bazár, predaj, inzercia, predám

Predam smarthodinky LG w110

Kategória: Inteligentné hodinky

Predam smarthodinky LG w110
Predam smarthodinky LG w110
Podobné inzeráty
Predám nové smarthodinky Watch 8 Pro
Predám nové smarthodinky Watch 8 Pro. Kontaktné nabíjanie,nabíjačka je súčasťou balenia. Aplikácia pre Android aj iOS v českom jazyku tak ako aj menu hodiniek. Funkcia Bluetooth hovoru. Množstvo ďaľších funkcií.Veľké množstvo ciferníkov na bezplatné stiahnutie.Replika Apple Watch 7. Ďaľší popis vo fotkách.
Predám smarthodinky Polar Ignite 3
Ponúkam na predaj nové, iba rozbalené dámske smarthodinky Polar Ignite 3 v krásnej staroružovej farbe. Ponúkajú: -nádherný 1,28" AMOLED displej s rozlíšením 416×416 pixelov pokrytý odolným Gorilla Glass 3.0 -má 2x rýchlejší spracovanie procesov a 7x väčšiu internú pamät RAM (oproti Ignite 2) -má vylepšené snímanie tepovej frekvencie vďaka OHR technologii Precision Prime™, která má až 10 LED diod s rôznymi vlnovými dialkami pre hlbšie prenikanie svetla a 4 detektory svetla -Dvojfrekvenčné GPS pre mimoriadnu presnosť s podporou GPS, Glonass, Galileo a BeiDou -Hodinky vážia iba 35 gramov aj s remienkom -snímajú tepovú frekvenciu, mieru stresu aj dĺžku a kvalitu spánku -Prepojenie so smartfónom pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.1 -Veľmi dlhá výdrž batérie až 5 dní pri nepretržitom meraní -viac ako 150 športových aktivít -odolnost proti vode WR30 -a veľa iného Bližia špecifikácia na: Kúpené v Amazone, komplet balenie, doklad o kúpe a záruka 2r. Cena 200€ plus dohoda
Smarthodinky
Predam smarthodinky samsung fitE
Predám nové smartwatch C 800 ultra
Predám nové smarthodinky C 800 ultra smartwatch. Kovové telo hodiniek v titánovej farbe so silikónovým čiernym,sivým alebo oranžovým remienkom. Bezkontaktné nabíjanie,nabíjačka je súčasťou balenia. Aplikácia pre Android aj iOS v slovenskom jazyku tak ako aj menu hodiniek. Funkcia Bluetooth hovoru a NFC. Ďalší popis vo fotkách.Aktuálne počasie v uvedenej lokalite. Množstvo funkcií. 1,99 infinite dotykový display. Podoba s Apple Watch ultra.
Predám nové Smart watch GT5 silver/black
Predám nové smarthodinky GT5. Strieborné alebo čierne kovové okrúhle telo hodiniek so silikónovým čiernym remienkom. Bezkontaktné nabíjanie,nabíjačka je súčasťou balenia. Aplikácia pre Android aj iOS v českom jazyku tak ako aj menu hodiniek. Funkcia Bluetooth hovoru a NFC. Ďalší popis vo fotkách.
Smart hodinky Smart band 6
Predám čisto nové smart hodinky Smarthodinky Smart band 6. Obsah balenia hodinky, naramok, nabijačka. Cena 7€. Možnosť zaslať na dobierku.