bazár, predaj, inzercia, predám

Predám šijacie stroje

Kategória: Ostatné

Predám šijacie stroje dvojihlovku + 3 nitnú obnitkovačku. Napájanie 380V - viac info telefonicky.
Cena 200€ za jeden stroj
Predám šijacie stroje
Podobné inzeráty
predam pruteny kosik + sijacie potreby
predam pruteny kosik + sijacie potreby, vo velmi dobrom stave, plny sijacich potrieb, cena 10 eur plus postovne
Škatuľka na šijacie potreby Tchibo
Ponúkam novú škatuľku na uloženie potrebných vecí na šitie. Modro-biela celoplošná batikovaná potlač. Jeden hlavný priestor na vlnu, látky atď. a jedna vyberateľná vložka s rozličnými priehradkami na menšie predmety. S integrovanou ihelnicou a s patentným gombíkom na uzatvorenie škatule. Rozmery: Š x V x H cca 26 x 16 x 19 cm. Vhodné aj ako darček. Zabalená v pôvodnom obale. Prikladám link na bližšie info: Pri záujme, prosím, kontaktovať mailom.
Obuvnícka ramenovka ,stlpovka, kombi brúska
Predávam obuvnícke stroje, lebo nevyužívam: -Obuvnícka ramenovka, šijací stroj zn. Minerva 012XX P1 šlapacia, elektrika 220 len na lampu, udržiavaná, cena 350€ -stplovka, šijací stroj Minerva 72404-103 na 3 fázy, repasovana, udržiavaná , cena 350€ - Obuvnícka kombi brúska s vlastným odsávanim, udržiavaná cena 1750€ Cena všetko spolu aj odvozom 2450€, tým že vykladanie si riešite sami, alebo bez dopravy 2350€ a dopravu si riešite sami. Šijacie stroje sa zmestia aj do osobného auta. Dakujem
Krajčírska panna
Dobrý deň. Predám nastaviteľnú krajčírsku pannu veľkostne 36-42 s možnosťou šitia aj nohavíc. Panna bola použitá len na fotenie nie na šitie a teda je v top stave ako nová. Osobný odber.
Šijací stroj
Predám šijacie stroje - viď obrázky. Cena je za 1 kus. Po dohode viem v okolí Malaciek aj doviezť, .
Vreckový šijaci stroj
Predam mini sijacie stroje, jednen bez ihly stratila sa