bazár, predaj, inzercia, predám

Predám set termoprádla Klimatex

Kategória: Turistika, horolezectvo

!!! NEPOSIELAM !!! ZIADNYM SPOSOBOM !!! Odber je mozny IBA OSOBNE VO SVITE (okres Poprad), takze ak nemate moznost prist alebo poslat po to niekoho Vasho znameho, tak prosim NEVYVOLAVAT!!! Na SMS NEREAGUJEM!!! Poprosim volat medzi 7.00h-18.00h.

Predám úplne nový pánsky set termoprádla českej značky Klimatex. Vrátane visačiek. Nesadla veľkosť. Veľkosť udávaná výrobcom je S (obvod hrudníku 93-98 cm, obvod pása 75-80 cm, obvod sedu 91-96 cm), ale v skutočnosti to sedí skôr na veľkosť XS alebo na chlapca / tínedžera.
Popis výrobku:
Set pánskej funkčnej bielizne určenej na zimné športy. Tričko s dlhým rukávom a spodky sú šité plochými švami. Set má manžetu na rukávoch, pri krku a na nohaviciach. Tričko má predĺžený zadný diel. Materiál neobsahuje elastán, pružnosť je docielená rebrovou štruktúrou. Príjemný na dotyk, podobný prírodným materiálom, mechanicky nedráždi kožu. Vnútorná strana materiálu je mierne počesaná, zabezpečuje tak lepšiu tepelnú izoláciu. Materiál je priedušný, rýchloschnúci, skvelo odvádza pot.

- ploché švy
- predĺžený zadný diel trička a manžety na rukávoch
- spodky majú pružný pás s gumou, manžety na nohaviciach a praktický rozparok v mieste rozkroku
- priedušný, rýchloschnúci materiál, ktorý dobre odvádza pot
- vhodné na zimné športy ako prvá vrstva

Pôvodná cena: 23 €
Predám set termoprádla Klimatex
Podobné inzeráty
Predám bundu Klimatex
Predám softshellovu bundu Klimatex veľkosť S.
Klimatex  termopradlo
Predám málo používanú Klimatex termopradlo veľkosť M pánske +poštovné
MIKINA ŠPORTOVÁ-CELOROČNÁ: ORIGINÁL-s KAPUCŇOU, UNIVERZÁLNA
LETNÁ TURISTICKÁ SEZÓNA vo Vysokých Tatrách JE v PLNOM PRÚDE. SPRÍSTUPNENÉ sú TURISTICKÉ chodníky a HOROLEZECKÉ TRASY-TÚRY a VÝSTUPY na VRCHOLY a ŠTÍTY, ktoré boli počas zimných mesiacoch UZATVORENÉ. No zároveň je aj VEĽMI ČASTO sa meniace POČASIE: striedanie TEPLA-CHLADU, SLNKA-DAŽDE-BÚRKY a pod. CELOROČNÁ-ŠPORTOVÁ, NOVÁ, ZNAČKOVÁ, ORIGINÁLNA, UNIVERZÁLNA MIKINA-ZA VEĽMI DOBRÚ CENU-FOTO. Predám UVEDENÚ MIKINU: s ANATOMICKY tvarovanou KAPUCŇOU-VHODNOU aj PROTI DAŽĎU: s MOŽNOSŤOU ÚPRAVY na POŽADOVANÝ OBVOD hlavy-s gumkou so SŤAHOVÁKOM-FOTO. TESTOVANÁ-ODSKÚŠANÁ. ORIGINÁLNY dizajn: TEHLOVO ČERVENÁ farba-s DEKORATÍVNYMI, aj reflexnými prvkami na rukávoch, ANATOMICKY tvarované LAKTE-FOTO. KVALITNÝ-VONKAJŠÍ materiál SOFTSHELL: MADE BY KLIMATEX TECHNOLOGY, a VNÚTORNÝ PRÍJEMNÝ FLESS-POLARTEC: zabezpečujú mikine-ODOLNOSŤ PROTI CHLADU, VETRU, VLHKOSTI-FOTO. Na PREDNOM diely na ĽAVEJ strane: ZAUJÍMAVÉ PREKRYTÉ VRECKO na zips-FOTO. Zapínanie MIKINY-na zips, po stranách s VRECKAMI-na ZAPUSTENÉ zipsy-FOTO, plus ďaľšie vnútorné vrecko na zips-FOTO. Konce rukávoch-s MOŽNOSŤOU úpravy suchým zipsom-na POTREBNÝ OBVOD zápästia. V SPODNEJ časti mikiny s gumkou-so sťakovákom-na MOŽNOSŤ ÚPRAVY na potrebný OBVOD PÁSU-FOTO. UNIVERZÁLNA: VHODNÁ na VŠETKY DRUHY ŠPORTOVÝCH AKTIVÍT: TURISTIKU, TREKK.,a pod. Na POHYB-POBYT v HORSKOM a VYSOKOHORSKOM prírodnom TERÉNE, a PROSTREDÍ. PRAKTICKY: s CELOROČNÝM VYUŽITÍM. Aj TERAZ v LETE-by mala byť súčasťou VÝBAVY turistov-pohybujúcich sa v uvedenom prostredí. UNISEX. VEĽKOSŤ: M, L-slim. CENA: 24.-EUR-PRI RÝCHLEJ DOHODE-LETNÁ AKČNÁ CENA: 16.-EUR. Tel.: -MOŽNOSŤ volať,sms,mail-CELÝ deň. Posielam Poštou na DOBIERKU, alebo na ÚČET. MOŽNÝ AJ OSOBNÝ ODBER.
Funkcne tricka
Dare 2b uplne nove sede + zelene Klimatex tmavomodre - pouzivane parkrat Nina Oravaman 2x oblecene McKinley - nenosene 30 EUR za vsetky spolu
Ferratový tlmič pádov, padák, Black Diamond Iron Cruiser
Predám ferratový tlmič pádov, padák. V danej oblasti asi najlepšia značka Black Diamond Iron Cruiser, ľahký a jednoduchý, maximálne spoľahlivý. Tlmič bol 1x použitý, predávam z dôvodu nevyužívania, je v stave nového, vhodný, aj ako darček. Je k nemu originál kvalitné vrecúško. Cena 70 € Osobný odber možný v Dolnom Kubíne, prípadne v Ružomberku. Po dohode môžem poslať poštou, prípadne iným spôsobom. andreas.ondrej@ RON CRUISER VIA FERRATA SET je ľahko pripínateľný ferratový set, ktorý vám umožní štýlovo a efektívne zvládnuť akúkoľvek ferratovú výzvu. Dve bezpečnostné karabíny Iron Cruiser s absorpciou energie pre zníženie nárazu a zošmykávacou bezpečnostnou objímkou sa dobre ovládajú aj jednou rukou. Set obsahuje aj odpočinkovú slučku pre priame pripojenie v prípade potreby. Popruhový tlmič pádu Dyneema Energy Absorption System bezpečne absorbuje energiu pádu. Set je vhodný pre užívateľov s hmotnosťou od 40 do 120 kg v súlade s normou EN 958: 2017. - inovatívny mechanizmus uzamknutia a odomykania háku karabíny - popruhový tlmič pádu Dyneema Energy Absorption System - Y - tvar - karabíny so zošmykávacou bezpečnostnou objímkou - vhodný pre užívateľov od 40 do 120kg v súlade s normou EN 958: 2017 - hmotnosť: 550g
Sada nepoužitého titánového riadu
Predám set nepoužitého titánového riadu, TOAKS hrnček 750ml a TOMSHOO fľaša 750ml. Predám len celý set, inzerát platí do zmazania.