bazár, predaj, inzercia, predám

Predam solárnu prenosnú nabijacia stanica 300W

Kategória: Ostatné

Predam solárnu prenosnú nabijaciu stanicu 300W.
+
orginál balenie kábel na pripojenie solárneho panela , nabíjaćka 220V a kábel na nabíjanie v aute.
Má výstup 220 ,USB a 12V...+ svetlo viď foto.
Je v 100 percentnom stave.

Predávam, lebo potrebujem silnejšiu.
Predam solárnu prenosnú nabijacia stanica 300W
Podobné inzeráty
Dokovacia Stanica ALOGIC MA3
Na predaj tato dokovacia stanica Alogic MA3, ktora bola pouzivana 3 mesiace a ostala mi pri odchode zo zamestnania :) Dokovacia stanica MA3 môže podporovať až tri externé displeje s rozlíšením až 4K prostredníctvom 2 x DisplayPort (DP ++ / DP 1.4) a 1 x HDMI 2.0 výstupov. Dokovacia stanica podporuje rozšírenie alebo zrkadlenie na troch externých displejoch pri použití s prenosným počítačom so systémom Windows. Okrem možnosti pripojenia externých monitorov poskytuje dokovacia stanica prístup k celej škále pripojení. Dokovacia stanica nabíja váš notebook pri používaní výkonom až 100 W. To umožňuje perfektné riešenie jediného kábla na pridanie viacerých displejov a rôzneho dalšieho príslušenstva. Linky na technicku specifikaciu … (Stránka vyrobcu) (SVK)
Predam solarnu foliu na bazen s navijákom
Predam hrubú solarnu foliu na bazen s ručným navijakom. Rozmer folie 3,5x8m Rok používané, folia je ok. Komplet bol kupovany za 468 eur.
Solárna sprcha ARKEMA Italy, 44 litrov objem NOVÁ
Ponúkam na predaj solárnu sprchu talianskeho výrobcu ARKEMA model Happy XL s objemom až 44l. Sprcha je úplne nová, v pôvodnom obale. farba: Antracit hmotnosť 12 kg objem-kapacita 44 L výška 220 cm rozmery základne 25.5 x 22.5 cm materiál HD polyetylén Solárna sprcha talianskeho výrobcu ARKRMA HAPPY XL s oplachom nôh s elegantným dizajnom. POPIS: Samonosná konštrukcia sprchy slúži ako zásobník na vodu a zároveň ako solárny kolektor, ktorý k ohrevu vody využíva slnečné žiarenie, takže je 100% ekologický a úplne zadarmo. Montáž je jednoduchá Solárnu sprchu jednoducho pripevníte k podlahe dodanými skrutkami s hmoždinkami a pripojíte záhradnú hadicu. - mixér horúcej a studenej vody - telo sprchy zo 100% HD polyetylénu - kohútik slúžiace na opláchnutie nôh (ovládanie a kohútik - oboje v chrómovom prevedení) - napojenie hadice pomocou bočného ventilu cena 199.-€ zo zárukou, možnosť poslať kuriérom na dobierku /15€/ alebo osobne v Ivanke pri Dunaji,resp. v BA. PRVÉ FOTO ILUSTRAČNÉ
Solárna sprcha ARKEMA Italy, 44 litrov objem NOVÁ
Ponúkam na predaj solárnu sprchu talianskeho výrobcu ARKEMA model Happy XL s objemom až 44l. Sprcha je úplne nová, v pôvodnom obale. farba: Antracit hmotnosť 12 kg objem-kapacita 44 L výška 220 cm rozmery základne 25.5 x 22.5 cm materiál HD polyetylén Solárna sprcha talianskeho výrobcu ARKRMA HAPPY XL s oplachom nôh s elegantným dizajnom. POPIS: Samonosná konštrukcia sprchy slúži ako zásobník na vodu a zároveň ako solárny kolektor, ktorý k ohrevu vody využíva slnečné žiarenie, takže je 100% ekologický a úplne zadarmo. Montáž je jednoduchá Solárnu sprchu jednoducho pripevníte k podlahe dodanými skrutkami s hmoždinkami a pripojíte záhradnú hadicu. - mixér horúcej a studenej vody - telo sprchy zo 100% HD polyetylénu - kohútik slúžiace na opláchnutie nôh (ovládanie a kohútik - oboje v chrómovom prevedení) - napojenie hadice pomocou bočného ventilu cena 199.-€ zo zárukou, možnosť poslať kuriérom na dobierku /15€/ alebo osobne v Bernolákove alebo v BA. PRVÉ FOTO ILUSTRAČNÉ
Zendure Superbase V - Prenosná solárna elektráreň s batériou
Predám v celku prenosnú solárnu elektráreň Superbase V. Najnovšia technológia, vysoký výkon a kapacita spolu s prepojenim na dom/chatu a pod. Dá sa použiť ako stála záloha alebo sa dá odpojiť časť zo systému, ktorú môžete zobrať na kempovanie alebo ryby. LifePO4 - litiumfosfátova baterka, ktorá má živostnosť niekoľko dekád. 2 baterky o veľkosti 4.6kwh (dokopy 9.2kwh) dokážu potiahnuť menší dom aj niekoľko dní + vždy môžete dokúpiť aj viac satelitných batérií, kt. sú lacnejšie. Panel na prepojenie s elektrickými okruhmi na dome má aj dve nabíjačky na elektroautá. Ďalšie príslušenstvo ako nepremokavé obaly, káble atď. Nedotknutý obal, 5r záruka. Jediné čo treba dokúpiť sú solárne panely (kt. sú lacné). Viac detailných info: Ja to predávam len preto, lebo nakoniec kupujem byt a nie dom. Zostava cca ako na tretej fotke len bez dvoch satelitných baterií.
Solárna nabíjacia centrála lifepo4
Predám výkonnú solárnu elektrocentralu 2000w,s výkonom batérie 2000wh.Nefucia ventilátory ako u ecoflow Delta2 Inač to isté len bez aplikácie. Váha 22kg.