bazár, predaj, inzercia, predám

Predám starý počítač

Kategória: Základné dosky

Predám staré pc (matičné dosky,základné dosky,grafické karty,ram,pamäťe,286,386,486,Pentium,retro) cenu ponúknite vyššia cena berie berte to ako nalezovy stav bez HDD nemám čas to skusat kontaktovať prosím sms číslo cena pozri aj druhé inzeráty
Predám starý počítač
Podobné inzeráty
Asus rog strix b560-f gaming wifi
Predávam rozbalenú základnú dosku ASUS ROG Strix B560-F Gaming WiFi, ktorá ponúka skvelý výkon a spoľahlivosť pre váš herný počítač. Táto doska je navrhnutá pre najnovšie procesory Intel s paticou LGA 1200. Hlavné vlastnosti: Podpora procesorov Intel Core s paticou LGA 1200 Intel B560 čipset s pokročilými hernými funkciami Dvojkanálová podpora DDR4 pamäte až do 128 GB s frekvenciou až 3200 MHz Vylepšený zvukový zážitok s podporou SupremeFX Audio technológie Integrované WiFi 6E s rýchlosťou až 2400 Mbps Rozšírené možnosti pripojenia vrátane USB 3.2 Gen 2 Type-C a HDMI 2.0 Pokročilé chladenie s možnosťou pripojenia ventilátorov a vodného chladenia Táto doska je ideálna pre váš herný počítač, pretože kombinuje výkon, spoľahlivosť a množstvo herných funkcií, ktoré zabezpečia, že sa vaše hry budú spúšťať bez problémov a bez akýchkoľvek oneskorení. Cena: 170 EUR Ak máte záujem o túto základnú dosku ASUS ROG Strix B560-F Gaming WiFi, neváhajte ma kontaktovať na e-mailovú adresu alebo telefonné číslo uvedené nižšie.
retro zakladna doska na AM2+ Gigabyte GA-M61PME-S2
Predam zakladnu dosku Gigabyte GA-M61PME-S2 na socket AM2+ chipset: nforce 430 / Geforce 6100 Microatx doska, vhodna na starsi nenarocny pocitac, HTPC, alebo do zbierky pre zberatela. doska je plne funkcna a otestovana. integrovana graficka karta jej nedava obraz, zda sa doska bezi aj na iGPU len nedava obraz. Treba pouzit graficku kartu. Mozem k tomu ponuknut PCI express graficku kartu ako zobrazovadlo. Napriklad 7300 GS, alebo MSI 8500GT. Vzhladom na zavadu cenu radsej ponuknite, predam ju lacnejsie.
Základná doska P8P67 PRO
Predám použitú ale plne funkčnú základnú dosku pre čipy Intel. Ak niekto pozeral ostatné veci na predaj odomňa,ku pc tak to všetko bolo spolu ako počítač, ethernet kábel lebo nemá wifi kartu a tiež zvukovú kartu. Táto doska sa už ani nepredáva tak tu je link o jej funkciach: V prípade záujmu mi napíšte na Gmail alebo cez SMS.
Zakladna doska Gigabyte a RAM 8GB
Predam.dosku a v nej 8GB RAM. Procesor je pokazeny. K cene plus postovne. #ram#gigabite#pocitac
ASUS PRIME A320M-K + Ryzen 5 PRO 3350G + 16GB
Predám set základnú dosku ASUS PRIME A320M-K socket AM4 s procesorom Ryzen 5 PRO 3350G (3,6 Ghz, turbo 4,0 Ghz, 4x jadro/8 vlákien, 12 nm, 45-65W) s chladičom a 16GB RAM DDR4. Plne funkčný set, s dobrou grafickou kartou poskladáte ideálny nie veľmi finančne náročný herný počítač. Kompletný popis dosky si môžete pozrieť cez stránku výrobcu ASUS, cez tento odkaz: Kontakt na email navmtek@, alebo na mobil , SMS nepísať poprosím, neodpovedám!