bazár, predaj, inzercia, predám

Predam STB VIP motorola 1003

Kategória: Ostatné audio video

Dobrý deň
Predám 194ks zrepasovanych VIP motorola 1003 komplet s adaptérom a scartom. Je možný osobne rovnako poslať poštou/ Kurier Gls. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať tel alebo cez whatsapp
Cena po 10 ks - 45/50€
po 14 ks - 55€
po 20 ks - 60€
po 21 ks - 65€
po 22 ks - 70€
Cena po inom počte ks dohodou.

Prajem Pekný deň.

Predam STB VIP motorola 1003
Podobné inzeráty
AntikTV z STB na vsetkych TV v dome po koaxe cez UHF
Ponúkam túto sofistikovanú súpravu na sledovanie TV programu z AntikTV boxu na všetkých TV po dome/byte po pôvodnom klasickom koaxiálnom rozvode TV programov z antény vrátane prepínania ovládačom z druhej izby po FTP kábli (samozrejme s využitím aj samotnej PC siete pre iné zariadenia alebo SMartTV vďaka injectorom). Funkčné je to pravdaže aj na iných STB boxoch alebo satelitoch, ktoré majú A/V výstup (CINCHe Video+AudioR+AudioL alebo SCART). Za príplatok 5e pridám aj druhý ovládač (DO) ktorý mi funguvoal na MINI2. Obraz z STB boxu sa vysiela na zvolenom UHF kanáli do koax.rozvodu v dome a nemusíte tak dokupovať ďalšie boxy a ťahať nové siete pokiaľ už máte po dome koax.rozvod pre TV pogramy z antény. Jednoducho pribudne ďalší TV program toho, čo máte zapnuté na svojom origo TV boxe. Ak nájdem pridám aj adaptér pre modulátor.
STB a konvertor - Orange doma (FiberNet s TV) hardvér
Ponúkam STB a optický konvertor - Orange doma (FiberNet s TV) hardvér Ponúknem hardvér na použitie služieb Orange doma (FiberNet s TV), ktorý obsahuje konvertor GPON OPTICAL NETWORK TERMINAL G-25E a set-top-box Sagem IAD 84 HD. Zariadenia sú v skvelom stave. STB vrátane ovládača a adaptéra (TV platforma u Orange je vypnutá, programy preto nefungujú) Konvertor s adaptérom a s manuálom Ponúknite, či to má ešte nejakú hodnotu. Iba volať a písať email, nie SMS. Osobný odber v Bratislave alebo poštou po zaplatení na bankový účet. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty 3,10€. Bez dobierky.
Motorola VIP1003
Predám Motorola VIP 1003, tak ako je uvedené na fotografii. Ďakujem (prosím kontaktovať mailom)
Set top box Motorola VIP 1963
Predám set top box Motorola VIP 1963 s HDD, používanú u operátora Slovanet, používaný, plne funkčný v 100% stave. Vrátane napájacieho zdroja a diaľkového ovladáča.
Predám satelitný TV komplet - Skylink TV
Predám satelitný komplet na príjem TV signálu, vhodný pre chatárov, chalupárov ale aj do domu v obci či meste bez potreby dosahu internetu. Komplet popis: • Parabola s 2 konvertormi - RF výstup • RF kábel 25 m + • Príruba - trojnožka na uchytenie paraboly • STB TV prijímač novšieho typu s automatickým dolaďovaním nových staníc i nových pozícií satelitného vysielania (High Definition Digital Sattelite Receiver): „Go SAT" HDMI - Irdeto - Skylink - Dolby Digital Plus, (kde sú aj ďalšie možnosti využitia. Ja som využíval len pripojenie RF káblom zo satelitu a HDMI výstup na TV.) • DO (diaľkový ovládač) • Karta Skylink IRDETO • plus STB "OPTICUM 4160 CX PLUS" s DO
NOVÝ Magio Box pre  Skyworth STB-HY4403
Predám originál nový nerozbalený magio box s operačným systémom Android TV, funguje aj na pristupy, ktoré sú zdarma ku každému paušálu satelitnej Magio Sat a internetovej Magio TV, (na iných boxoch sledovanie nie je možné, iba na tomto originále, inač sa dá pozerať iba na mobile alebo pc), box je nový, nerozbalený. Tento box sa normálne nedá zakúpiť. Mám 2 kusy! Cena za kus! Magenta TV komplet špecifikácia: