDÁVAM SPOLU. autor: James Dashner - Rozkaz zabít (CZ) - Kód horečky (CZ) Knihy boli kúpené ako nové, raz čítané. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na email. Cena + poštovné. Ďakujem.
Predám celú HP sériu s viacerými knihami k HP sérii
KNIHY PREDÁVAM IBA SPOLU autor: J. K. Rowling - HP box kníh: HP a kameň mudrcov HP a tajomná komnata HP a väzeň z azkabanu HP a ohnivá čaša HP a fenixov rád HP a polovičný princ HP a dary smrti - HP a prekliate dieťa - Fantastické zvieratá (scenár) - Grindelwaldove zločiny (scenár) - Fantastická zvířata (CZ) - Famprpál v průbehu veků (CZ) - Bajky Barda Beedleho (CZ) Všetky knihy sú ako nové, raz čítané. Uprednostňujem osobný odber. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na email. Ďakujem.
Predám knihy od autora David Weber
Predám nasledovné 2 série kníh od Davida Webera v českom jazyku: Prvá séria zo sveta Honor Harringtonovej 1. Koruna otroku 2. Pochoden svobody 3. Ve stínu Saganamiho Cena za sériu: 20 eur Druhá séria Starfire: 1. Povstání 2. Krížová válka Cena za sériu: 14 eur Knihy sú v 100% stave. Cena spolu za obe série 30 eur. Dohoda možná. Je možný aj osobný odber v Nitre a Bratislave.
Predám knižnú sériu Assassin's Creed
Predám 8-dielnu knižnú sériu Assassin’s Creed od autora Oliver Bowden. Knihy sú vo výbornom stave. Iba osobný odber v Košiciach. Zoznam kníh: Assassin's Creed (1): Renesance Assassin's Creed (2): Bratrstvo Assassin's Creed (3): Tajná křížová výprava Assassin's Creed (4): Odhalení Assassin's Creed (5): Opuštěný Assassin's Creed (6): Černá vlajka Assassin's Creed (7): Jednota Assassin's Creed (8): Podsvětí