bazár, predaj, inzercia, predám

Predám športovú teplakovú súpravu

Kategória: Športové oblečenie

Predám veľmi peknú športovú teplakovú súpravu značky ADIDAS. Mikina je so zipsom a vreckami. Tepláky sú s vreckami na zips, spodok s patentom. V páse sú na gumičku so šnúrkou. Veľkosť 170. Obvod teplákov v páse je 72 cm. Vonkajšia dĺžka teplákov je 99 cm, vnútorná 75. Dĺžka mikiny je 70 cm. Vrchná dĺžka rukáva je 75 cm. Spodná dĺžka rukáva 51 cm. Ako nová, oblečená dvakrát. Dôvod predaja - nesadla veľkosť.
Predám športovú teplakovú súpravu
Podobné inzeráty
Predám novú teplákovú súpravu, veľkosť M
Predám novú teplákovú súpravu, veľkosť M, vôbec nenosenú (je mi malá). Bunda s kapucňou, nohavice s bočnými vreckami. Cena 35,- €.
Predám pánsku teplákovú súpravu Adidas
Predám pánsku teplákovú súpravu Adidas. Veľkosť: S. Málo nosené. Cena: 20€+ poštovné.
Predám pánsku športovú súpravu Zn. PUMA
Predám pánsku športovú súpravu zn. PUMA, súprava úplne nová nepoužita, veľ. L, cena 15€
Predám športovú značkovú súpravu Alprine Pro
Predám športovú značkovú súpravu ( jar, leto, jeseň ) zn. vetrovka Alpine Pro, profesionálne vypracovaná, odolná proti vetru, prekrásna malinovo-sivá farba, veľkosť L, k tomu sivé antracitové nohavice, číslo 38, dvakrát nosené, nesedí veľkosť, (pôvodná cena cca 100 eur), k tomu darujem značkové pruhované tričko farby vetrovky. Cena celej súpravy 49 eur.
Predám športovú súpravu ADIDAS, veľkosť XL
Predám športovú súpravu ADIDAS, -používaná vo veľmi dobrom stave. veľkosť XL Farba: čierno-červená V prípade záujmu premeriam Posielam kurierom aj na dobierku
IRON AESTHETICS -KRASNA PÁNSKA SÚPRAVA
Ponúkame na predaj krásnu pánsku kvalitnú teplákovu športovú súpravu značky IRON AESTHETICS.. Súprava je v krásnej borodvo červenej s kvalitného materiálu, jemný na dotyk, kvalitná teplakovina.. Veľkosť Súpravy je XXL..NA DOBIERKU POŠLEM PO ZAPLATENÍ ZA POŠTOVNÉ NA ÚČET ALEBO ADRESU V OBÁLKE..POZRITE ĎALŠIE INZERÁTY VŠETKY INZERÁTY PLATIA DO VYMAZANIA..