bazár, predaj, inzercia, predám

Predám šiltovky

Kategória: Čiapky, Šatky

Šiltovka Ireland(álo použitá, ako nová) - 2,50€
Šiltovka Brazil (málo použitá, ako nová) - 3€
Šiltovka Coca-Cola (nová, bez visačky)- 3€
Neposielam na dobierku.
Kontaktujte ma na mail alebo cez SMS.
Predám šiltovky
Podobné inzeráty
Predám detské čiapky-šiltovky
Predám 2ks detské čiapky-šiltovky originál DISNEY Minnie Mouse.Veľkosť 52 a 54.Čisto nové,nenosené,s originál vysačkami. Predám 1ks šiltovky originál DISNEY Frozen,nová s vysačkou,veľkosť 50.Vzadu sa dá na všetkých troch nastaviť veľkosť suchým zipsom. Cena za 1ks= 4Eur.
Predám šiltovky nové nenosené
Predám nové, nenosené šiltovky stav 100% Šiltovka Montreal - 15€ Šiltovka Chicago Bulls- 15€ Biela Thrasher - 13€ Čierna Diamond - 10€ Šiltovky sú univerzálne každú je možné nadstavit V prípade dobierky +3,50€ V prípade platby vopred poštovné 2€ Posielam v krabici cez Packeta Kliknutím na meno (Patrik) zobrazíš všetky inzeráty
Pánsky letný set (sl. okuliare + šiltovka)
Predám letný set, ktorý sa skladá z 1ks pánskych slnečných okuliarov a 1ks pánskej šiltovky. Obe veci sú čisto nové. Predám ich iba spolu ako set!!! Cena setu je 15€+ poštovné. Rozmery šiltovky: Šírka šiltu je 19cm Dĺžka šiltu od čela je 7.5cm Obvod šiltovky sa dá nastavovať V prípade záujmu ma kontaktujte E-mail timkogejza02@
Predam siltovky Fox/NY
NEPOSIELAM POSTOU, ZASIELKOVNOU, KURIEROM ANI NICIM PODOBNYM, IBA OSOBNY ODBER!!! Predam uplne nove, nikdy nenosene siltovky znacky - Fox a NY. Ceny za siltovky od 2 do 5 eur. Neposielam, iba osobne prevzatie v Bratislave - Dúbravka. Pisat len email, odpovedam rychlo. Postou neposielam. Pozri aj ostatne inzeraty.
Športové šiltovky
Predám nenosené, nové šiltovky od značky dynafit. Cena jednej šiltovky je 20€(vrátane poštovného). Prosím kontaktovať cez mail alebo sms.
Šiltovky-viac druhov
Predám šiltovky rôznej farby, rôznej značky. Niektoré sú nové, iné nosené, cena 1€/ks. Komunikácia cez email, Viber, telefónne číslo nepoužívam. Šiltovky pochádzajú z nefajčiarskej domácnosti.