bazár, predaj, inzercia, predám

Predám školskú tašku

Kategória: Ostatné

Predám ergonomickú školskú tašku, vo veľmi dobrom stave, nosená 3 roky. Netrhá sa, nepára sa, nepoškodená.
Predám školskú tašku
Podobné inzeráty
Predám školskú tašku Explore
Predám používanú školskú tašku Explore 2 v 1. Je bez poškodenia, má pevný chrbát, dobre sa nosi. Taška je navrhnutá tak, že sa dá rozopnúť a sú z neho 2 menšie batohy alebo jedna veľká školská taška. Menší batoh je dobré využiť na školské výlety alebo prechádzky, turistiku, kedy nie je potrebné nosiť veľkú tašku. Osobný odber alebo + poštovné.
Predám školskú tašku step by step
Predám školskú tašku step by step, málo používanú, bez poškodenia. Vlastnosti a výhody školskej tašky: ergonomicky tvarovaná zadná časť, exkluzívny tvar, polstrovanie, vetracie drážky špeciálny sieťovaný materiál pre maximálne vetranie polstrovania na chrbte hliníková výstuž a zosilnené dno ruksaku s nožičkami pre stabilitu pri postavení na zem nastaviteľné popruhy na ramená so silným polstrovaním pre pohodlné nosenie izolované predné vrecko s priestorom pre kartičku s menom a adresou 2 bočné vrecká madlo do ruky masívna pracka na zapínanie, rozvrh hodín vo veku tašky reflexné prvky vpredu aj na bokoch pre bezpečnosť pri zotmení a v tme pevné dno, nožičky pre lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou vnútorné rozmery: 27 x 30 x 17 cm. Súčasťou sú aj dva peračníky a vrecko na telesnú. Všetko je nepoškodené. Pôvodná cena 140€, predám za 80€.
Predám detskú školskú tašku Santoro
Predám detskú školskú tašku. Znaky používania len vo vnútri.
Predám školskú tašku
Predám dievčenskú školskú tašku EXPLORE ( pôvodne kupovaná v ŠEVT-e ). Priestranná, s rôznymi priečinkami, 2 bočné vrecká, dá sa rozložiť na dva samostatné vaky.
Predám školskú tašku Topgal 1.-2. roč.
Predám školskú tašku zn. Topgal 1.-čník, s vymeniteľnými obrázkami, nosená 1 rok po jednom dieťati.
Prívesky na školskú tašku
Zipsáčiky s menom..Super darček pre kamarátku či kolegyňu.Ideálne na školskú tašku.Mám už len mená uvedene na fotke.Meno KIKA predané.Na dobierku neposielam.V prípade záujmu poprosím mail.