bazár, predaj, inzercia, predám

Predám STEGU Multielastik Pro 25 kg - 4 vrecia

Kategória: Stavebný materiál

Predám nenačaté STEGU Multielastik Pro 25 kg - spolu 4 vrecia, z toho 3 nenačaté a 1 použitá max 1/4, kúpené v apríli. Zostalo zo stavby.

Cena je 10 €/kus, resp. 5 € za to načaté.

Mám aj iný stavebný materiál (klik na meno), postupne pridávam.
Predám STEGU Multielastik Pro 25 kg - 4 vrecia
Podobné inzeráty
Predám STEGU Stone Care 2 l
Predám STEGU Stone Care 2 l, spolu 6 kusov, neotvorené, kúpené v apríli. Zostalo zo stavby. Cena je 6 €/kus Mám aj iný stavebný materiál (klik na meno), postupne pridávam.
Rimano FINAL 25 kg Rigips - 2 vrecia
Predám 2 vrecia Rimano FINAL 25 kg Rigips stierky, čo my ostalo nazvyš. Cena 20 Eur za obe vrecia. Iba osobne - Dolné Kočkovce, prípadne okolie Púchova. Biela jemná sadrová stierka pre interiér. Ideálny podklad pre maliarov. Hrúbka nanášania : 0 - 3 mm Spotreba: 0,9 kg/m2/1 mm. Doba spracovania: cca 60 min. Použitie: • vyrovnanie povrchu stien a stropov pred maľovaním – lokálne opravy nerovností a celoplošné stierkovanie pri splnení požiadaviek triedy Q4 Smernice pre kvalitu povrchu sadrokartónu. • stierka Rimano FINAL má vysokú priľnavosť aj na starých vápenných a cementových omietkach.
Omietka
PREDÁM 3 vrecia zatieranú minerálnu omietku MSP 2. Vrecia sú nepoškodené,nenavlhnuté. Viem doviezť do BR a BB Cena 8€ vrece.
Cemix, Hasit vnútorná omietka
Predám vrecia s vnútornou omietkou, ktoré mi zvýšili po prerábaní. Ide o 1 a 1/2 vreca vnútorného štuku Cemix (cca 35-40kg) a 2 cele vrecia Hasit 160 (60 kg). Skladované zabalené vo vreciach.
Baumit EdelPutz - Ušľachilá omietka 2 mm - 4 vrecia
Predam Baumit EdelPutz - Ušľachilá omietka 2 mm. Máme 4 vrecia (40kg/vrece). Cena celkom 20Eur.
Big Bag vrecia 1000Kg
Predám zánovné big bag vrecia s nosnosťou 1000Kg a rozmermi 80x110x145.Majú vrchný násypný otvor a spodný výpustný.Použitie pri uskladnení obilia,sú vhodné na piliny štiepku,stavebný odpad a iné.Ak inzerát čítate je stále aktuálny.Cena je uvedená za kus.Viac info po telefone.