bazár, predaj, inzercia, predám

Predam sosky musle cena dohodov.

Kategória: Sklo, keramika

Predam tieto sosky, musle, kosiky, aj podstavce ktore sluzia na fotky to je uz starozitnost cenu navrhnite.
Predam sosky musle cena dohodov.
Podobné inzeráty
Keramicke sosky slonikov a delfinov
Predam keramicke sosky slonikov a delfina. Cena 5 EUR za vsetky. Sosky su vo vybornom stave. Najvyssia soska (biely slon) ma 10cm na vysku. Poslem aj na dobierku len v pripade platby postovneho vopred. Pozri aj dalsie sosky kliknutim na moje meno.
Dizajnérska misa v tvare mušle
Dizajnérska miska v tvare mušle – hutné sklo. Krásna miska, vnútri bublinky - jedinečný kúsok. Autor: Milena Velíšková Sklárňa: Beránek, Škrdlovice Rozmery (DxŠxV): 18 x 10 x 8cm Stav: Vitrínový stav Cena: 40€ Najlepšie osobný odber v BA alebo MA. V prípade posielania poštou + poštovné. Odosielam po prevode danej sumy na účet.
Retro zapekacie misky v tvare mušle SIMAX
6x sklenené zapekacie misky, žiadané servírovacie staré československé varné sklo, tvar mušle, misky zapekacie, s úchopom, vyrobené z vysoko tepelne odolného skla SIMAX (sklo borosilikátové, borokremičité), Vyzerajú nepoužité, neviem, ostali po babičke výrobca: Sklárny Kavalier Sázava, SIMAX Czechoslovakia cca 1960, veľkosť cca 13,5 x 13,5 cm Kus 4 eura hmotnosť jednej 219 g
Vaza tvaru mušle
Ponúkam na predaj za 5eur keramickú vázu, rumunskej výroby tvaru mušle. Odber osobny v Košiciach alebo v Prešove, tiež na dobierku pričom kupujúci platí cenu poštovného.
Sošky/svietniky zajačiky
Predám sošky vhodné ako svietniky pre malé čajové sviečky, s veľkonočným motívom. Cena je 4€ za ks + poštovné. V prípade odberu oboch ks je cena 5€ + poštovné. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, číslo je vymyslené.
Staré dekoračné sošky - cena spolu
Staršie vitrínové sošky, bez poškodení, neznačené - vyradené z domácnosti. Spojený párik dievča a chlapec: výška 10 cm Chlapec školák: výška 13 cm + dievča školáčka: výška 13,5 cm, perleťový vzhľad. Na predaj len spolu oba kusy. Sloník z čínskeho porcelánu: dĺžka s chobotom 15 cm, výška 8 cm Stojanček na sviečku/vázička s anjelikom: výška 10 cm Cena za balíček sošiek 5€ Len osobné prevzatie v Bratislave 2 - Podunajské Biskupice. Poštou len po úhrade vopred na účet. Dobierkou nie. Prosím píšte mail.