bazár, predaj, inzercia, predám

Predám servírovaciu misu zn. THUN

Kategória: Sklo, keramika

Predám servírovaciu misu zn. THUN, objem 1,5 litra, pošlem poštou
Predám servírovaciu misu zn. THUN
Podobné inzeráty
Porcelán - šálka a tanierik, značka Thun, Made in Italy
Mám na predaj porcelánovú šálku a porcelánový tanierik talianskej orig. značky THUN. Materiál : porcelán. Limitovaná edícia Thun - písané na spodku tanierika aj šálky. Veľkosť tanierika : priemer 15 cm. Výška šálky 6,5 cm, priemer šálky 9 cm. Na fotkách akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi tanier a šálka nedali odfotiť. Je to odraz svetla pri fotení. Tanierik a šálka je pekná a kvalitná. Bola len na ozdobu. Cena je 40 eur. Cena je pevná. Kto pozná porcelán talianskej značky THUN tak vie, že majú dosť drahý porcelán. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail. Je možný aj osobný odber.
Cibulak THUN - Misa (elipsovita, nizka) (20 x 12)
Ponúkam na predaj elipsovitú nízku misu (cibulak THUN) s rozmermi 20,5 x 12 cm. Jedine osobný odber v Žiline. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty cibuľáku THUN.
Cibulak THUN - Misa (okruhla, nizka)
Ponúkam na predaj okrúhlu nízku misu (cibulak THUN) s priemerom 27 cm. Jedine osobný odber v Žiline. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty cibuľáku THUN.
Cibulak THUN - Misa (elipsovita, nizka)
Ponúkam na predaj elipsovitú nízku misu (cibulak THUN) s rozmermi 35 x 25 cm. Jedine osobný odber v Žiline. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty cibuľáku THUN.
Cibulak THUN - Misa (hlboka)
Ponúkam na predaj hlbokú misu (cibulak THUN) s priemerom 23,5 cm a výškou 7 cm. Jedine osobný odber v Žiline. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty cibuľáku THUN.
Predám bielu keramickú misu značky THUN,
Predám bielu keramickú misu značky THUN, rozmery 40x28, výška 8cm