bazár, predaj, inzercia, predám

Predám sériu Ľavá ruka boha

Kategória: Sci-fi, Fantasy

KNIHY PREDÁVAM SPOLU
autor: Paul Hoffman
- Ľavá ruka boha
- Posledné štyri istoty
- Pod krídlami smrti

Knihy boli kúpené na bazoši ale stále sú vo veľmi dobrom stave, skoro ako nové.
V prípade záujme ma kontaktujte prosím na email. Cena + poštovné. Ďakujem.
Predám sériu Ľavá ruka boha
Podobné inzeráty
Séria Angelológia - Trilogia Ľavá ruka boha
Predám knihy: Angelológia - bohužial kedysi ohlodané zajačikom (strany nie) a zadná strana mierne odlepená, ale v čítaní to nebráni - bližšie foto pošlem. Angelopolis Dve Knihy len spolu : 4,- EUR Ľavá ruka Boha Posledné štyri istoty Pod krídlami smrti Cena spolu: 15,- EUR Trilógia Ľavá ruka boha len spolu!!!! V prípade záujmu písať mail na Možný osobný odber Petržalka a Rača Na dobierku neposielam. Bližšie fotky pošlem
Predám knihy
Predám knihy Séria - Červena kráľovná 40€ spolu Trilógia - Ľavá ruka boha 25€ spolu Edícia Stopy hrůzy - 25€ spolu
Predám knihu Ľavá ruka Boha
Kniha je v dobrom stave Cena: 6€
Ľavá ruka boha Paul Hoffman
Prečítaná, Dostupná Bratislava Stupava Borinka, možno aj poštou
Ľavá ruka Boha - Paul Hoffman
Kniha vyšla v roku 2010 vo vydavateľstve Ikar. Počet strán: 336 / Hmotnosť: 340 g / Väzba: pevná s prebalom / Jazyk: slovenský / Rozmer: 125×200 mm / Stav knižky: nová / Cena v kníhkupectvách: 12,90 € / V útulku spasiteľov niet priestoru pre radosť a nádej. Väčšinu chovancov priviedli na toto skľučujúce miesto v útlom detstve proti ich vôli. Krčia sa pod krutovládou mníchov, ktorých zverstvá a nemilosrdnosť majú jediný cieľ... "Útulok spasiteľov na Shotoverskom zráze je jedna veľká lož. Spásy sa tam človek nedočká a o útočisku nemôže byť ani reči." V útulku spasiteľov niet priestoru pre radosť a nádej. Väčšinu chovancov priviedli na toto skľučujúce miesto v útlom detstve proti ich vôli. Krčia sa pod krutovládou mníchov, ktorých zverstvá a nemilosrdnosť majú jediný cieľ – slúžiť Obesenému spasiteľovi. Útulok je rozľahlá pevnosť plná spletitých chodieb nasiaknutých pachom storočí náboženského zápalu. V jednej z nich stojí chlapec a cez tmavé okno pozoruje čerstvé prírastky do tohto pozemského pekla. Má štrnásť alebo pätnásť rokov – svojím vekom si nie je istý rovnako ako ani ostatní chovanci. Dávno zabudol svoje pravé meno, teraz mu hovoria Cale. Nepamätá si nič z predchádzajúceho života a netuší, čo ho čaká v budúcnosti... Ani to, že ho nazvú Anjelom smrti. Prvý diel napínavej trilógie o chlapcovi s neobyčajnými schopnosťami a tajuplným poslaním.
Predám sériu Pekelné stroje - Cassandra Clare
Predám sériu Pekelné stroje od Cassandry Clare - iba spolu! Mechanický anjel - trochu ošúchaný prebal Mechanický princ - natrhnutý prebal Mechanická princezná - natrhnutý prebal Napriek ich mierne opotrebovanému stavu ich predám za 40 eur, pretože toto vydanie je veľmi ťažké zohnať a pod prebalom sú v skvelom stave. Záujemcovi pošlem aj bližšie foto. PROSÍM, KONTAKTUJTE MA MAILOM ALEBO NA TEL. OD 14:00. Posielam poštou (40 + poštovné) alebo možný osobný odber v Prešov/Košice.