bazár, predaj, inzercia, predám

Predám sklenenú magnetickú tabuľu

Kategória: Ostatné

Predám čiernu sklenenú magnetickú tabuľu s bielou fixou. Rozmery 80x60cm. Nepoužívaná, nepoškriabaná.
Predám sklenenú magnetickú tabuľu
Podobné inzeráty
Predám používanú bielu tabuľu s rozmermi 306x125 cm
Ak hľadáte veľkú a praktickú tabuľu na písanie, kreslenie alebo prezentácie, mám pre vás skvelú ponuku. Predávam svoju používanú bielu tabuľu s rozmernými rozmermi 306x125 cm. Charakteristika tabule: Farba: Biela Rozmery: 306 cm (dĺžka) x 125 cm (výška) Ideálna pre použitie s bielymi fixkami a magnetmi Odolný povrch, ktorý sa ľahko čistí Skvelá voľba pre školy, firemné prezentácie alebo domáce kreatívne projekty Stav: Tabuľa má mierne známky používania, ale je v dobrom a funkčnom stave Táto biela tabuľa s rozmermi 306x125 cm ponúka veľký priestor na zapísanie a prezentáciu vašich myšlienok, nápadov a plánov. Je to ideálny nástroj pre učiteľov, lektorov, manažérov alebo kreatívne jedince, ktorí potrebujú dostatok miesta na vizualizáciu svojich projektov. Ak hľadáte tabuľu, ktorá bude pripravená podporiť váš tvorivý proces, táto ponuka je pre vás tou správnou voľbou. Neváhajte a kontaktujte ma IBA MAILOM, ak máte záujem o túto používanú bielu tabuľu s rozmermi 306x125 cm. Môžeme sa dohodnúť na osobnom stretnutí, aby ste si tabuľu mohli osobne prezrieť a zhodnotiť, či vyhovuje vašim potrebám. Buďte pripravení prezentovať svoje nápady s touto veľkou a praktickou bielou tabuľou! IBA OSOBNÝ ODBER
Predám mobilnú tabuľu 180x120cm s pojazdným podstavcom
Predám mobilnú tabuľu 180x120cm s pojazdným podstavcom ako je zobrazené na fotografiách. Vhodné pre vyučovacie strediská ako aj pre jednotlivcov. Tabuľu je možné aj samostatne umiestniť na stenu. Osobný odber v Pezinku. Inzerát platný do zmazania. Dohoda možná.
Uzamykateľná vitrína / tabuľa / nástenka na stenu, 2KS
Predám bielu uzamykateľnú popisovaciu magnetickú tabuľu s rozmerom 70x65cm s hliníkovým rámom. Dvierka z plexiskla, uzatvárateľné na kľúčik. Využiteľné ako vitrína, nástenka a pod. K dispozícii 2kusy vo veľmi zachovalom stave. Iba osobný odber na Koceľovej ulici v Bratislave. 1ks za 25€. Spolu 2ks za 40€.
Magneticka tabula
Predám popisovaciu magneticku tabulu 100cmx70cm so stojanom. Cena 20€
Magneticka otváracia tabuľa
Predám zachovalú magnetickú otváraciu popisovaciu tabuľu Rozmer 170 cm x 90 cm Pri otvorení 340 cm
Magneticka tabula legamaster
Predam magneticku tabulu legamaster economi o rozmeroch 60x45 cm Cena 10 euro