bazár, predaj, inzercia, predám

Predám spoločnosť s.r.o.

Kategória: Ostatné

Predám novozaloženú spoločnosť s ručením obmedzeným, zapísanú do obchodného registra dňa 08.02.2023, mesačný platca DPH od 1.6.2023. V spoločnosti neprebehol ani jeden zdaniteľný obchod, spoločnosť je bez akýchkoľvek záväzkov či pohľadávok. Podmienkou predaja je zmena sídla podľa vlastného výberu. Vypracovanie dokumentov nevyhnutných na predaj obchodného podielu je zahrnuté v cene. Spoločnosť má založený účet v banke. Cena plus dohoda, možnosť predaja aj viacerých spoločností. Bližšie informácie e-mailom alebo telefonicky kedykoľvek.
Predám spoločnosť s.r.o.
Podobné inzeráty
Na predaj zabehnutá, fungujúca poľnohospodárska spoločnosť
Ponúkame na predaj zabehnutú a fungujúcu poľnohospodársku spoločnosť s ručením obmedzeným na juhu rimavskosobotského okresu v katastrálnom území Petroviec. Spoločnosť hospodári na cca 400 ha prenajatej poľnohospodárskej pôdy. Nájomné zmluvy s vlastníkmi pôdy sú uzavreté väčšinou ešte na ďalších 10-15 rokov. Kvôli členitosti terénu sú v tejto lokalite vyššie dotácie – 300 eur/ha. V cene predaja sú hospodárske budovy, stádo hovädzieho dobytka (cca 100 kusov), nové, moderné poľnohospodárske stroje a postúpenie nájomných zmlúv. Medzi hospodárskymi budovami sú tri zrekonštruované maštale, prerobené na voľné státie hovädzieho dobytka s vonkajším výbehom a zastrešeným kŕmnym žľabom, veľký senník s modernou technológiou, veľký sklad obilia, oceľový senník, silážna jama, veľká dielňa s montážnou jamou a ďalšie. Predávajú sa aj pozemky pod tými hospodárskymi budovami. Spoločnosť má vlastnú studňu s vlastným vodojemom. Približne 15 ha ornej pôdy je oplotený novým, 2,5 m vysokým plotom. Cena za predaj poľnohospodárskej spoločnosti je dohodou. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Fotovoltaika kompletné zostavy s hybridným meničom  5-10 kw
Ponúkam na predaj kompletnú hybridnú fotovoltaickú zostavu (eletráreň) zozostávajúcu z kvalitných komponentov 5,52 kw: 1x hybridný menič Goodwe GW5K-ET+ schválený v ZSDIS 12 x panel DHM-T60X10/FS 460W 1 x kompletná skriňa DC/AC istenia na dva stringy so sieťovou ochranou a HRM (vyžaduje distribučná spoločnosť) Solárny kábel 6 mm2 100 m MC4 konektory 6 párov konštrukcia na šikmú strechu na 12 panelov (komponenty na všetky typy krytín). Cena vrátane DPH 5199 Eur Faktúra a záruka sú samozrejmosťou. Alt. 1 zostava 6,44 kw 1x hybridný menič Goodwe GW6K-ET+ 14 x panel DHM-T60X10/FS 460W 1 x kompletná skriňa DC/AC istenia na dva stringy so sieťovou ochranou a HRM (vyžaduje distribučná spoločnosť) Solárny kábel 6 mm2 100 m MC4 konektory 6 párov konštrukcia na šikmú strechu na 14 panelov (komponenty na všetky typy krytín). Cena vrátane DPH 5699 Eur Alt. 2 zostava 8,28 kW 1x hybridný menič Goodwe GW8K-ET+ 15 x panel DHM-T60X10/FS 460W 1 x kompletná skriňa DC/AC istenia na dva stringy so sieťovou ochranou a HRM (vyžaduje distribučná spoločnosť) Solárny kábel 6 mm2 100 m MC4 konektory 6 párov konštrukcia na šikmú strechu na 18 panelov (komponenty na všetky typy krytín). Cena vrátane DPH 6599 Eur. Alt. 3 zostava 10,12 kW 1x hybridný menič Goodwe GW10K-ET+ 22 x panel DHM-T72X10/FS 460W 1 x kompletná skriňa DC/AC istenia na dva stringy so sieťovou ochranou a HRM (vyžaduje distribučná spoločnosť) Solárny kábel 6 mm2 100 m MC4 konektory 6 párov konštrukcia na šikmú strechu na 18 panelov (komponenty na všetky typy krytín). Cena vrátane 7599 Eur. Možnosť odpočtu DPH pre firemných zákazníkov, plátcov DPH. K zostavám viem ponúknuť kvalitné vysokonapäťové batérie Pylontech Force H2 7,1 kw 10,65 kw 14,20 kw Resp. Batérie Dyness T10 10,7 kw T14 14,2 kw T17 17,8 kw T21 21,3 kw. Ceny batériových zostáv na vyžiadanie. Nevyhovuje Vám táto zostava vieme vyskladať zostavy podľa vašich predstáv aj z iných komponentov meniče Growatt, Huawei, Sofar Solar a batériové úložiská Growatt, Sofar Solar a pod. Väčšina komponentov skladom - rýchle dodanie. Viac info poskytnutnem tel. resp. mailom.
Na predaj spoločnosť s čistiacimi zariadeniami
Vzrušujúca príležitosť na získanie spoločnosti s čistiacimi zariadeniami Pozor podnikatelia a investori! Hľadáte pripravený podnik so širokou zákazníckou základňou? Nehľadaj ďalej! Sme radi, že vám môžeme predstaviť výnimočnú príležitosť vlastniť alebo investovať do osvedčenej spoločnosti, ktorá sa špecializuje na predaj a prenájom čistiacej techniky Kärcher ako autorizovaný predajca. O spoločnosti: Naša spoločnosť prevádzkuje dve predajne strategicky umiestnené v Leviciach a Komárne, vybavené skladovými zásobami. Spoločnosť je na trhu už 5 rok a v priebehu rokov sme si usilovne vybudovali základňu lojálnych zákazníkov a vybudovali si silnú povesť v oblasti poskytovania vysokokvalitných čistiacich riešení. Okrem našich kamenných predajní sme zriadili aj e-shop, ktorý je takmer dokončený a pripravený na rozšírenie online prítomnosti vašej firmy. Prečo spoločnosť pradávam? Jediný dôvod, prečo som sa rozhodol predať tento prosperujúci podnik, je časová tieseň. Ako vlastníkovi mi moja zaneprázdnenosť bráni v aktívnom kontakte so zákazníkmi a zvyšovaní predaja. Pevne veríme, že tento podnik má neuveriteľný potenciál rastu, najmä s majiteľom, ktorý dokáže venovať jeho prevádzke potrebný čas a pozornosť. Čo je pre vás pripravené? • Dobre zavedené podnikanie: Využite výhody, ktoré sme vybudovali, vrátane širokej zákazníckej základne a silnej reputácie značky. • Viaceré zdroje príjmov: Využite predaj aj prenájom čistiacej techniky Kärcher, ktorá ponúka rozmanitý tok príjmov. • Špičkové predajne: Využite výhodu dvoch vhodne umiestnených predajní v Leviciach a Komárne, ktoré prilákajú zákazníkov z okolia. • Online prítomnosť: Využite výhody nášho e-shopu pripraveného na rast a využite obrovský potenciál online predaja. • Existujúce kontakty a zákazníci: Poskytneme vám komplexný zoznam kontaktov a zákazníkov, čím zabezpečíme bezproblémový prechod. je tu aj Investičná príležitosť na čiastočnú akvizíciu spoločnosti: Prípadne som otvorení zvažovať investíciu a čiastočnú akvizíciu spoločnosti. Táto možnosť je vhodnejšia pre jednotlivcov, ktorí majú odborné znalosti v tejto oblasti a majú obchodné schopnosti. Ak ste šikovný a dôvtipný podnikateľ, ktorý chce rozšíriť svoje portfólio, táto investičná príležitosť môže byť perfektnou voľbou. Ak máte o túto príležitosť skutočný záujem, kontaktujte ma telefonicky na alebo e-mailom na sluzbyfrankie@ . zatelefonujeme si a dohodnite si osobné stretnutie, na ktorom vám môžeme poskytnúť ďalšie podrobnosti a prediskutovať potenciál tohto lukratívneho podniku. *Vyhlásenie: Všetky rokovania a podmienky podliehajú vzájomnej dohode medzi zúčastnenými stranami.
Predám firmu/ spolocnost (s.r.o.), Platca DPH, zalozena 2018
Predám firmu/ spoločnosť (s.r.o.), Plátca DPH, založená 2018 Predám čistú stavebnú spoločnosť s ručením obmedzeným. Firma je plátcom DPH. Účtovná uzávierka bez majetku, pohľadávok a závezkov s čistým účtovníctvom.
Predám sro - spoločnosť s ručením obmedzeným -  platca DPH
Predám novozaloženú spoločnosť s ručením obmedzeným, zapísanú do obchodného registra dňa 08.02.2023, mesačný platca DPH od 01.06.2023. V spoločnosti neprebehol ani jeden zdaniteľný obchod, spoločnosť je bez akýchkoľvek záväzkov či pohľadávok. Podmienkou predaja je zmena sídla podľa vlastného výberu. Vypracovanie dokumentov nevyhnutných na predaj obchodného podielu a následného zápisu na obchodný register zahrnuté v cene.
Inštalatér - montér zábavných centier
Inštalatér - montér zábavných centier SPI GLOBAL PLAY s.r.o. Miesto práce Zahraničie - ostatné (Práca vyžaduje cestovanie) Druh pracovného pomeru - živnosť Termín nástupu -ihneď, alebo po dohode Mzdové podmienky (brutto) Ročný príjem od 25 000€ -35 000€ / Vedúca pozícia 35 000 € - 40 000€ Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti • stavba oceľových konštrukcií, kompletná výstavba zábavných centier podľa inštrukcií nadriadeného, v súlade s časovým harmonogramom a postupom prác Zamestnanecké výhody, benefity • ubytovanie a doprava na miesto projektu zabezpečené a hradené • služobné auto a náradie k dispozícií počas celého trvania projektu • seriózny prístup • možnosť kariérneho rastu Informácie o výberovom konaní Štruktúrovaný životopis v slovenskom jazyku prosíme zaslať emailom na adresu: Do predmetu správy prosíme uviesť názov pozície, o ktorú sa uchádzate. Zaslaním Vášho životopisu dávate súčasne súhlas so spracovaním, správou a archiváciou Vašich osobných údajov uvedených v životopise, v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov pre účely evidencie uchádzačov a pre účely ďalšieho spracovania. Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Všetky životopisy budú starostlivo posúdené. Kontaktovať však budeme len vybraných uchádzačov. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním základné vzdelanie stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Osobnostné predpoklady a zručnosti Nudí ťa stereotyp a chceš spoznať svet? Si manuálne zručný a nebojíš sa učiť nové veci? Rád cestuješ? Máš praktické myslenie a dokážeš pracovať v tíme? Ak si za, si náš človek! Sme medzinárodná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu a realizáciu zábavných centier po celom svete. Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Spoločnosť SPI Global Play s.r.o. sa špecializujeme na vývoj, výrobu a montáž detských ihrísk, trampolínových parkov a športovísk. Poskytujeme širokú škálu služieb - od 3D dizajnovania detských ihrísk, cez konzultácie a plánovanie, až po samotnú výrobu, dodávku a montáž detských ihrísk. SPI Global Play s.r.o. je aktívna najmä v medzinárodnom obchode. Veľká časť našich realizácií je v zahraničí – Švédsko, Nórsko, Francúzsko, Rusko, Thajsko, Čína, Austrália,... SPI Global Play sme hrdí na to, že sme jedným z popredných svetových dodávateľov úplných koncepcií a výrobcov pre odvetvie voľného času s takmer 50-ročnými znalosťami a skúsenosťami. Kvalita a inovácie sú jadrom nášho podnikania, a preto sa neustále zameriavame na inovácie, aby sme našim zákazníkom udržali vysokú ziskovosť a predbehli trendy v odvetví.