bazár, predaj, inzercia, predám

Predám sklenené police

Kategória: Kúpeľne

Predám krásne police z číreho skla do kúpelne 4 ks rovné s oblými rohmi rozmerov 60x12,5 cm. Cena 10€ za kus.(pôv. cena 28€/ks)
Police rohové 3ks z číreho skla polomeru 24cm. Cena 10€ za kus.(pôv. cena 24€/ks) (rohové police predané)Hrúbka skla 7mm.
Dávkovač mydla sklo pieskované držiak kombinácia chróm a zlaté prevedenie. Viď foto.Výška 19cm. Cena 15€.(pôv. cena 47€)
Držiaky políc sú v zlatom prevedení. Police aj dávkovač sú nové nepoužité.
Osobný odber BA 2 alebo dobierkou.
Predám sklenené police
Podobné inzeráty
Kupelnova skrinka vysoka s nerezovou uchytkou
predam krásnu novu kupelnovu skrinku 4 policovu, farba hneda, alebo moze sa pouzit aj do obyvačky nakolko nie je to atypicka kupelnova skrinka nakolko ma miesto polic sklenene police, ktore sa daju nastavit na roznu vysku ,na zavesenie s pevnou kovovou nerezovou uchytkou na celých dvierok, rozmer skrinky š 32 cm x v 100 cm x h 30 cm + 3 sklenene police, spomalene zatvaranie dvierok, uchytka je nerezova, zabudovana na vysku celých dvierok a v strede je v obluku na lahke otvaranie, uchytka je dlha 100 cm, siroka 3 cm, dvierka mozu byt L/P, k tomu su 2 ukotvovacie spony na stenu, skrinka je nova, nepouzita, nezmesti sa nam do kupelne, cena 65e
Predám sklenené dvere rohového sprchového kúta
Predám sklenené dvere rohového sprchového kúta 2 ks (ľavé a pravé, rozmer je 183 cm x 40,5 cm) a tiež bočné sklenené steny sprchového kúta 2 ks (rozmer je 177,5 x 31 cm). Cena všetkého spolu je 90 EUR.
Sprchové dvere sklenene
Predám sprchové dvere bez poškodenia ako nové, z dôvodu prerábky, sú sklenene Vyska 180cm Šírka 117cm Sklenené, dobre sa udržiavajú Len osobný odber
Sprchové dvere sklenené
Predám sklenené sprchové dvere, rozmer 90x190cm, značka Kolpasan, 100% funkčné a bezproblémové, úplne nepoškodené. Cena dohodou
Sklenené umyvadlo
Predám sklenene umyvadlo
Keramická sprchová vaňička + sklenené sprchové dvere
Keramická sprchová vaňička Ideal Standard Rozmer: 90cm Je veľmy zachovaná a baz hociakeho poškodenia. Pôvodná cena je 350€. Sklenené sprchové dvere Ideal Standard Rozmer: 90cm Dvere su zachovale a nepoškodené. Pôvodná cena je 1075€. Je možné kúpiť ako set alebo každé samostatne.