bazár, predaj, inzercia, predám

Predám skrinku pod dvojumyvadlo DURAVIT X large 6054

Kategória: Kúpeľne

Predam nepoužitu skrinku pre dvojumyvadlo
Duravit X Large 6054
Predám skrinku pod dvojumyvadlo DURAVIT X large 6054
Podobné inzeráty
Predam Duravit Viu umývadlo s povrchovou upravou
Umyvadlo je ako nove, nikdy nebolo pouzite, bolo len rozbalene a predavame pretoze sme sa nakoniec rozhodli pre iny model umyvadla. Povodna cena 650 eur. Umyvadlo ma 2 otvory na bateriu a povrchovu upravu. Dvojumývadlo, 1230x490 mm, s prepadom, 2 otvory na batériu, WonderGliss, biela 23441200241 Do dĺžky 1230 mm sa vypína dvojumývadlo Duravit Viu. Jeho šírka je 490 mm a výška 185 mm. Ide o vzhľadovo atraktívny a zároveň funkčný priestor osobnej hygieny, ktorý zďaleka nie je určený len pre verejný sektor. Aj vo veľkej domácnosti oceníte jeho vlastnosti. Dvojumývadlo zo sanitárnej keramiky má glazovanú spodnú stranu. Aby bolo chránené proti baktériám a vodnému kameňu, výrobca tu aplikoval povrchovú úpravu glazúry Wondergliss. Otvory na batérie sú k dispozícii 2, súčasťou balenia je uzatvárateľný výpust Push-Open s designovou keramickou krytkou. Duravit Viu inštalujte zavesením na stenu alebo usadením na skrinku. Závesné dvojumývadlo s prepadom rozmery: 1230 x 490 x 185 mm materiál: sanitárna keramika spodná strana glazovaná WonderGliss - povrchová úprava glazúry s 2 otvory na umývadlovú batériu inštalácia: zavesením na stenu alebo usadením na skrinku uzatvárateľný výpust Push-Open s designovou keramickou krytkou je súčasťou balenia Na upevnenie keramického umývadla s dĺžkou viac ako 1200 mm je potrebné použiť 2 upevňovacie sety na umývadlo.
Duravit ME by Starck - Dvojumývadlo 1300x490 mm
Predám nové dvojumývadlo Duravit ME by Starck - Dvojumývadlo do nábytku 1300x490 mm, s prepadom, biela leskla farba. Cena 450 eur alebo dohodou. Kontakt
Duravit Starck 3 - Závesné WC
Predám závesné WC Duravit Starck 3. WC bolo namontované len po dobu kolaudácie a následne sa demontovalo. Osobný odber v HC.
Duravit - 2x umyvadlo so skrinkou (nové)
Predám 2ks umývadiel so skrinkou značky Duravit. Nové, nepoužívané. Na naše kúpeľne boli nakoniec príliš veľké, tak sme ich museli zložiť dole. Cena je za oba kusy spolu a je menej ako polovica z našej nákupnej ceny. Bližšie info o skrinke:
Predám skrinku pod umyvadlo DURAVIT 6045
Predám nepoužiu skrinku pod umyvadlo DURAVIT 6045
Duravit DuraSystem Basic
Predám Duravit DuraSystem Predstenová inštalácia Basic pre závesné WC. Predstenová zástavba bola namontovaná len po dobu kolaudácie a následne sa demontovala. Osobný odber v HC.